Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ullla

Slub w czerwcu

Polecane posty

drogie kobiałki szalenie zżera mnie trema przed tym dniem. Ciekawa jestem czy was tez????? Kto ma ślub w czerwcu zapraszam na topik podzielimy sie wrażeniami i przeżyciami.Wiadomo tymi miłymi jak i nie:P Wczoraj wybierałam suknie ślubną rany połowa dnia mi zleciała ,okazało sie że nie pasuje mi biały kolor tylko ecru albo złoty:(a chciałam białą.Zakochałam sie w jednej ,marzenie od razu poczułam ze to ta. ale dla świętego spokoju jeszcze poszukam w innych salonach:) może ktoś ma jakieś ciekawe linki najlepiej z przecenami sukni w salonach??????????

Gość zegarynka82
ja ma slub w czerwcu ale tremy nie mam wogóle...choc rok temu panikowałam ze az strasz....teraz jest 3 m-ce i czuje pełny luz podobnie zreszta jak moja miłosc bo chyba od niej udzielił sie mi ten spokój.....a zdugiej strony wszytko juz mamy załatwione a ja wszytsko kupione tylko obraczki mamy kupic ...bede tu zaglądać

Gość calineczka27
witam .. ja rowniez mam w czerwcu.. trema? sama nie wiem. Slub planowalismy bardzo dlugo ale zawsze cos wypadalo nam. w wiekszosci sami wszystko organizujemy, ale w koncu kilka dni temu podjelismy decyzje ze juz najwyzszy czas.. treme mialam wczoraj.. jak u ksiedza bylismy..

Gość Oleczka12345
Ja tez mam slub w czerwcu. Nie mam sukni. I tym się najbardziej stresuję. Wszędzie w salonach terminy takie długie. Najbardziej to by mi pasowało kupić gotową, ewentualnie do poprawek, które zrobi mi moja dobra krawcowa. Mam nawet model upatrzony. http://www.chriscouture.pl/galeria.php?kol=2&gr=2&poz=38

Gość a który czerwiec

Gość ja też 9.06
Już niecałe 3 miesiące... Ale cieszę się z tej daty, bo to akurat długi weekend:)

Cześć dziewczyny ja także mam ślub w czerwcu [9 czerwiec 2007], tremę też czuję a na dodatek nie mam jeszcze sukienki mam załatwioną sale, obrączki, orkiestrę i słodkie = my tez sami prawie wszystko załatwiamy, a jak u was przygotowania