Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarek LBN

???

Polecane posty

Gość noo nie
dopiero teraz to napisales kolego! wyzej tego nie pisales! a w twoich myslach sorry ale czytac nie umiem

Gość noo nie
ups moja wina... wycofuje

Gość Jarek LBN
Jednak ciekawy bylem czy ktos cos jeszcze odpisal i zajrzalem... Kopa w tyłek... łatwo sie mówi... zależy mi na Niej bardzo bo jest cudowna osobą i nie zamierzam Jej zostawić...czekałem tylko na jakieś słowa, które mi pomogą zrozumieć i przyjąc to do siebie

Gość do znaku zapytania
Myśle, ze zrozumiała swój bład i teraz tak samo jak Ty chce inaczej sobie ułozyc życie... Moze to ją przytłacza, moze czuje się z tym źle, że sypiała ze swoim facetem i teraz chce to \"odpokutować\" .. Tylko nie rozumiem dlaczego Tobie tak to przeszkadza?? Przecież Cie nie okłamała..to były tylko Twoje przypuszczenia...a przecież skoro Ona zapytala Ciebie, Ty tez mogłeś zapytać ja o \"sprawy łozkowe\".

Gość jarek LBN
Wiem, że mnie nie okłamała i to byly tylko moje przypuszczenia, a Ona zapytala o moja przeszlosc po rozmowie o Jej przeszlosci. I mam nadzieje, ze inaczej si nam zycie ulozy, a co do tego czy ja to przytlacza, to wiem ze bardzo tego zaluje i obiecalem, ze nie bede wracal do tego, bo nie chce jej przykrosci sprawiac