Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moon4

Moja cicha fantazja

Polecane posty

Gość moon4

Na ogół jestem spokojny i cichy ale mam taką sekretną fantazję. Oczywiście nie tylko, ale do szału doprowadzają mnie piękne, zadbane kobiece stopy w rajstopkach. Uwielbiam te stópki dotykać, masować, całować. Szczególnie działają tak na mnie te z lycry, bardzo miłe w dotyku. A fantazja jest taka: Kobieta prosi mnie bym wymasował jej stopy. Siadam przed nią na podłodze by było jej wygodnie i zaczynam masaż. Tutaj szczegółów oszczędze by się nie rozpisywać. W momencie gdy moje usta dokładnie wycałowały jej rajstopkowe stópki, ona stawia stopy na moich udach i mówi bym wyjął swojego przyjaciela. Zaczyna dotykać go swoimi delikatnymi nóżkami. Jej stópki obejmują mojego przyjaciela bardzo dokładnie i zaczyna nimi poruszać w górę i w dół. Później jej stópki obejmują go jeszcze na wiele różnych sposobów, wprawiając mnie w nieziemskie podniecenie. Jest twardy i nabrzmiały, a te stópki takie cudowne. Czuję jak jej zniewalające w dotyku lycrowe rajstopki na ślicznych stópkach muskają i pieszczą moją męskość, aż następuje zakończenie. Mój nabrzmialy przyjaciel tryska całą swoją siłą w spody stópek, które go obejmują, by wyłapać wszystkie soczki. Po chwili odpoczynku na złapanie tchu, kobieta mówi, że chce abym je teraz znów wycałował i wyczyścił języczkiem to co tam się znalazło...

Gość moon4
Nie mam na myśli umawiać się tylko spytać czy są takie kobiety tu takie kobiety które to kręci

Gość bli ble blu
mysle, ze sa :) Ja z moim facetem od miesiaca spelniamy swoje fantazje... Ekstra sprawy... Mowimy czego chcemy i to robimy :) W naszym przypadku byly to ponczochy :)

Gość managga
pozdro dla Twojego przyjaciela 🖐️ :D

Gość o jeny łał
Mój facet też mi ostatnio opowiedział coś takiego . też go kręcą moje stópki ,ale ja nie wiem co o tym myśleć ja w tym nic podniecajacego nie widzę , czasem nawet sie smieje bo takie pieszczoty mnie gilgoczą . A mojemu facetowi jest smutno że nie jest mi tak dobrze jak jemu ...On to jest kochany !