Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 101010

większość z was jast beznadziejna!!!

Polecane posty

Gość 101010

DO Pań, które zachoeują się chamsko!!! Ludzie, jeżeli mają jakiś problem piszą, by wiedzieć jak go rozwiązać. Niestety są tutaj takie osoby, które chcą tylko powyżywać sie na innych. Dagadać im dosrać i mieć z tego satysfakcje. Nie rozumię dlaczego takie jesteście. Może za dużo siedzicie w domu z dziećmi i swirujecie od tego. Jestem zbulwersowana. Potraficie najechac na kazdego, że ma za dużo dzieci, że jest gruby, chudy....... jest tego naprawde duzo. Zastanówcie się co robicie!!! I piszcie sobie tutaj co chcecie!! Nie interesują mnie uwagi złośliwych mam!!

Gość 202020
przyszle mam y tez są cięte!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 303030
i jak tu nie komentowac głupoty nie których bab!!!!!!

ale tu forum sa tu osoby o roznych temperamentach. nie unikniesz zlosliwosci w pracy w szkole, na ulicy a co dopiero na forum.

Gość klamka 80
autorko topiku ciebie to tez niestety dotyczy,twoj mezus sie nie zmieni,bedziesz jego sluzaca tak jak chcialas

to nie my jesteśmy beznadziejne tylko kobiety dające sie bezkarnie wykorzystywac ja służące... nie mówie żeby nie podac obiadu mężowi czy prac ale robic wszystko a kochany mężulek spi smacznie na kanapie a ty zalewasz sie potem od roboty

Gość 101010
Klamka ty należysz do tych osób beznadziejnych :) wiec sobie pisz co chcesz hahahahaaaa ja mam to gdzieś :) Dawaj, dawaj troche irytacji. Ja cie olewam!!!!!!!!!! A do wszystkich frajnych : jesteście super!!!!!!!!! Macie racje nigdzie sie nie uniknie złośliwych uwag, ale tutaj jest tego najwiecej.

Gość 101010
fajnych

Gość klamka 80
kochanie nie dziwie sie ze cie tak omamili,bo jestes naiwna osobka,jedynie moge ci wspolczuc ale zaslugujesz na takie nieszanowanie siebie

Gość klamka 80
a wogole to na jakim ty swiecie zyjesz,ciesz sie ze u nich pracujesz bo gdzie indziej to by cie zywcem pozarli

to ja zalozylam ten topik. Mam wspaniala rodzine, kochajacego meza i jestem bardzo szczesliwa. przeczytalam pare topikow i dlatego to pisze. Nie wiem co ty klamkood drzwi za bzdury wypisujesz. Lubisz takie tematy, co nie? Mozna na kogos wreszcie popisac bzdury. wsam raz dla takich jaj ty :) ha ha ha ha