Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macarena

Czy warto kupić Alveo na allegro?

Polecane posty

Gość macarena

Czy warto kupić ziołowy preparat Alveo na allegro.Jest o wiele tańszy niż na stronie firmy akuna,która produkuje Alveo.Tylko obawiam się że na alegro można natrafić na jakieś podróby.Po czym poznać że alveo jest orginalne a nie podróba?

Gość warto....
Ja kupowałam i potwierdzam że warto. Musisz wybrać maksymalnie wiarygodnego sprzedawcę, a są tacy:) A po kuracji byłam zadowolona, może znowu zamówię. Ja mam pozytywne wrazenia ze strosowania Pozdrawiam

Gość alveo.pijnazdrowie.pl
a ja uważam, że nie warto: - kupujesz z niewiadomego źródła - popatrz na konta jedynie kilka opinii, - możesz trafić na bezwartosciowy produkt, samodzielnie nie jesteś w stanie stwierdzić czy nie jest to podróbka, - butelki maja usunięte kody kreskowe - informację o produkcie, partii towaru, drodze od producenta do Ciebie - nie dostajesz fachowej informacji o produkcie, stosowaniu, przeciwskazaniach, objawach detoksykacji, - czy uzyskasz informację o systemie zniżek i możliwości samodzielnego kupowania produktu od firmy Akuna, - tracisz szansę na zdrowie i możliwość otrzymywania od firmy Akuna wynagrodzenia pasywnego - mówił Ci ktoś o tym? Jak sami widzicie jest szereg argumentów przeciwko. Żaden z alegrowiczów nie sprzedaje Alveo na allegro w sposób uczciwy - nie są dystrybutorami firmy Akuna, bo oni nie mają prawa prowadzic odsprzedaży na Allegro. Jeżeli chcesz sprawdzić jak pić orginalne Alveo najtaniej, a nawet z kosztem zerowym zapraszamy na naszą sronę alveo.pijnazdrowie.pl

Gość www.pijnazdrowie.pl
WARTO - sprzedawjacy na Allegro i tak zarobią na Tobie! Nie zastanawia Cię dlaczego opłaca im się sprzedawać Alveo po kosztach zakupu, albo dopłacać do transakcji wysyłając przeparat do Ciebie za darmo, opłacając koszty aukcji i transakcji. Sa dwie możliwości: 1. sprzedają podrobiony towar (chcesz pic taki?) 2. sprzedają oryginalny i też na tym zarabiają (nie zastanawia Cie jak to możliwe?) Jezeli mamy sytuacje pierwszą, to szkoda zdecydowanie Twojego zdrowia i pieniędzy. Jeżeli mamy sytuacje drugą ,to gdzie tkwi haczyk? Okazuje się, że można sprzedawać Alveo po kosztach zakupu i mieć z tego pieniądze. Skąd??? Z pasywanego dochodu wypłacanego przez Akune w sieci dystrybucji za kazdą sprzedaną butelkę. OK. A czy ktoś poinformował Cię, że ty równiez możesz pić swoje oryginalne Alveo taniej, lub z kosztem zerowym? Czy poinformował, jak Tobie może przysługiwać pasywny dochód od firmy Akuna? NO WŁAŚNIE! Ciekawi Cie jak cieszyć się zdrowiem i mieć korzyści ze współpracy z Akuną? Jeżeli chcesz wiedzieć jak to możliwe, poczytaj na stronie www.pijnazdrowie.pl Jeżeli chcesz pić Alveo taniej lub z kosztem zerowym, sprawdź jak to zrobić http://www.pijnazdrowie.pl/ziola_alveo/kupuj_alveo_najtaniej/ I jeszcze jedna istotna informacja. Osoby, które prowadza sprzedaż na Allegro naruszają regulamin, który obowiazuje dystrybutorów Alveo, działają nielegalnie więc już to daje do myślenia. Tak więc jeżeli nie masz problemu z kupowaniem piratów, nabywaniem towau od paserów, czy osób które świadomie łamią prawo - to być może warto?

Gość a kupuj gdzie chcesz
to i tak nie działa

Gość _maciek
Ja korzystam z alternatywnego środka, a może całkiem innego i jestem bardzo zadowolony, koszt nawet bez zniżek 160 zł. A efekty pewnikiem warte wiecej.

