Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody gniewny

Luz w pochwie

Polecane posty

Gość młody gniewny

Witam serdecznie wszystkich i mam pytanie. Dopiero niedawno rozpocząłem współzycie z kobietą a przedtem przez długie lata tylko onanizowałem się. Mój problem polega na tym, że w trakcie seksu kiedy wkładam kobiecie po prostu nic nie czuję. Wydaje mi się, że jej cipka jest strasznie rozjecjhana choć w rzeczywistości nie jest ale ja nic nie czuję. Tak jakbym wkładal w jakąś studnię. To chyba wynika z tego, że się onanizowałem a tam sa dużo mocniejsze doznania. Pytanie tylko co zrobić żeby normalny seks z kobieta sprawiał mi przyjemność. Macie jakies pomysły, może jakieś ćwiczenia albo jakieś szczegolne pozycje sam nie wiem. Może odezwie się ktoś kto miał taki problem i poradził sobie z nim.

Gość fanzlalka
NIE KOBIETA MA ŻECZYWISCIE STUDNIE!!!!!! Z TEGO CO PISZESZ..I TO NIEJEST PROBLEM WYNIKAJĄCY Z ONANIZOWANIA

Gość młody gniewny
Ale to nie jest jej wina. Ona naprawde nie jest jakas rozepchana. Jestem dopiero jej drugim chłopakiem. Tylko, że ja po prostu prawie nic nie czuję żadnych silniejszych bodźców pomimo, że mam normalna erekcję.

Gość luci x
Spróbujcie od tyłu powinno byc ciaśniej :)

Gość ja a bo co
tak. to masz problem od onanu. wspolczucie twojej lasce.

Gość młody gniewny
Wiem, że mam problem ale co robić. Chyba mozna cos na to poradzić.

Gość ja a bo co
sprobuj sie wstrzymac od onanu.

Gość tak jest
po prsotu masz nie za szerokiego kutraska i dlatego tak odczuwasz.sprobujcie na jeźdźca czesto sie kochac

Gość młody gniewny
Nie wiem czy mam niezaszerokiego ale wydaje mi się, że mój kutasek jest raczej normalnych rozmiarów i chyba nie w tym problem. Na jeźdźca próbowałem ale efekt był słaby. W sumie najlepiej było od tyłu ale tez nie tak jak powinno. Czy myślicie, że z czasem doznania będa coraz większe czy jednak trzeba coś z tym zrobić. Cholera to jest naprawdę dla mnie powazny problem a nie jakieś duperele, które ludzie tu wypisują.

Gość tak jest
podsun dziewczynie pomysł aby cwiczyła miesnie pochwy,skurczała je i rozkurczała.takei cwieczenia dobrze wpływaja na luźniejsze pochwy

przestań sie onanizowac i kochajcie sie od tylu na lezaco i niech ona sciska miesnie pochwy i posladki, to daje super uczucie ciasnosci przynajmniej moj chlopak tak mowi :D

Gość pukanie====nie ma problemu
re.młody gniewny dla niej zalecam na dzień kulki gejszy do ćwiczeń koegla podczas pukania korek analny [rozmiar trzeba dobrać osobiście] lub inny sprzęt tego typu ----zasada działania jest prosta jak zwieracz rozciągasz to jednocześnie kurczysz koegla lub zabieg zwężający krocze [znam laskę co po porodzie pękła i można było klaskać na dwie rączki -----po roku plastyka i po kłopocie] dla ciebie podczas pukania opaskę uciskową zwykłą lub na baterie na nasadę kucyka to wszystko jest proste jak budowa cepa :P :D

Gość młody gniewny
Pukanie mam pytanie do ciebie czy to już ma być tak na stałe czy po jakims czasie moje reakcje będa juz prawidłowe i nie będe musiał sie wspomagać tego typu "sprzętem".

Nawet jeśli ona leży na plecach - to Ty obejmij ją nogami, a ona niech swoje nogi zaciśnie i skrzyżuje. Minie Ci to po dłuższym czasie bez masturbacji.

