Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

larysaq

czy facet powinien sie golic w miejscach intymnych?

Polecane posty

Gość FIGURE SIE WYBIERA
a po co? uważam to za kretynizm. chcesz mieć faceta czy chłopca? oczywiście rozumiem ewentualne włosy u nasady penisa, które moga obcierac, ale co wiecej?

Gość nie powinien

juz gdzieś pisalam na ten temat. a kobieta powinna? względne. choć \"wymagane\" przez wiekszosc facetów. jesli partnerom sie to podoba to najwazniejsze. mój jest elastyczny, ja też chce mu się podobać w kazdym miejscu ;)

Gość straszny zapychacz
Powinien, jeśli wymaga od swojej partnerki pewnego rodzaju czułości. Chyba że jej to nie przeszkadza.

pod pachami tak u nasady penisa lepiej jak przycina nie drapie. sory nie wyobrazam sobie sksu oralnego gdy mezczyzna ma kalki dluzsze niz na mojej glowie a czasem tak bywa;/

Gość oczywiscie ze powinien
od as wymagaja calkowitego golenia a sami maja byc owlosini??

Gość jak najbardziej popieramm
my mamy byc ogolone a oni nie?????

Gość tak powinien
kazdy facet powinien sie golic

Gość tak powinien
panowi golic jajka- taka prosba od nas kobietek

Gość Powinien Powinien Powinien
Jak ma zarosniete bardzo to POWINIEN depilowac!!! Czemu? Ok ,niech nie depiluje tylko zeby nie jęczał ze ktoraś nie chce orala zrobic. OK , zacznie robic orala ...tylko jaka to przyjemnosc jak co chwila bedzie przerwa na wydłubanie wlosa z zeba/ jezyka / podniebienia :D :D :D :D Ci co maja malo nie musza imho chociaz zdazalo mi sie pluc wlosami takich panow.Nic przyjemnego i dobrawdy nie bylam glodna. Facet zawsze bedzie facetem chyba ze sie przebierze za kobiete. Facet wygolony jest latwiejszy w uzyciu - proste.

Gość fanzlalka
MOJ FACET NIECHCAIL SIE GOLIC TAM..AKE SIE ZGDZODZI..BOSKO WYGLADA...MAM OCHOTE WTEDY GO ZJEŚĆ

Gość ogoleni
Mój mężczyzna jest zawsze ładnie ogolony , jego ciałko jest wtedy tak sex-i gładziutkie milutkie a nie takie kłaki jak się goli na twarzy to tam też powinien

Gość proficiency
Jakby mój facet sie ogolil to bym go chyba za drzwi wywaliła. Fuj ohydztwo taki ogolony, blee Rozumiem my kobiety,ale nie mężczyźni!!!!!!!!!!!!!

Gość no nieee
nie powinien, moim zdaniem wygląda to śmiesznie, niemęsko i już. ale co kto lubi...

Gość klara lala
oczywiscie ze nie!!!!!!!!!!!!!

Na jądrach niech się goli (jak go tam liżę to włoski przeszkadzają;) ). A reszte włosków może od czasu do czasu przycinać :)

Gość włochyyyyyyyyyyyyy
moim zdaniem jeśli ma afro to może troche przyciąć ale nie golić. Wygoleni faceci są dla mnie antymęscy. Jak widze zarośnięty brzuszek u faceta to od razu mam mokro :) Marzy mi się facet z zarostem tu i tam a zwłaszcza na torsie.Niestety mój ma pare kłaczków, których nie widać

Gość sgsggg
Może, nie musi, fajnie jest jak to robi.

a to zalezy od wymagan partnerki... Ja mojego kiedys o to poprosilam i zrezygnowalam bo wygladal jak dziecko a potem jak zaczy my odrastac to myslalam ze padne z bolu :P

Gość powinien przycinać
pod pachami i w miejscach intymnych, takie włochy są obrzydliwe. na łyso nie.

Gość o wlasnie
jak namowic chłopaka by pozbyl sie tych wloskow?? co prawda, mowi ze to zrobi, ale zabiera sie do tego dosc długo:/ prosze bo bby podcial, bo to naprawde przeszkadza w oralu....a on, jak i ja uwielbiamy tego typu pieszczoty... a moze bym tak przyjechala do niego z nozyczkami i sama soie do tego wziela?:D

Tak .pod pachami powinno sie golic .Z byt ladnie, nie wyglada jak wlosy sie wydostaja na zewnatrz,wieksza jest potliwosc i gozej dzialaja dezedoranty.i tak samo powinien byc penis bez zarostu jest czysciej i moja zona mowi, ze wtedy facet fajnie wyglada i jest czysciejszy.najlepiej usunoc na stale.