Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ines.ka

KTO SIE ZE MNA ODCHUDZA DO WESELA ??

Polecane posty

Gość podobno kazda panna młoda
tuz przed slubem chudnie 1-2kg ze stresu

cześć ja mam ślub 12 maja i już zaczęłam sie odchudzać:)tzn piję dużo wody niegazowanej teraz w pracy wypijam 3 litry wody pprzez 8 godzin a w domu kolejne 1-2litrów..I zaczynam troszkę ćwiczyć i mniej jem.. Nie wiem moze pomoże.Mam zamiar schudnąć ok 5-7kg w prawdzie mam już sukienkę ale nawet jak schudnę to gorset się mocniej ściśnie a spódnica powinna i tak sie trzymać:) także pozdrawiam i życzę powodzenia w zrzucaniu zbędnych kilogramów przecież musimy wyglądać śl;icznie w naszym dniu ❤️ 🌼

Tasia za dużo wody to nie pij bo ten sposób wypłukujesz ze swojego organizmu elektrolity i wszystkie witaminy a chyba chcesz miec zdrowe paznokcie i włoski na śłub :) lepiej nie jedz chleba a jak jesz to razowy i tylko na sniadanie zi zrezygnuj z ziemniaków a jedz ryz tylko nieptrzetworzony :) to napewno da lepszy efekt .. no a napewno dużo ro\\uchu :)

Gość kasiaz75
Witajcie dziewczyny! Mam świetną dietkę. Choć nie jest tania, to jednak skuteczna. Sama po 1 miesiącu straciłam 4,5 kg. Jest to najzdrowsza i najbezpieczniejsza dieta jaką kiedykolwiek stosowałam. Nazywa się Plan Wypłukiwania Tłuszczu. Chodzi w niej o to, że podczas chudnięcia nie tracimy masy mięśniowej, jak w innych dietach, a wyłącznie sam tłuszczyk. Efekty mierzy się nie tyle w kg, co w cm (brzuch, biodra, uda i biust oczywiście), Mnie w sumie na razie ubyło 16 cm i o wiele lepiej się czuję. Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej, zapraszam na forum, dzięki któremu sama zaczęłam dietkę. http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=31072 Pozdrawiam Kaśka.

wiem że za dużo wody nie można ale tak ogólnie człowiek powinien wypić 2, 3 litry płynów nie wliczając herbaty czy kawy. Powiem tak ja już raz przez przypadek schydłam. Brałąm tabletki które mnie odwadniały i musiałam dużo pić. więc jak ważyłam na początku wakacji ik 65 kg tak po wakacjavch ważyłam 58 słuchajcie czułam sie po prostu cudownie. Później zaczęłam brać diane 35 no i przytyłam do 67.no i źle sie czuje wiec wiem że woda dużo daje. a ok 4,5 litrów dzinnie naprawdę nie zaszkodzi a mozna przy tym brać jakieś witaminki bo po zimie i tak ich w organiźmie mamy znikome ilości. Ziemniaków jem mało a chleb no cóż nie znszę tego pełnoirnisrego po prostu nie mogę i już:) Kupiłąm sobie herbatjkę slim figura na razie spalanie ćwiczenia i mniej jeść myślę że da radę. W sumie te 5 kilo to nie jest tak i myślę że przy takim trybie można to zrobić.:):)

swietny topik, wlasnie takiego szukalam slub mam we wrzesniu, co prawda jestem teraz przed egzaminami ale staram sie nie opychac i jesc dosc zdrowo a po egzaminach dieta pelna para a przed moim slubem 3 na ktorych takze musze pieknie wygladac przyjmiecie mnie do swojego grona??

smerfetka22 - oczywiscie ze przyjmujemy!:) przyjmujemy wszystkie chetne, ktore chca poprawic sobie sywletke i zrzucic kilka kilogramow, aby pieknie wygladac i dobrze sie czuc w tak waznym dniu dla nas jakim jest Slub:) ten topik, bedzie roznil od innych, ze nie jest od przeznaczony do jednej diety. ten topik, bedzie skladal sie z tylu diet ile jest tu dziewczyn na topiku. kazda sobie wybierze taka diete stosownej dla jej orgaznizmu i bedzie sie tu dzielic swoimi uwagami, a w razie problemow i slabosci, bedziemy ja tu wspierac duchowo:) jesli zauwazycie ze jakas dieta, ktora np stosujecie i widzicie ze jest skuteczna, to poinformujcie nas tu na forum :) ten topik jest dla was:) niech kazda sie wypowie i podzieli swoimi spostrzezeniami na temat swojej diety, a moze do niej tez sie przekonamy:) pozdrawiam i militkiego dnia zycze i wtrwalosci:)

ja dietkę nadal ciągnę nawet nie jest źle ale ja jestem bardzo niecierpliwa bo nie widzę żadnych efektów a po paru dniach nie mogę schudnąć od razu 5 kilo chociaż gdyby sie uparł to tydziń i spalone zbędna kilogramy ale po co skoro później i tak sie je nabędzie od nowa. ja się trzymam Wy też trzymajcie!! pozdrawiam🌼

