Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiasta

odstawienie tabletek anty

Polecane posty

Gość kasiasta

czy jeśli odtawiłam tabletki antykoncepcyjne przed ukonczeniem opakowania to dostane okres po 3 dniach (jak zazwyczaj) czy może się trochę opóźnić. Dajcie znać jeśli mialyscie taki problem, bo nie wiem czy mam zacząć panikować...

Gość a dlaczego odstawiłaś
Czy wiesz że nie wolno tego robić.Ja sobie kiedys tak narobiłam biedy. Brałam tabletki i zaczełam plamic juz pod koniec cyklu tak gdzies tydzien przed koncem opakowania i wiesz co potem plamiłam cały miesiac i nie mogłam przestac.Dopiero Gin mi pomógł.

Gość a dlaczego odstawiłaś
sorry nie dopisałam ze gdy zaczęłam plamic to odstawiłam tabletki bo sie prtzestraszyłam

Gość kasiasta
ale co dostawilas i zaczelas plamic? ja mam taką sytuacje ze odstawilam przed bozym narodzeniem, mialam przerwe i ostatnio wzielam nowe opakowanie znowu i na początku miałam krwawienia. odstawiłam opakowanie z pon. i w czwartek wystąpiło krwawienia, ucieszylam sie ze dostalam okres. a dzisiaj nic :| nie wiem czy to normalne i poźniej dostane okres, czy moze moge być w ciąży ale wtedy skąd to krwawienie?

Gość kasiasta
odstawilam bo żle się czułam, troche spanikowalam

pewnie masz zle dobrane... idz i popros o inne,albo niech ci badania na hormony zorbi...