Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany26

no to mi narobiła wstydu

Polecane posty

Gość mlodzi impotenci
pewnie nie wie ze to.. nie sluzy tylko do siusiania i onanizmu

Gość jajjjjj
w takim razie ja uwielbiam sie zezwierzecac i robic to o kazdej porze

Gość ile Ty masz załamany lat
bo 26 to chyba za dużo jak na Twoja dojrzałość emocjonalną...ja piernicze ale z Ciebie dziwak.......a w ogóle to kolegów chyba masz w przedziale wiekowym 14-17 bo po tym jak opisujesz ich i swojezachowanie kwalifikujesz sie do tego przedziały wiekowego

Gość Eni40
PRZECZYTALAM twoje wywody "załamany" ty jestes walniety..no normalnie walniety.. żal dupe sciska..boze co za...."smieszny dzieciak" delikatnie mówiąc:))

Gość on nie sprobuje w zyciu
sex po slubie a co bedzie jak okaze sie po slubie ze ona nie jest dziewica

Gość jaseeeeeeeeeee
Nie rzucim ziemi skad nasz rod, nie damy pogrzesc moooooooowyyyyy Polski my narod , polski lud, krolewski szczep piastooooooowyyyyyy Nie damy by nas gnebil wrog, tak nam dopomoz Booooog, tak nam dopomoz Bog

Gość załamany26
nie, nie kochałem sie, ponieważ uważam że nie to jest istotą związku. seks ma służyć jedynie prokreacji, bo do tego jesteśmy stworzeni. czasy niestety są takie że wszedzie, na każdym kroku ten seks w nas uderza :-( nawet jak przechodze obok przedszkola to widze w ogródku wychowawczynie w krótkich bluzeczkach i kolczykiem w pępku :-0 jak te dzieci są wychowywane? tragedia. :-(

Gość no cos ty 14-17 to za duzo
to racze 11-13 taki przedzial

Gość ile Ty masz załamany lat
o ja pier...... współczuję Twojej dziewczynie a przyszłej żonie.Oczywiście też nie jestem za uprawianiem sex gdzie i kiedy popadnie,też mam do tego dystans i to duży zwazywszy na dzisiejsze czasy...ale człowieku biada Twojej żonie jak usłyszy że sex tylko wtedy kiedy będziesz chciał sie rozmnożyć hahahahah i tylko w celach prokreacji hahahhahaha oj biada jej biada..........ale z Ciebie dziwląg nie wiedzialm ze tacy sa wśród nas:)

Gość moj m jest
wspanialy bo jak szlam do szpitala to poszedl do apteki kupil cala wyprawke czyli megea wielkie i grube podpachy po porodzie majtki itd...on jest wspanialy Boze dziekuje ze nie jestem z taki palantem

Gość jaseeeeeeeeeee
:D

Gość Eni40
nie traćcie energi ludzie na ten topik to zwykla prowokacja.. zaden narmalny czlowiek nie wypisuje takich bzdur jak ten zalamany.. chlopak sie bawi i smieje ze wszystkich.. to przeciez proste

Gość MobyDick
haha.... też się dałem zrobić w konia. Piękna satyra na naszego ministra Romusia. Ale Romek takie ma właśnie poglądy.

Gość ty idz na ksiedza
pewnie bedziesz z powolania a te zdewociale babcie beda dla cie wspanialym towarzystwem bo dla nich jak i dla ciebie sex sie nieliczy

Gość Eni40
AMA mam juz troche lat.. powinnam byc wapniakiem zdewocialym..ale takich bzdur to ja jeszcze nie slyszalam.. nie wierze ze mlody czlowiek 21 wieku moze miec takie poglady.. ot smarkacz sie nudzi.. i pitoli jakies androny zeby wzbudzic zainteresowanie..bo przeciez wie ze takie bzdury u NORMALNYCH ludzi muszą budzic emocje :)

Gość OGóLNIE
to wydaje mi się ,że co do niektórych spraw to masz dobre podejście ale to do tych sms-ów to po prostu nie rozumiem twojego problemu. Przecież to nic wstydliwego kupić podpaski. Tym bardziej jeżeli ją kochasz to nie chyba nie ma problemu żeby jej pomóc. Bardzo jednak dziwi mnie wasz zwyczaj czytania sms-ów na głos. Strasznie głupie i faktycznie dziecinne.

Gość Eni40
ide wyskoczyc z pizamki..chyba juz pora.. no i sprawdze czy mam podpaski... buuuu męza nie ma.. kto mi kupi jak sie okaze ze nie mam??:)) buahahahah

Durna prowokacja a jakie wzbudziła zainteresowanie.. :D Jeśli to nie prowokacja to tym gorzej. :D

Szkoda że nie dostał sms\'u od kolegi: Powtórzymy wczorajszy wieczór ? Stefan. Czy coś takiego. :D

Gość mydlo_________
Myrevin a jednak nie potrafiels sie oprzec :D. Fajnie lykaja nie?

Gość -tratatata-
ale dziwolag z ciebie załamany...wolałabym być sama, niż z takim kimś,wyrazy współczucia dla twojej dziewczyny,ona sie marnuje przy takim prymitywie.To po ślubie ile razy to będzie??? 2 razy i dwoje dzieci??i do końca życia walenie?

dobra........dziekuje wszystkim za zabawe :-D faktycznie łykacie wszystko jak leci :-D nawet gupia Myrevina przylazła :-D:-P

Gość -tratatata-
.........śmieciarz!!!..........

oczywiscie wiem ze to prowokacja, ale jesli juz mam cos powiedziec to uwazam ze obciachewm jest czytanie cudzego smsa na glos :O

Gość ENI40
no prosze jestem górą ..hahaha jako pierwsza zdemaskowalam tego gamonia hahaha i nie pochlebiaj sobie wszystkiego nie łykamy.. za stary wyga jestem na takie numery..:))

Gość ENI40
najbardziej to o twojej glupocie

no nie wiem :-0 to nie ja sie dałem wkręcić w prymitywną zagrywke :-P żegnam

Gość ENI40
ja też nie głupku