Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auć

regulacja brwi- pytanie grzeczne mam...

Polecane posty

Gość auć

kosmetyczka wyregulowała mi brwi- są teraz ładne i oczy wydają sie jakieś większe- podoba mi się i chciałabym ten efekt utrzymać jak najdłużej. Powiedzcie proszę jak dbać o skórę wokól oczu i tych moich slicznych równych brwi ;) kosmetyczka posmarowała je czymś co sprawiło, że włoski ładnie sie układają- niestety z wrażenia nie spytałam co to (bo chyba nie wazelina)- czy wiecie co to mogło być?

Gość wyrywasz brwi
a pewnego dnia zmieni się moda i będziesz chciała mieć inny kształt a brwi jak się wyrywa to coraz słabiej odrastają

Gość ladny ksztalt zadbanych brwi
zawsze jest modny. Nie sadze,by autorka miala cienkie kreseczki zamiast brwi,bo kosmetyczki tak nie robia. Sa takie bezbarwne odzywki do brwi i rzes w spiralce,jak tusz

auć - po prostu musisz wyrywać na bieżąco włoski, które będą odrastały - to wszystko :) (co do specyfiku - pojęcia nie mam) pozdrawiam 🖐️

Gość damskastrona
brwi możesz wygładzić woskiem ...

Gość auć
dziękuje za rady, obaw o wyskubane brwi nie mam- wręcz przeciwnie- problemem jest ich mięsistość- mogłabym 3 osoby obdzielić..

Gość wysokie obcasy25
możesz sobie do nich kupić specjalna odżywke w maskarze, ja w gabinecie zawsze po dezynfekcji wodą utlenioną nakładam troszke maseczki lagodzacej by nie było zaczerwienionego miejsca po depilacji;) ale mozna nabłyszczającego wosku uzywać;)