Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiaw

wyjezdzam maju 2007

Polecane posty

pomozcie,slaby angileski,ale musze od czegos zaczac...co o tym sadzicie?

masz załatwioną prace, a mieszkanie ? czy tak zupełnie w ciemno

Gość domina86
no wlasnie jak to wszystko mASZ zorganizowane? a angiloeksiego to sie poducz,bo ciezko bez niego........

Gość kwietniowy wyjazd
angielski rozumie ale gorzej z mowa (etap podstawowy) mieszkanie mam , prace jakas dorywcza na zaczepke by nie siedziec w domu , ale oprocz tego oczywiscie szukac bede normalnej. Wyjazd w kwietniu, mam stracha , ze przez jezyk sie nie dogadam i nie znajde dobrej pracy:(( ale kto nie ryzujuje ten nie ma , jade mam nadzieje ze sie tam naucze:)) pozatm nie zadluzyłam sie zbytnio na ten wyjazd wiec jak wroce po miesiacu to i tak sie bede cieszyc ze sobie anglie zobaczylam:)

Gość AGMA NIE MARTW SIE JA TEZ NIE

Gość AGMA
ZNAM JEZYKA I JADE JAKOS SOBIE PORADZE JEST SPORO POLAKOW ZLAP KONTAKTY NAPEWNO CI POMOGA

na razie pracy nie mam zalatwionej,bede szukala raczej sama,wlasnie sie zastanawiam czy warto juz tu w polsce przez jakas agencje zaczac..,a co do mieszkania to bede miala,bo brat juz tam w kwietniu leci i ma kolege ,ktory mieszka w londynie 2lata,wiec bedziemy mieszkali w kilka osob,sadze ,ze tak nam sie bedzie bardziej oplacalo,ale i tak sie bardzo boje...

Gość AGMA
JA JUZ WYJEZDZAM 10 MARCA I NIC NIE MAM ZALATWIONEGO TYLKO LOKUM DO MIESZKANIA O RESZTE MUSZE ZABIEGAC SAMA NIE WIEM JAK SOBIE PORADZE BEZ JEZYKA ALE WIELE LUDZI POJECHALO BEZ JEZYKA I JAKOS PRACUJA I NIUE MAJA ZAMIARU WRACAC

Gość zxccxz
Dziewczyno, jak to nie masz nic zalatwione?? Przeciez lokum jest najwazniejsze!!!

Gość nad niemnem
tym ktorzy jada bez jezyka mozna tylko wspolczuc

Gość ja..
popieram...w zyciu nie wybrala bym sie do obcego kraju nie znajac jezyka.Bez jezyka kazdy moze cie wykorzystac...ludzie sa rozni, a i na Polakow roznych mozna trafic..zwlaszcza za granica

Gość madziadzia
a potem czytamy o bezdomnych

Gość kwietniowy wyjazd
AGMA... ja jade 8 kwietnia, i tez nie jest super moj angielki. a ty jedziesz do kogoś? i gdzie dokładnie?

Gość gabriella
dziewczyny, czasy gdy mozna bylo znalezc prace bez znajomosci jezyka dawno juz sie skonczyly, teraz maja za duzy wybor chetnych do pracy. Zreszta jak to sobie wyobrazacie? Zajedziecie do Anglii i co, jak kupicie bilet na autobus, zalatwicie mieszkanie, znajdziecie prace? myslicie, ze ktos was zatrudni jak go nawet nie zrozumiecie? mozecie znalezc prace jedynie przez znajomosci.

Gość AGMA
WYJEZDZAM DO HALLIFAXU BEDE U ZNAJOMYCH MIESZKALA Z PRACA TEZ MI POM OG ALEE WARTO PYTAC PO LUDZIACH MOZE COS WIEDZA O PRACY DOBRZE MIEC JAKIEKOLWIEK KONTAKTY