Gość 16.06.2007

Gość 16.06.2007
Ja sie odchudzam! Wlasnie zaczynam. W sumie to zabieram sie za to od stycznia;) Ale od 3 dni naprawde malo jem. Poza tym mam własnie grypę, a dopiero co wykupiłam karnet na siłownię:/

Gość 16.06.2007
Mam jednak watpliwoscia zwiazane z odchudzaniem. W przyszlym tyg wybieram sie po suknie slubna (nawet mam kilka upatrzonych). Czy jak mocno schudne to czy ta suknia bedzie sie potem na mnie nadawala czy trzeba będzie ja przerabiac?

ja też chciałabym być \"troszkę mniejsza\" :) ale po tygodniu katowania się dietą kapuścianą zdecydowałam sie poeksperymentować z czymś innym.

to ja do was dolaczam sb mam 07.07.2007 sukienke mam juz co prawda zamowiona ale ostatnia przymiarke mam na 2 tg. przed slubem,nie mam pojeciaczy uda mi sie schudnac ok. 10 kg. no ale trzeba sie za to zabrac.trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stella_
hmm... może i ja powinnam się przyłaczyć , wystarczy mi jeśli zrzucę z siebie 4 kg, do slubu mam jeszcze 3,5 miesiąca :)

jesli ktos chce schudnac do 6kg a ciag 3-4m-cy, to bez katowania powinno sie udac!:) powodzenia zycze:) a ja dzis mam urodzinki, i sie najadlam! a co tam,heh, raz do roku mozna:P

Gość stella_
w takim razie Wszystkiego Najlepszego Ines.ko :) 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 wracając do odchudzania to nie zamierzam się katować, jednak biorąc pod uwagę to że już kilka miesięcy temu prawie całkowicie ograniczyłam słodycze (co nie przyniosło większych efektów) teraz raczej skupiam się na "efektywności ruchu" pozdrawiam serdecznie :)

stella_ dziekuje serdecznie za zyczonka urodzinowe:) ja jeszcze jutro poswietuje, a potem trza przycisnac pasa:D heh

Gość 16.06.2007
Wszystkiego najlepszego i jeszcze więcej ines.ka :)

Gość 16.06.2007
Gdzie jesteście kobitki kochane? Już wszystkie zaprzestały starań o wymarzoną sylwetkę na ślub?

ja jestem drugi dzien na diecie jem sniadanko tj. 3 kromki chleba wzaz z poledwica i pomidorem , pozniej poł godz.aerobiku i duzo wody, mietoweji zielonej i czerwonej herbatki gdy tylko jestem głodna . do trzynastej jem jeszcze jakas mała przekaske a pozniej to tylko dwa duże jablka i grejfruta to ni pózniej niz do 4.00.po pracy znów poł godz. aerobiku .w soboty i niedziele dodatkowo po godz. pływania na basenie -dzisiaj ide pierwszy raz- mam nadzieje ze wytrzymam i uda mi sie coś zrzucić a nazbieralo sie tego pozdrowionka pa

Gość przyszła mężatka...
Chętnie się przyłącze...:) Ślub mamy 1 września:) u mnie to jest śmieszna sytuacja:) Mianowicie... mam już sukienke... tak mnie się podobała, że musiałam już ją kupić... Jest mi troszke za mała w bioderkach więc muszę schudnąć:P wrazie czego jest możliwość przeróbki... Jednak jest szansa, że schudne, ponieważ od zeszłego roku schudłam już 15 kg:) miałam małą przerwe i walcze dalej:) Trzymajcie kciuki ...

Gość ja planuje slub za 2 lata
ale powoli trzeba zmieniac nawyki zywieniowe by nie przytyć:-) kiedys stosowałam kapsułki therm line... nie schudłam bo nie cwiczyłam ale rano po zażyciu nie czułam głodu aż do obiadu... ale uwazam ze przy odchudzaniu najważniejszy jest ruch, duzo białka i wpania bo ten pierwiastek wpływa na matabolizm...

Gość ja planuje slub za 2 lata
ale powoli trzeba zmieniac nawyki zywieniowe by nie przytyć:-) kiedys stosowałam kapsułki therm line... nie schudłam bo nie cwiczyłam ale rano po zażyciu nie czułam głodu aż do obiadu... ale uwazam ze przy odchudzaniu najważniejszy jest ruch, duzo białka i wpania bo ten pierwiastek wpływa na matabolizm...

Gość 16.06.2007
Czesc Dziewczyny! Ważyłam się dzisiaj i ... 3kg mniej :))))))))))))) Jeszcze z 7 i będzie OK. Jak tam u Was?

a ja to sie załamie chyba tykko pół kilo w dół może za jakiś czas się ruszy szybciej bo powoli sie łamie no ale zobaczymy...........

a ja nie mam wagi w domu, tylko centymetr, i mam o 4cm mniej. ale wolalabym przeliczac na kilo,heh

dzisiaj juz 1,5kg. w dół a w piatek mija tydzień jednak do aerobiku dołączyłam aerobiczna 6 weidera i zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. ale sie podbudowałam no........a już myslałam ze nawet kilo mi nie zejdzie ha ha i do cwiczonek pozdrowionka i życzę wytrwałosci