Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody gniewny

Luz w pochwie

Polecane posty

brzęcz niech drzazga będzie z Tobą :D ale ta z podłogi a nie z tvn-u :D

Gość brzęczyszczykiewicz
Czy ja wiem czy śmiesznie. To wygląda dokładnie tak jakbym posuwał kobietę tylko, że zamiast kobiety jest sama podłoga. Ułożenie ciała, ruchy wszystko jedt takie samo.

Gość brzęczyszczykiewicz
Boroo fajnie mi życzysz nie ma co :D

Oki o gustach sie nie dyskutuje...wazne ze skuteczne i sie podoba...:-)

nie ma sprawy jak by co to jestem tu gdzieś niedaleko :D:D:D

Gość brzęczyszczykiewicz
No dobra Godemia według ciebie to obrzydliwe ale powiedz mi co zrobiłabys na moim miejscu. Po prostu nie rozumiesz co to znaczy napięcie seksualne u mężczyzny. Po prostu musze się gdzies spuścić a kiedy nie ma kobiety zostaje podłoga.

Nie wtykaj mi slow ktorych nie wypowiedzialam....po prostu zdziwil mnie dywan, bo raczej reke zawsze kojarzylam...A napiecie seksualne rozladowuja nie tylko mezczyzni wiec akurat masturbacja mnie nie gorszy wcale.....

Gość brzęczyszczykiewicz
Przepraszam chyba pomyliłem cię z kims innym. Wiem, że to wstydliwe zresztą wasza reakcja o tym świadczy dlatego o tym się nie mówi. Dla mnie to zupełnie normalne ale oczywiście poza tym forum nikomu nigdy o tym nie mówiłem nawet żonie.

brzęczyszczykiewicz - TO WCALE NIE JEST OBRZYDLIWE! To mogłoby być zabawne dla kogoś patrzącego na taką zabawę, ale sam mówiłeś, że raczej bawisz się bez widowni. A dla Twojej kobiety byłoby to podniecające. W żadnym wypadku nie obrzydliwe. I nawet tak nie myśl!!! :)

Gość brzęczyszczykiewicz
Raczej wolałbym żeby mnie nie widziała w takiej sytuacji. Tutaj możemy sobie anonimowo pogadać i dobrze ale w realnym świecie nigdy się do tego nie przyznam nawet najbliższej osobie.

Gość a jak ćwiczyc mięsnie kegla

Mnie to tez nie obrzydza...nie wiem skad pomysl ze tak? A co do wstydliwosci? Chyba nas raczej technika zaciekawila i zdziwila a nie sam fakt masturbowania.

A mnie nie przeszkadza i nie gorszy widok masturbujacego sie partnera.....

perełko jesteś taka wyrozumiała ,że aż jestem wstrząśnięty ale nie zmieszany :D

Gość brzęczyszczykiewicz
No ale w sumie czy taka forma masturbacji nie wydaje wam się bardziej naturalna od robienia tego ręką. Przeciez to jakby imitacja stosunku. Tylko kobiety brak :) a takie masturbowanie sie reką do czego można porównac może do lodzika ewentualnie :)

Tym bardziej, że gdyby zobaczyła, co robisz - nie wytrzymałaby i natychmiast podłożyłaby się pod Ciebie. Nawet na gołej podłodze, bez dywanu. :) Jak się kogoś kocha, to takie widoki nie peszą. Podniecają i sprawiają, że nie można patrzeć w charakterze widowni, tylko natychmiast się podłącza. :)

Nigdy sie nad tym nie zastanawialam, zawsze sie mowilo czy zartowalo o raczce samosi itd...wiec nie myslalam ze moze byc inaczej. Zwlaszcza ze obejmujaca dlon dla mnie jest rownoznaczna z imitacja kobiecej pochwy...ale jestem kobietą i w koncu moge sie nie znac.

Na meskiej masturbacji oczywiscie. A Perla ma racje...jest to fajna zabawa i niezle urozmaicenie seksu takie zabawy we dwoje....;-)

a to chuj wam w podłoge jak nie chcecie powiedziec :[

Perelko i co mam CI powiedzieć ? kocham Cię i Mazury oczywiście Też :D

Pomarańczko - wpisz w wyszukiwarkę. :) Dowiesz się dokładniej, niż gdybyśmy to opisywali. :)

określmy azymut bo wylądujemy w rosji od Ciebie to nie daleko :D od e mnie zresztą też :D

Może być cały wszechświat ze wszystkimi gwiazdami....... :) Tam się zagubimy i tam odnajdziemy. :)

Perełko to byłoby bardzo piękne zatapiam się w marzenia:D

Gość Nowal
A może luz pochwie oznacza to,że dziewczyna jest "rozruchana". Ja widzę się z moją dziewczyną raz na dwa tygodnie przez jakiś czas.I robimy to dość często. Ale kiedyś było inaczej,bo miała ciasną. Może mnie zdradziła :| Tekst Pezeta : "Nie masz już ciasnej cipki,bo zmieniasz facetów jak rękawiczki" - z utworu "Seksmisja feat.Kali"