Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cookies-monster

prosze o pomoc osoby które znają dobrze znają sie na komputerach

Polecane posty

Gość cookies-monster

dzis usuwałam z panela sterowania z dodaj i usun programy niepotrzebne programy przez przypadek usunełam jakis program (niestety nieznam nazwy) i niemam dzwieku w komputerze gdy chce włączyc muzyke na winapie pisze bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code: 8878008 gdy włączam rejestrator dzwieku wyswietla mi sie komunikat : Nagrywanie i odtwarzanie za pomoca aplikacji Rejestrator dźwięku jest niemożliwe, ponieważ nie ejst zainstalowane żadne urządzenie dzwiekowe. zainstaluj urzadzenie dzwiękowe urządzenie jest raczej zainstalowane bo przed usunuieciem wszytsko działało! pozatym próbowałam instalować od nowa jednak bez skutku! prosze o pomoc!

Gość cookies-monster
własnie próbowałam ale wyswietlał sie komunikat ze sa zainstalowane

wydaje mi sie ze usunelas streownki (driver) do karty dziekowej. wyjscia: 1.znajdz plydeke z sterownikami wloz i zaistaluj 2. kreataor dodawania sprzetu jesli usunelas cala dzwiekowke (nie wiem jak to masz) 3.moj komputer (prawym)- wlasnosci- sprzet menadzer - wybierz karte-w zakladce o sterowniku zaistaluj lub cos takiego moze byc aktualizuj

prawym przyciskiem myszy na mój komputer -właściwości - sprzęt- menedżer urządzeń i dalej... kontrolery dźwięku,wideo i gier na liście która sięrozwinie po kliknięciu wybierz swoją kartę dźwiękową , naciśnij prawy prz. myszy i wybierz właściwości tam w zakłądkach masz STEROWNIK i pwśród przycisków aktualizuj sterownik powinno pomóc jeśli nie pisz :D coś wymyślimy :D powodzenia

Gość cookies-monster
a jak sprawdzic czy mam te sterowniki??

Gość cookies-monster
po rozwinieciu tej listy pojawiaja mi sie tylko kodery-dekodery audio kodery-dekodery video starsze sterowniki audio starsze urządzenia przechwytywania video urzadzenia sterujące mediami

Gość cookies-monster
podnosze

Gość pomocy.......
Ale ze mnie ofiara. Skasowałam sobie cały plik zdjęć z wakacji.Nie wiem jak to sie stało, chciałam po prostu do tego pliku dołaczyć inne zdjecie. Nagle okazało się , że plik zawiera tylko to nowe zdjecie , wszyskie inne- kilkanaście znikneły, nie ma ich w koszu. Jaka jest szansa odzyskania tych zdjęć??? Pomocy.

Gość Dop****lam dziś każdemu
spoko można je przywrócić programem do odzysku danych z internety można ściągnąć wersję trial wpisz w google.