Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszr2

Pomocy już nie wiem co mam robić?

Polecane posty

Gość tomaszr2

Witam wszystkich normalnych. Mam problem jestem z dziewczyną już kilka lat i nasze pożycie wygląda tragicznie. Nie dość że dochodzi do zbliżenia raz w miesiącu czasami nawet rzadziej to jak już dochodzi to jest fatalnie . Moja kobieta nie wykazuje żadnej inicjatywy to po pierwsze ( leży jak kłoda ) po drugie jej c***ka jest wiecznie sucha ( raz się zdarzylo że była mokra jak niagara i otwarta jak wielki kanion ale tylko raz w ciągu kilku lat ) próbowałem już różnej stymulacji i nic wyglada tak jak by ktoś jej powycinał nerwy z pochwy i łechtaczki. Dla niej najlepiej jest zrobić mi l**a, używałem różnych żeli poślizgowych i mówi mi że ma po nich różne objawy - pieczenie, swędzenie itp. Ostatnio czytając wątek na tym forum o masturbacjach kobiet, zapytałem ją czy się kiedykolwiek masturbowała i powiedziała że nie ( dodam że ma 25 lat !!!!!) Co ja mam robić bardzo ją kocham no ale mam też swoje fantazje i potrzeby a szkoda mi kasy na k****y i nie chciałbym jej zdradzać. Gdzie może być przyczyna? Psychika? Może ktoś miał podobny problem i zna rozwiązanie lub chociaż propozycję? Z góry dzieki za pomoc i informacje. Pozdrawiam

Gość zboczona starucha
Oziębłość oziębłością ale żeby zero reakcji na pieszczoty to już lekka przesada. Każdą w końcu idzie rozpalić tylko niektóre baaardzo długo. Jeśli Ci na niej zależy to wybierzcie się do seksuologa - nie widzę innego rozwiązania.

Gość zboczona starucha
Faktycznie "real" ma racje - taka możliwość też istnieje.

i powiem Ci ze pogadaj z nia szczerze,moze juz tylko meczycie sie ze soba.a na marginesie dodam ze kiedy mnie piesci moj facet to az mocze przescieradlo,i o to wlasnie chodzi,pozdrawiam,nie trac czasu

no popatrz-------->real emergency< co za zbieżność odczuć a robota podobna tylko artyzm i zaangażowanie na wyższym poziomie dotąd laszencje zza Buga odkurzają fleciki dokąd suchego prześcieradła w ustniku nie zobaczą :D