Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paryżanka

co myślicie o tej suknie? Czy może być droga?

Polecane posty

Gość paryżanka

http://www.slubnesuknie.pl/paryzanka/?page[0]=dlaniej pierwszy rząd, druga suknia (P702) Strasznie mi się podoba i chyba nie jest taka typowa beza. No cóż ja nie mogę mieć zbyt wąskiej bo jestem wysoka (175) i szczupła więc taka wydaje mi się ok. Boję się jednak że ze 3 tys kosztuje a tyle mi szkoda wydać.

sliczna jest. Slub jest raz w zyciu,wiec chyba nie powinno byc szkoda kasy na sukienke :)

Gość paryżanka
no tak z tego co wiem to w paryżnce nie są aż takie kosmiczne ceny więc mam nadzieję że do 2,5 tys się zmieszczę:-)

Mnie się średnio podoba ten świecący materiał. Widziałaś ją \"w realu\"? Z Doświadczenia wiem, że na żywca kiecki się nieco różnią ;) Nie mam pojęcia, ile może kosztować, moja kosztowała w salonie ponad 3.000 i też było mi szkoda kasy. Dlatego postanowiłam swoją wypożyczyć - płacisz ok. 50% ceny, sukienkę przerabiają żeby leżała idealnie. Osobiście polecam. Dla mnie to bezsens wydać tyyyle kasy a potem trzymać sukienkę w szafie, bo sprzedac trufno. Pozdrawiam

Gość paryżanka
też o tym myślę żeby wypożyczyć a jak nie to kupię w ogóle skromną suknię i tyle. Wiem, że nie wydam 3 tys bo potrzebna nam kasa na mieszkanie itd. ehh. chyba wyślę im maila i popytam.

wiesz co, moja jest skromniutka, więc skromność z ceną ma niewiele wspólnego ;) Nie ma co się rzucać, my urządzamy mieszkanie, i tak dla mnie te ponad 1500 za wypożyczenie to dużo, uszyć można już za 1200. Ale wiadomo, że to nie to samo. Znajoma krawcowa powiedziała mi, że w \"domowych\" warunkach nie da się uszyć sukni takiej jak chcę. Zawsze będzie się nieco różniła od oryginału, a nie chcę przeżyć wilkiego rozczarowania. W końcu w tym dniu chcesz się czuć pewnie i pięknie, a nie \"tak sobie\".

Gość paryżanka
szyć nie chcę. Pomyślę nad wypożyczeniem jeśli okaże się że ta suknia kosztuje koło 3 tys.

W Paryżane ogólnie jest bardzo drogo. Np sukienka która jest w pierwszym rzedzie ostatnia kosztuje około 3500zł a ceny na inne ponad 2000. Ja napewno nie bede kupować w Paryżance szkoda mi kasszczególnie że te sukienkie w tym sklepie jak i w Cymbeline są szyte nie w Paryżu tylko w Polsce przez polskie krawcowe (wiec z pewnych źródeł) a sklep później płaci za nie około 500 zł a sprzedaje za 3000zł...nie mam zamiaru tak przepłacać i kupuje sukienke używaną lub nową góra za 1200zł. Wypożyczenie w Paryżance też nie wchodzi w rachubę...płacisz za wypożyczenie plus kaucja około 3000zł ! a potem jak chcesz oddać to salon przyczepia się do jednej odstającej niteczki i nie zwraca kasy za kaucje...odradzam. Nie chce tu nikogo obrażać ale tylko daję dobrą radę. Pozdrawiam

Gość Madziaaaaaaa
Ślicznaaaaaaaaaaaaa !! Dziewczyno ! Na taką suknie warto wydać kase :D nie lubię osobiście święcących metariałow, ale ta jest piękna wg mnie ! Życzę szczęścia ! :)

Miało być....Szyte przez polskie krawcowe (WIEM z pewnych źródeł) !!!

Gość boję się tego
Bez obrazy, ale ta sukienka jest masakryczna. Wygląda jakby wykonano ją z lateksu.

Gość do powyższej wypowiedzi
Widać że nie widziałaś na oczy prezerwatywy:-) Ps. Ile masz lat?

Gość ładna suknia