Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarek LBN

???

Polecane posty

Gość Jarek LBN

Witam wszystkich forumowiczow i forumowiczki! Jestem tu po raz pierwszy...mam nastepujacy problem... Od 3 m-cy jestem z dziewczyna, ona ma 24 lata ja mam 29... poznalem ja na imprezie u znajomych i od razu cos mnie ruszylo, ją z reszta tez, umowilismy sie kilka razy i po jakims czasie bylismy juz razem. Ogolnie uklada nam sie swietnie. Chodzi o to ze ona jest bardzo religijna, chodzi na jakies "oazy" czy cos w tym stylu i zawsze uwazalem ja za porzadna dziewczyne, ale wczoraj jakos tak rozmowa zeszla na temat sexu i powiedziala ze kiedys sie przespala ze swoim chlopakiem(po 3 tygodniach!) i spala z nim przez 3 lata... Fakt ze pozniej powiedziala ze zaluje i dlatego teraz chce inaczej kierowac swoje zycie i dlatego na te oazy chodzi, ale ja poczulem sie jakby mnie zdradzila...zawsze mialem inne zdanie na jej temat...Mowila ze chce poczekaz z sexem do slubu, ja po swoich doswiadczeniach ( chodzi mi o zwiazki ktore byly budowane na pożadaniu nie na uczuciu(Z 3 dziewczynami) - i dla jasnosci w lozku podobno jestem niezly) tez bylem zdania ze warto poczekac... ale teraz jakos dziwnie sie czuje... nigdy nie mialem problemow z tym ze dziewczyna zktora bylem spala ze swoimi bylymi... ale teraz nie daje mi to spokoju... Prosze o komentarze z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość noo nie
no jasne bo ty sie wyszalales a teraz chcialbys dziewice co?? a tu rozczarowanko...

Gość noo nie
takie jest zycie dziewczyna ma 24 lata to nic dziwnego ze ma jakas przeszlosc za soba.....

Gość ja ma 24 lata i nie mam
przeszłości =Ja= też nie ma Anonimek też nie Mam 23 lata i nigdy też nie :P

Gość Jarek LBN
no wlasnie nie o to chodzi... bylem z 3 dziewczynami z kazda przynajmiej 2,5 roku... z kazda myslalem ze cos z tego bedzie, ale od razu wiedzialem ze spaly ze swoimi bylymi, ze nie sa swiete... i dlatego takie rozczarowanie, nie jestem typem faceta ktory spi z kazda na prawo i lewo...

Gość noo nie
bo siedzicie tu dniami i nocami a sex z komputerem chyba jest malo mozliwy!!

bo jesteśmy brzydcy, nieśmiali, podobno zakompleskieni, nie mam nic co mogło by kogoś zainteresować :P Podobne dziewczyny też się czasami tu zaplątują :)

Gość noo nie
aa no chyba ze !! ale dziewczyna autora topiku nie koniecznie musi byc brzydka i zakompleksiona jak wy :p

i dlatego nie jest dziewicą :classic_cool:

Gość Jarek LBN
do Jeb masz racje, ale ciezko mi choc staram sie zrozumiec, jak duzo kosztowalo ja to ze mi o tym powiedziala

Gość noo nie
pomysl troche na to z jej perspektywy!! a myslisz ze jej jest latwo ze ty spales z innymi pewnie nie!

Gość noo nie
sam swiety nie jestes to czego ty od niej wymagasz???

Gość jej napewno jest łatwo
w końcu kobiety lubią doświadczonych :classic_cool: Kobieta musi być czysta a facet doświadczony 20 kilku letnie prawiczki są skazane na samotność. I dobrze im tak buhahahahahahahah

Gość Jarek LBN
Tylko ze ja nie "gralem swietego" i nie ukrywalem nic, powiedzialem jej szczerze o swojej przeszlosci...a ja myslalem przez te 3 miesiace ze ona jest naprawde inna...

Gość noo nie
dupa prawda!! jestem kobieta i nie mow mi co ja lubie a czego nie bo nie masz o tym pojecia

Gość noo nie
to co oszukala cie czy jak?? na jakiej podstawie myslales ze ona jest dziewica?

Gość niezłe aaaaaa
"Wiesz co miałem xxx i z każdą przerobiłem kamasutrę, ale cieszę się zę jesteś dziewicą" :classic_cool: Niezły kolo z ciebie. Opowiadać dziewczynie z kim się rżnąłeś, a może jeszcze opisywałeś pozycje i wystawiałeś oceny????

Gość Jarek LBN
I naprawde chcialem inaczej pokierowac teraz swoim zyciem, nie chcialem popelnic wczesniejszych bledow i isc do lozka za szybko, bylem sklonny nawet do slubu poczekac...a teraz sam nie wiem... ona mi ciagle powtarza ze chce teraz czekac do slubu, narazie to rozumiem, ale pozniej nie wiem jak bedzie...

Gość wstyd to czytac autorze
a mowia,ze w Polsce jest równouprawnienie. Stary a głupi.

Gość noo nie
oklamala cie ze jest dziewica??????????????/

Gość noo nie
na jakiej podstawie uwazales ze jest????????????????????

Gość Jarek LBN
zapytala sie to je powiedzialem, wydaje mi sie ze takie rzeczy nie powinny byc tajemnica jesli sie chce zbudowac powazny zwiazek, ale co Ty mozesz o tym wiedziec...

Gość przeceiż....
napisał. On się jej chwalił związkami a ona nic nie mówiła to doszedł do wniosku że czysta jak lilija :D

Gość noo nie
no ona sie zapytala! a ty sie zapytales ??????????

Gość Jarek LBN
widze ze kazdy ma tu juz 1000 teorii, dzieki za jeden normalny wpis

Gość noo nie
no nie jak tak to facet glupi jestes i tyle!!!!! znasz ja krotko a ze ci nie opowiadala o swoich bylych to uznales ze jest dziewica?? skad ty sie zioles?

Gość noo nie
eej no nie odpowiadasz normalnie na pytania.. a twoj tok myslenia jest smieszny to czego sie spodziewasz?

Gość Jarek LBN
Skoro mowila ze chce czekaz z sexem do slubu i jest bardzo religijna to chyba samo sie na mysl nasuwa ze jest dziewica...ale nie chodzi o to czy jest czy nie, bo u innych dziewczyn mi to nie przeszkadzało... tylko o fakt ze uwazalem ja za inna osobe... Tylko jedna osoba chyba umie czytac ze zrozumieniem, ale dziekuje za wszystkie odp, uciekam stad, pozdrawiam

Gość maybeline
no ja to rozumiem i dlatego sama nie uprawiałam sexu z byle kim wcześniej. Dopiero jak poznałam mojego obecnego męża i byłam z nim pół roku przespaliśmy się razem. I dla niego był to również pierwszy raz. Był wniebowzięty jak się dowiedział że wcześniej tego nie robiłam. Dlatego polecam poczekać z seksikiem a po poście autora topiku jeszcze bardziej się utwierdziłam w tym przekonaniu.

Gość co za hipokryttkaaa
takie to są najgorsze :O. Innemu dała po 3 tyg. a teraz to do ślubu :O. Hipokryzja do sześcianu. Jak już była łatwa to niech dalej jest, a nie - jeden niby lepszy drugi gorszy :O, i tu paradokslanie wychodzi - ze ten gorszy to w sumie ten lepszy (do poważnego związku, bo i tak z seksu przed ślubem nici) Proponuje kopa w tyłek dać i tyle :O 🖐️