Gość mich32r
albo masz malego albo sprobuj innej pozycji

Gość młody gniewny
Perła a co powiesz na pozycje od tyłu na pieska. Mi ona chyba najbardziej odpowiada i czuje najmnijeszy luz. Piszesz, że po czasie to minie jeśli nie będe się masturbował ale jak mam to wykonać. Przeciez trzeba gdzies się pozbyć tej nagromadzonej spermy i pozbyc sie napięcia a seks mam tylko dwa razy w tygodniu. Bez onanizowania się chyba zwariuję. Kiedyś nie mogłem tego robić przez trzy dni i cały byłem rozdrazniony, napięty wręcz agresywny. Czy aby miec udane życie seksualne naprawde trzeba z tego zrezygnować. Czytałem gdzieś, że nawet faceci w udanych związkach tez się onanizują.

Gość młody gniewny
No raczej mam średniego ok 15-16 cm. Piszesz żeby spróbowac inej pozycji ale jaka jest najlepsza. Tak w ogóle czy ktos z was miał taki problem i jak się go pozbył?

Gość mich32r
sprzet masz ok,ja lubie jak ona lezy na plecach i ma nogi na moich ramionach,a ja czlowiek wejdziesz w nia wtedy powoli to mowie ci i ty i ona dlugo nie wytrzymacie....sprobuj i podziel sie dowidczeniem... kiedy bedziesz mial sex?

Gość młody gniewny
Najwcześniej w czwartek. W sumie w pozycji kiedy ona lezy na plecach a ja na niej mam troche problemów z uwagi na to, że mam troszkę brzuszka ale spróbuję i dam znać.

Gość młody gniewny
dodatkowym problemem jest chyba to ze moja wybranka jest grubo po szescdziesiątce :O

Gość masz za silną rękę
rób se loda.

zabawki jak zabawki są na już jak się znudzą to zsyp 100-a nie majątek !!!! :D większość lasek nie ćwiczy koegla - a po co? :( tylko twierdzą że są "rozjechane" ---co to znaczy ?? :O czy pudzian taki się urodził ??? nie ćwiczy swoimi zabawkami- bo ma cel !!!! :classic_cool: :D koegel musi być jak jego kark a nie jak flak !!!!! zabieg też nie jest trwały--do następnego porodu i loteria jak ją zszyją jak za ciasno to tylko ołówek wejdzie koniec wykładu !!!!!!!! :D

Gość młody gniewny
Pukanie ale ona jest ciasna. Tak jak pisałem to jest mój problem nie jej. Ona go czuje to ja jej nie czuję a wszystko tak mi sie wydaje przez te wieloletnie walenie konia. To, że mam problem to juz wiem teraz tylko jest pytanie czy mozna go rozwiązać i jak. Fajnie byłoby gdyby napisał ktoś kto miał podobny problem i poradzil sobie z nim.

Gość młody gniewny
w sumie to zmierzyłem go jeszcze raz,tym razem od góry,wczesniej chyba zle to robilem bo mierzyłem od jaj.Mam 11 cm we wzwodzie, nie jest to za mało ?:O

Gość miałem taki problem
musisz jej zrobić dzidzi. Jak urodzi - dasz w łapę i zaszyją ją na wymiar.

No fakt... To wobec tego podczas masturbacji bądź dla siebie bardzo delikatny, nawet jeśli będzie Cię kusiła brutalność i nawet jeśli miałoby to treac godzinę, a nie parę minut. Od tyłu oczywiście też powinna mieś ściśnięte na maksa nogi. Jęśli będzie stale Cwiczyła mięśnie Kegla, to.... Hihihi - ja jeśli sie uprę, to mi nikt nie włoży nawet małego paluszka, bo się nie wciśnie - ale są to lata treningu z początku nieświadomego, spowodowanego tym, że nigdy nie lubiłam korzystać z ogólnodostępnych łazienek. ;) Próbuj wszystkich pozycji, w których dziewczyna będzie mogła zacisnąć nogi. :)

opaskę kup sobie i oceć lub seksuolog i rozmowa w 4 lub 6 oczu chyba że bawi cię taki pukanie w klawiaturę zamiast partnerki ????

11 zm w długości czy grubości? Bo piszesz tak jakbyś mierzył długość. Szczerze? 11 cm to cholernie mało :/