Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczkadziwaczka

Czy to nie dziwne???????????????????

Polecane posty

Gość kaczkadziwaczka

Biore tabletki anty...ale w sumie zmieniałam 3 razy bo ciagle sie zle czułam po nich i miałam plamienia. Teraz wreszcie dobrałam takie po których czuje sie dobrze ale.................opakowanie koncze zawsze w niedziele, czyli ostatnia tabletka z opakowania niedziela 7.00 rano..zazwyczaj okres dostawałam w srody wieczorem albo rano i tak do niedzieli miałam okres , a czasami nawet troszeczke w poniedziałek mimo branej juz pierwszej tabletki rano z kolejnego opakowania....a teraz dostałam we wtorek okres, dzis jest sobota a ja juz nic nie mam!!!!!?????!!!! co sie dzieje????? czy to moze byc ciaza???? zawsze biore regularnie tabletki a dodatkowo zabezpieczamy sie prezerwatywą....czy moze mi ktos pomóc co si edzieje????

Gość jaka ciążaO

Gość
Tak, jesteś dziwna...po co bierzesz tabletki skoro stosujecie prezerwatywę? Jakaś paranoja...

Gość 111.
Myslisz ze zarzywajac tabletek i uzywajac prezerwatywy jestes w ciazy?????? ale wymyslasz...

Gość kaczkadziwaczka
wiec dlaczego teraz miałam taki krótki okres??? ja si enie moge przyzwyczaic...kiedys jak nie brałam tabletek miałam po 7-8 dni i baaaaaaardzo obfity...teraz mam 4 i taki o wiele mniejszy ale teraz był jakis dziwny......jeszcze nie zaczełam brac kolejnego opakowania a juz nie mam krwawienia!! czy to normalne???

Gość kaczkadziwaczka
no ok ciąza to moze nie jest...mam takie schizy ale dziwny miałam ten okres..tzn tez bolało troche ....no ale czemu tak krótko???

Gość jajajaona
Ale kaczka jestes ciemna jak tabaka w rogu.Jezli stosujesz antykoncepcje hormonalna i nie masz biegunek,wymiotow ,bierzesz tabl.o tej samej godz.to po co jeszcze stosujesz prezerwatywe

Gość normalne odkad biore
tabsy mam okres po 3 dni no gora 4 . Bardzo skapy. Kiedy ich nie bralam mialam 5 dni i krwawilam mocniej. pigulki czesto przepisywane sa dziewczynom ktore wlasnie maja problemy z okresem - obfite miesiaczki, ostre bóle, nieregularne miesiaczkowanie

ciaza raczej nie, skoro dodatkowo sie zabezpieczaliscie (co moim zdaniem nie jest zadna paranoja, kiedy sie kilkakrotnie zmienia tabletki, bo ze zmianami nigdy nic nie wiadomo). lepiej idz do lekarza i zapytaj, co jest grane, na forum nikt Cie raczej nie przebada :)

Gość normalne odkad biore
a zreszta niedoczytalam.....hehe........tak pigulki zabezpieczaja przeciez prawie w 100 proc. a po cholere jeszcze ta prezerwatywa. Zabezpieczasz sei dziewczyno przesadnie......bez sensu. Trujesz sie tabsami a jeszcze na dodatek nie czujesz w ogole swojego partnera. To jak lizanie cukierka przez papierek.

ludzie, odczepcie sie od niej. dziewczynie zalezy na 100% pewnosci i ma prawo sie zabezpieczac, jak tylko jej pasuje. nie pasi Wam, ze ktos uzywa dwoch metod naraz? a na topikach o aborcji nic, tylko teksty typu \"zadna metoda nie daje pewnosci, nawet przy pigulkach zdarzaja sie wpadki, blebleble\".. :O

Gość kaczkadziwaczka
gumka jest po to ze własnie miałam te zmiany tabletek...jeden lekarz u którego byłam mówił mi ze jak zmieniam to pierwsze 2 tygodnie jestemniezabezpieczona, drugi lekarz mi powiedział ze to absolutna bzdura!! wiec ja wole i tabletki i gumki;) w srode ide do lekarza, juz nie wazne czy z gumka czy bez....ale ja do tej pory przy tabletkach miałam do ostatniego dnia przerwy krwawienie albo nawet pierwszego dnia nowego opakowania a teraz 6 dzien przerwy a ja juz nic nie mam i chciałam sie dowiedziec czy któras tez tak ma???

Gość zjaebist dupcia
jestes w ciazy

Gość kaczkadziwaczka
nie jestem ;)