Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bizon

Prezent dla dziewczyny na Dzień Kobiet

Polecane posty

Gość gość
Dobrym pomysłem jest voucher upominkowy do salonu kosmetycznego. Mozesz wykupić na dowolną wartość. Kazda dziewczyna i kobieta ucieszy się z takiego prezentu :) www.beautypremium.pl/aktualna-oferta-i-cennik/prezent/

Gość manieks
Moja dziewczyna jest wielką fanką serialu Magda M, oglądała go po kilka razy, znalazłem taką książkę http://www.mango.pl/rozrywka/ksiazki/wiat_magdy_m Myślicie, ze to dobry pomysł na dzień kobiet, czy lepiej jednak kupić coś bardziej kobiecego jakieś tam kosmetyki albo coś z bizuterii?

Gość oleksiser
Podpytaj dziewczynę co lubi, może sama Ci zdradzi co by chciała dostać ;) Moja mi powiedziała, że nie chce jakiś wymyślnych prezentów i wystarczy jej nowy transfer na https://filefox.pl/ i będzie zadowolona :)

Gość gość
Osobiście wolałabym coś bardziej oryginalnego. Do sklepu po bieliznę czy czekoladki zawsze można iść. Sama dostałam obraz na płótnie od DCN Gallery i myślę, że to jeden z bardziej oryginalnych prezentów, jaki kiedykolwiek otrzymałam

Gość Karmin2
Potwierdzam, fajnie jest dostać voucher do wykorzystania na coś ;) Ja lubię na taką okazję dostawać takie do spa, mój chłopak to wie i z reguły wybiera taki rodzaj prezentu. Ostatnio testowaliśmy razem Samui Spa w Warszawie i byliśmy naprawdę pod wrażeniem. Miejsce czyste, choć niewielkie to z fajnym klimatem. Masażyści bardzo profesjonalni. Polecam!

Gość gość
Ja chcę w tym roku dostać ziemię egipską bikor

Gość Gaunter
Zauważyłem że już było polecane ale też dodam swoje trzy grosze. Samui Spa według mnie należy do najlepszych salonów w Warszawie. Moja żona bardzo je lubi dlatego zawsze gdy zbliża się jakieś jej święto dostaje ode mnie parę zabiegów w prezencie.

Gość gość
Warto pomyśleć nad jakimiś kosmetykami - każda kobieta je lubi, a jeszzcze bardziej będzie zadowolona jak dostanie takie, które sąnaturalne. Ja w tym roku, już sobie zażyczyłam od mojego Kochanego cienie do powiek od naszej polskiej firmy http://alilla.com . Są hipoalergiczne, idealne dla mnie bo mam bardzo wrażliwą skórę w okolicach oczu, a z tego co mi koleżanka mówiła to te cienie nie uczulają, sama jest alergiczką i je stosuje.

Gość Marcinnk
Moim zdaniem dobrym prezentem jest taki który dziewczynie podpasuje, ale sama by na to nie wpadła. Każda kobieta uwielbia SPA i wszelakie zabiegi itp. z tym związane, więc ja bym stawiał wszystkie pieniądze na voucher do spa albo na masaż (nie tylko bym tak robił, ale co do zasady tak robię :) ). Jak Warszawa to gdzieś Twoje rejony to obczaj studio sante - moim zdaniem faworyt w tych tematach i taka karta podarunkowa to strzał w 10: https://www.studiosante.pl/zabiegi-i-terapie/vouchery/ Jak masz daleko - to poszukaj czegoś w okolicy, ale z doświadczenia odradzam hotelowe SPA - te niestety często ograniczają się do basenu + sauna i jakiegoś masażysty, czyli w sumie jako pakiet niewiele, a słono sobie za to liczą. Porównaj sobie zresztą zabiegi z tym powyżej i popatrz na foty - łatwo się tak wyprostować co do usługi!

Gość kesme

Empik Foto ma fotoksiążki albo np. poduszki ze zdjęciem. I taki kierunek zdecydowanie doradzam. Pewnie, że to kwestia taka, jaka jest ta druga osoba, czy będzie zadowolona, ale to są dosyć praktyczne prezenty, które po prostu większości z was powinny się spodobać. Np. trudno powiedzieć, że poduszka ze zdjęciem to nie jest praktyczny prezent. Nawet jeśli będzie jedną z wielu, to i tak zostanie kiedyś użyta. 

Gość Bionka

Ja poprosiłam męża o zestaw kosmetyków z organicznewlosy.pl 🙂 Jak ma sam wybierać coś i nie trafić to wolę dostać sprawdzone kosmetykie, takie, których używam i wiem że będą ok.

Gość Gość

Ja dostałam w końcu wyczekany zegarek jordan kerr i jestem zakochana!