Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SABSIMPLEX

SabSIMPLEX gdzie sie podzial ten topik?

Polecane posty

Gość SABSIMPLEX

jestem ciekawa co giovinetta miala do powiedznenia. Moim zdaniem niepotrzebnie sie wciela, bo chodzilo o lek niewinny jak VIBOVIT a ona zareagowala jak by to bylo RELANIUM. Normalnie babka przegielas. Gdyby jeszcze dziewczyna chciala sobie zarobic, ale dala tak niska cene, ze szok... Taki pies ogrodnika, sama nie potrzebuje, innemu nie da.

Gość /łączenie tematów/
[Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Carminativum Hetterich albo Sab Simplex - w jakich dawkach na kolkę? Dziewczyny, czy któraś stosowała na kolkę niemieckie krople Carminativum Hetterich albo Sab Simplex. Ile kropli i jak często podawać? Wolałabym zacząć od Ca [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] SAB SIMPLEX na kolkę Mam pytanie do tych, które wiedzą: jakie powinno być dawkowanie Sab Simplex? Dostałam ten środek, lecz bez ulotki. Dotychczas stosowałam infacol,który działa ba [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] SAB SIMPLEX CZY LEFAX????? Praszę o pomoć. Mój 2 miesięczn synke ma straszne kolki... [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Sab Simplex.......kolkom mówimy stop.... za jedyne 40pln rewelacyjny niemeicki srodek przeciw kolkom.........wiecej informacji gg 6871774 [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] JAK STOSOWAC SAB-SIMPLEX U DWUMIESIĘCZNEGO DZIECKA?? bardzo prosze powiedzcie jak uzywac tych kropel moja córeczka ma tak mocne kolki ze juz poprostu nie mam sił a wyczytałam ze te krople sa skuteczne.Z góry dzie

Gość SABSIMPLEX
Dziekuje bardzo ale niestety chodzilo mi o wczorajszy topik, ktory wykasowano , w ktorym dziewczyna chciala okazyjnie sprzedac kropelki, a niejaka Giovinetta zaczela ja straszyc paragrafami z KK za sprzedawanie lekow przez net. Nie wiem, skad ta wrogosc... myslalam ze to babka na luzie

ja mam te kropelki rodzice przywiezli mi je z Niemiec 5 opakowan :) a moje dziecie ,,zjadlo\'\' tylko 2 opak. wiec zostalo 3 jak cos:) p.s. kropelki rewelacja dzieki nim przetrwalsmy najgorszy czas.... gdy moj synke mial ok.6-7 tyg.

Co Gio miałą powiedziec to już powiedziała .... A Ty jak chceszkupuj leki choćby z bazaru tylko przed uzyciem \"skonsulyuj sie z lekarzem lub farmaceuta\" .....