Gość abandre28
Zapraszam do zapoznania się z nowymi ziołami tańszymi od Alveo w których także jest możliwość zarabiania pieniędzy - dla chętnych więcej informacji pod mailem bbtao@onet.eu

Na temat kupowania ALVEO na portalach aukcyjnych, myślę że udzielono już wystarczająco dużo wyjaśnień. Dlatego osobom, które chcą mieć pewność, że kupują oryginalne ALVEO polecam dwa rozwiązania: 1. Zakup ALVEO w Sklepie internetowym Akuna (http://www.akunapolska.pl/sklep) Koszt ALVEO: 168 zł Koszt dostawy kurierem: 1-3 butelki 10 zł (możliwy również odbiór osobisty w siedzibie Akuny w Katowicach) 2. Zakup ALVEO w Zestawie Powitalnym :) Jest to obecnie najpewniejszy sposób kupienia ALVEO najtaniej (132 zł/szt. wraz z dostawą). Szczegółowe informacje na temat Zestawu Powitalnego znajdziecie m.in. na mojej stronie http://akuna-zestaw-powitalny.pl Cały proces zamawiania oraz wysyłki Pakietu Powitalnego obsługuje bezpośrednio Akuna Polska Sp. z o.o. Zamówienia można składać wchodząc na stronę: http://www.akunapolska.pl/kariera,84,Rejestracja (potrzebny jest nr Deklaracji lub e-mail osoby polecającej). Można również zamówić Zestaw Powitalny przez stronę sklepową (subdomenę) danego Dystrybutora, wówczas powyższe dane zostaną wypełnione automatycznie (adres mojej strony sklepowej znajduje się w stopce postu). Po złożeniu zamówienia i dokonaniu przedpłaty (na konto lub poprzez system płatności DotPay) pracownik Akuny przygotowuje przesyłkę i wysyłana jest ona kurierem. Pakiety zamówione i opłacone do godz. 14:00 dostarczane są zazwyczaj następnego dnia. Oczywiście można również odebrać Zestaw Powitalny bezpośrednio w siedzibie firmy w Katowicach płacąc za niego gotówką lub karta. Jeśli ktoś po zapoznaniu się ze stroną http://akuna-zestaw-powitalny.pl będzie miał jeszcze niedosyt informacji, to zapraszam już do bezpośredniego kontaktu :)

Jeśli chodzi o Zestaw Powitalny, to w 2013 nastąpiły w nim pewne zmiany. Wzroście uległa cena do 588 zł, czyli 147 zł za butelkę Alveo, ale teraz po jego zamówieniu wszystkie później zamawiane produkty - zarówno Alveo jak i pozostałych produktów Akuna - mamy już w cenach hurtowych (z 40% zniżką od cen detalicznych), a więc Alveo kosztuje wówczas tylko 126 zł :) Więcej informacji o nowych Zestawach Powitalnych znajdziecie na stronie: http://www.mdjw.com.pl/zestaw-powitalny

Gość Agnieszka Biała
Witajcie I ja słyszałam o nieuczciwym handlu na Allegro. Wycinają kody, a to dlatego, że każda zamówiona butelka od Dystrybutora jest skanowana i przypisana tylko i wyłącznie do niego. Dzięki kodu kreskowemu, wiadomo więc kto ją nabył, dla kogo ja przeznaczył i czy konsumentowi przysługuje zniżka czy nie. Po wycięciu kodu kreskowego i sprzedaży w nieuczciwy sposób czy to na aukcjach z zaniżoną ceną, czy nie mając uprawnień- Akuna nie może zidentyfikować nabywcy i wyciągnąć konsekwencje tych nieuczciwych czynów. Wspomniane jest o tym na moim blogu: w w w.profilaktyka-zalveo.blogspot.com/2013/10/jak-powstaje-alveo.html#more Teraz każdy może mieć zniżkę beż wpisowego za 60 złotych. w zestawie Akuna Start z innymi produktami-i korzystać z 30% zniżek do końca roku. Od razu mamy założony własny sklep, z którego składamy zamówienia. Dzięki temu mamy pewność, że kupujemy te produkty z rzetelnego źródła-"od siebie". Po zamówieniu otrzymujesz fakturę i umowę. rejestracji dokonujesz przechodząc do mojego sklepu wybierając opcję zostań konsultantem. Także zamiast kupować na Allegro, kupuj z własnej strony. Zaoszczędzisz i będziesz mieć pewność, że Twoje pieniądze są dobrze spożytkowane.

Jeszcze jedna sprawa Odnośnie kupowania na Allegro. Kusząco niskie ceny mogą być spowodowane przeterminowaniem się produktu lub termin ważności kończy się lada moment. Na to tez zwróćcie uwagę.