Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa_122

lewatywa-jak to jest?

Polecane posty

Gość wstydliwa_122

czy podanie laewatywy jest krępujące?po jakim czasie od podania wypróżnia sie,jeżeli są skurcze można skorzystac z łazienki w szpitalu i sie podmyć,lekarze podają lewatywe czy mozna to zrobić samemu?To taka sprawa wstydliwa ale jak zacznie działać wystarczy raz usiaść na ubikacje czy co chwile trzeba korzystać?

Gość Insatiable
Lewatywa to nic krepującego, no moze troche, robi ja pielęgniarka. potem spokojnie mozesz isc do wc i sie wypróznic, podmyć itp. nie ma sie czym przejmować.

Gość wstydliwa_122
o rety!kobieto co ty piszesz o jakich batonikach,to forum o ciąży i porodzie a nie słodyczach!

Gość wstydliwa_122
dziekuje Insatiable to odpowiedz na moje pytanie,niektorzy sobie tu jakies jaja robią,a tematy są ważne,dzieki

ja po lewatywie bieglam do kibelka i tak ze 2 razy na podmycie tez jest czas

Gość jeżeli poprosisz pielęgniarke
to wytłumaczy ci wszystko ,jak to zrobić samemu ,dla nich tez lepiej jak pacjent chce sam to zrobić .Mnie to tez krępowało ,dostałam taki płyn w buteleczce z dozowniczkiem poszłam do łazienki i po sprawie ale nieraz jest tak że nie robią tego

Gość jeżeli poprosisz pielęgniarke
ale lepiej będzie jak sobie zrobisz lewatywe jak potem poleci ci cos na łóżku porodowym...jeżeli będziesz miała czas to możesz się też ogolić ,bo mnie to najbardziej krępowało ....:)

Dla mnie nie było to krępujace aczkolwiek chciałam to zrobić sobie sama ale kobitka sie nie zgodziła.Poczujesz tylko taki żel.Mnie szybko pogoniło -może dlatego że się bałam lewatywy i tak ze strachu?.