Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MasuMiMi

Biegunka po antybiotykach?

Polecane posty

Gość ja tez tak mialam
to daj znac co ci powiedziala.mam nadzieje ,ze bedzie dobrze.szkoda,ze juz wieczor,bo szybko bedzie rano i znowu niestety to samo-do pracy.przydaloby sie dluzsze wolne zeby sie troche pobyczyc.dobrze ,ze padac przestalo.

Dam znać na pewno:). Właśnie się zabieram do nauki (wiem, wiem późno ale co ja zrobie zawsze o tej porze mnie wena dopada:P) Pozdrawiam i dobranoc:)

Gość ja tez tak mialam
DOBRANOC.MILYCH SNOW I NIE O NAUCE!

Gość ja tez tak mialam
czesc. co slychac?dostalas noew leki? u mnie nic nowego ,udalo mi sie eczesniej z pracy wyjsc i wybralam sie z psem na spacer do parku,bo juz mialam wyrzuty sumienia,ze go zaniedbuje.teraz troche sprzatam,ale bez specjalnego zapalu.chyba mnie wiosenne oslabienie dopada.

Witam:) byłam dzisiaj u lekrza. Na szczęscie się chyba poleprzyło bo dała mi tylko Teospirax (który brałam przy antybiotyku na rozszerzenie oskrzeli kazała pić syrop flegamina) więc chyba nie jest źle. Czuję się w miarę dobrze, tylko nauki tyle, że nie wiem w co ręce włożyć:) a pogoda śliczna dopisuje, mam nadzieję, że już zawita na dobre wiosna.

Gość ja tez tak mialam
no tak ,ladna pogoda raczej sklania do beztroskich spacerow niz siedzenia nad ksiazkami.moze wybierz sie z ksiazka do parku.ja tak sie przed matura uczylam,jakos wydawalo mi sie ze na dworze lepiej mi do glowy wchodzi.najgorzej mi szlo z matma,bo na maturze mialam,a glupia bylam z matmy nieprzyzwoicie.

ja też za matematyką nie przepadam, i na szczęście nie mamy obowiązkowej ale mimo to nauki jest strasznie. Chętnie poszłabym do parku tylko boję sięże jeszcze się gorzej przeziębie i będzie. Ale jeśli za tydzień będzie taka pogoda to ide na 100%:)

Gość ja tez tak mialam
witaj!co slychac?jak zdrowie?czujesz sie juz lepiej?nic sie nie odzywasz wiec mysle ,ze nie masz czasu chyba cie calkowicie nauka pochlania.pozdrawiam

ja też mam problemy z biegunka i bólem brzucha po lewej stronie brzucha mnie czasmi zakłuje biore antybiotyk na 3 dni Azotriomycine

Gość kajetanka22
Ja zawsze tak miałam,ze po 3 tabletce antybiotyku u mnie zaczynała sie rewolucja w brzuchu.Ale trafiłam na szczeście do dobrego internistę,który przy ostatnim antybiotyku zalecił używanie tabletek-Enterol. Powiem Wam,ze nawet zupełnie inaczej zaczełam sie czuc w czasie samej kuracji antybiotykowej. I ja moge szczerze polecić ten lek.

Gość kajetanka22
Oczywiscie ze tak.Jest dobry dla dzieci po 1 miesiacy życia. Zajrzyj sobie na stronkę ,tu sa wszystkie informacje o leku http://www.enterol.pl/

Gość kola-kolaa
U nas bardzo dobrze sie sprawdziły kropelki BioGaia. Sa dostepne bez recepty, wiec spokojnie własnie mozna je kupic i podac dziecku.

Gość lubanska
ja też podawałam dziecku biogaję, teraz mam dicoflor w kropelkach. oba dobre. przy biegunce trzeba bardzo pilnować, żeby dziecko się nie odwodniło. ja podawałam orsalit na uzupełnienie elektrolitów, poza tym sporo wody.

Gość gość
Patrzcie tutaj - http://stopbiegunce.pl/biegunka-po-antybiotyku I działajcie zgodnie z tym, co tam piszą. To dosyć częsta sytuacja, która wymaga po prostu szybkiej reakcji. Dodatkowy lek powinien pomóc. Przy czym z reakcją na antybiotyki bywa różnie - wiele zależy po prostu od danego organizmu.