Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zagubiony

Przyjazn- probuje ja odzyskac..

Polecane posty

Gość chyba zagubiony

Czesc mam problem z przyjaciolka, ktorej powiedzialem za duzo przykrych rzeczy i teraz znalazlem sie w nieciekawej sytuacji. Od kilku miesiecy zaczely nam sie zdarzac dosyc ostre klotnie, po ktorych dajmy na to tydzien sie nie odzywalismy, ale konczyly sie zawsze przeprosinami z mojej strony(tylko i wylacznie). Mimo tego ze mieszkamy blisko siebie i chodzimy do tej samej szkoly rozmawialismy ze soba glownie na gg. Cala rzecz stala sie w momencie gdy wkurzyla mnie do tego stopnia ze napisalem jej iz zaluje tego ze ja wogole poznalem i ze jezeli tak rozwiazuje swoje problemy to nie poradzi sobei w zyciu. Po wiekszosci klotni zawsze wszystko wracalo do normy i znowu ze soba rozmawialismy. Nie przepraszajac jej poszedlem do niej po jakichs 2 tygodniach od tego jak sie poklocilismy nie przepraszajac jej uprzednio. Przyjela mnie dosyc niemilo i zbyla mowiac ze porozmawiamy kiedy indziej i powiedziala ze smiechem "szczesliwego nowego roku"(byl to okres na krotko przed sylwestrem). Dopiero potem przemyslalem to i stwierdzilem ze zrobilem wielka glupote idac wtedy do niej. Wyslalem jej przeprosiny na gg, ale nie odezwala sie, z reszta jak juz od dluzszego czasu gdy zaczely sie cale te klotnie. Teraz gdy ja widze mowimy sobie "czesc", ale ja nie mam ochoty sie do niej usmiechnac i w jej glosie slysze smutek. Niedawno byla impreza na ktora akurat ja i ona bylismy zaproszeni i widzialem katem oka jak na mnie spoglada, ale nie podszedlem do niej. Podeszla do mnie tylko pytajac czy jade juz do domu i zamowilismy taksowke, ale tez nie zamienilismy slowa. Nie wiem jak wyjsc z tej sytuacji, wiem ze przeprosiny nie wystarcza, a zalezy mi na tej osobie. Nie jestem tez przekonany czy ona chce kontynuowac ta przyjazn. Nie napisze jej przeciez tego wprost, tym bardziej gdy jestesmy w takiej sytuacji... Doradzcie mi cos prosze...

Gość fakir31
Napisz wprost tak jak myslisz, to Twoja przyjacióka -zrozumie!

Gość chyba zagubiony
No ale co?? Myslalem zeby sprobowac po prostu po trochu z nia normalnie rozmawiac...

Gość fakir31
Jak po trochu? Albo Ci zależy i się odważysz,powiesz wszystko co Ci na serduchu lezy,albo spasujesz.Nie warto czekac,nie wiadomo na co.Jesli to prawdziwa przyjazn to się zrozumiecie,uwierz mi :) ja mam tak bardzo czesto,kłócę sie z moim najlepszym przyjacielem a wieczorem dostaje maila z przeprosinami i odwrotnie.My potrafimy przyznac się do błędów,na tym polega m.in.przyjazn trzeba mówić,gadac,rozmawiac czasem krzyczec,stawiac do pionu.Bo na tym to polega także.

Gość fakir31
Nie pisz ,że ja straciłeś bo w przyjazni tak juz jest,że z byle powodu się jej nie traci.Musi się naprawde cos strasznego stac żeby to zerwac.A może Ty się zakochałeś?

Gość chyba zagubiony
W zasadzie to byla moja wakacyjna milosc, ale po prostu nie wyszla, a zostala z tego tylko przyjazn- codziennie ze soba rozmawialismy itd..

Gość chyba zagubiony
W zasadzie to byla moja wakacyjna milosc, ale po prostu nie wyszla, a zostala z tego tylko przyjazn- codziennie ze soba rozmawialismy itd..