Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeko18

POMOZCIE - JAK SCHUDNAC 1,5KG???

Polecane posty

Gość czeko18

dosyc juz mam tego wiecznego bycia na diecie! do wymarzonej wagi zostalo mi tylko 1,5kg niby malo ale za cholere nie moge sie ich pozbyc *dieta 1000kcal jest dla mnie ok jesli chce utrzymac wage ale chudnac to na niej nie chudne *na diecie south beach nigdy nie moge wytrzymac dluzej niz 2 dni bo zabardzo brak mi weglowodanow i nie przepadam za warzywami *dieta kopenhaska odpada bo juz na niej bylam i dorobilam sie jojo *dieta jablkowa-zbyt monotonna i nie dostarcza sie organizmowi odpowiednich skladnikow odzywczych buuuuu zaraz sie zalamie duzo sie ruszam nie jem duzo a i tak sie nie moge pozbyc tych 1,5kg! co mi radzicie? moze macie pomysl na jakas sprawdzona dietke? niby 1,5kg to nieduzo ale ja juz nie daje rady POMOZCIE !!! LICZE NA WAS !!!!!!!!!!!

Gość do blizenka
sprobuj pic zaraz po obedzunie ok dwie szklanki cieplej wody,zrezygnuj ze slodyczy. jak cie ciagnie za weglami to na kolacje zrob sobie kakao (poslodz slodzikiem) i nie bedziesz czula glodu.

Gość czeko18
ooj niewiem czy to cokolwiek da:/// moze znacie jakas fajna dietke ktorafaktycznia dala efekty np. owocowo-warzywna , maslankowa itp.? pomozcie please!!!!!

Gość bambino albo
takie diety to raczej tylko Cie odwodnia a nie bedzie to spadek tluszczyku

Gość czeko18
to masz jakas inna propozycje?:)

Gość kalina27
no właśnie moze ktoż poradzi

Gość bambino albo
a jak jadasz na codzien?

Gość do blizenka
najpierw mowisze,ze nie lubisz warzyw a pozniej prosisz o diete ow-warz.

hmm..a moglabys podac swoje przykladowe dzienne menu?:) i wtedy zobaczymy co sie da zrobic:) chyba ze dieta typu tygodniowa? ze jest dzien warzywny,owocowy,ziemiaczany,brokulowy,mleczny ,ryzowy,owocow cytrusowych?:)

Zamiast myslec o coraz bardziej restrykcyjnych dietach spal tłuszcz podczas cwiczen! Przy okazji wyrzeźbisz ciałko ;>

Gość bambino albo
czekamy na Twoj jadlospis:)

Gość czeko18
jak dobrze ze ktos chce mi pomoc:D No wiec moj jadlospis od kilku dni wygladal nastepujaco: - sniadanie owsianka(tzn. pol szklanki mleka+ 3 lyzki otrebow+ 2 lyzki platkow owsianych+ 3 suszone sliwki+1,2 banana+ ziarna slonecznika ipestki z dyni+ siemie lniane) --- troche tego duzo moze dlatego waga stoi?:/ II sniadanie- jablko obiad--- owsianka Podwieczorek--- jablko Kolacja---owsianka oczywiscie pije tez ok 2 litrow wody dziennie i do tego ok1 h ruchu jak wspomnialam wczesniej stosuje ta dietke poniewaz zawsze na niej chudlam a teraz nic sie nie dzieje:(:(:(

za duzo??,no chyba zartujesz:* Jak dla mnie to masz bardzo ubogą diete w wartosci odzywcze - sniadanie jest ok,ale obiad i kolacja juz nie:O zdrowy posiłek to białko+porcja zdrowych tłuszczów + porcja warzyw/ Jedzac tak niewiele moze rozleniwilas sobie metabolizm...| a jak z Twoja figura? czujesz sie ok,czy jeszcze zalega tluszczyk? - co cwiczysz?

Gość czeko18
Ola_Maj moze masz racje prawdopodobnie moj metabolizm sie spowolnil :/ Ja mam teraz ok91,5cm w biodrach a chce miec 90... wtedy bedzie super:):) dzis zjadlam: owsianke na wodzie + 1 szuszona sliwka potem jablko a przed chwila mala pomarancze i marchewke.Myslisz ze to dobry pomysl zeby na sniadanie i kolacje byla lekka owsianka a pozniej w ciagu dnia owoce i warzywa i np. jogurt naturalny lub maslanka? dzieki slonko zapomoc:*

Gość bambino albo
sniadanie ok, na obiad powinnas zjesc jakies miesko z warzywami . owsianka ma bardzo duzo weglowodanow i raczej nie powinnas jej jesc na kolacje, lepszy bylby np serek wiejski z czerwona fasola z puszki . dorzucialbym do Twojego menu moze jakas zupe np. barszczyk czerwony zabielony jogurtem naturalnym (pychotka). no i nie zapominaj ze w diecie bardzo wazne sa tez tluszcze!!!! np. olej winogronowy albo oliwa z oliwek

Gość czeko18
dzieki za rady:D