Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijjka

cilest - ankieta

Polecane posty

Gość mijjka

widziałam coś pdoobnego o harmonecie - fajny pomysł:) jeśli chce wam sie:P piszcie 1. czas brania 2. skutki uboczne podczas brania (o ile były) 3. skutki uboczne po odstawieniu (o ile były) 4. co z cerą przed braniem, jak w czasie brania, jak po odstawieniu 5. co z wagą przed braniem, jak w czasie brania, jak po odstawieniu 6. co z płodnością po odstawieniu 7. co z libido przed braniem, jak w czasie brania, jak po odstawieniu 8. cena z jaka sie spotkałyscie 9. inne tabletki ajkie stosowałyście dziękuje za odp:)

Gość napisze w skrócie
zadnych skutków ubocznych oprocz najgorszego z mozliwych 12 kg do przodu i ogromnej checi na spałaszowanie wszystkiego co sie rusza i nie rusza. nie polecam :(

Gość *****************
biore 7 lat zero skutkow ubocznych samopoczucie dobre waga bez zmian tylko ciezko sie chudnie ale walcze dzielnie i powoli sie udaje;).. ceny roznie.. dawno dawno nawet 40 zl teraz za 13 kupuje;)

Gość SKORO PYTASZ.....
1. czas brania------------------------- 4 LATA 2. skutki uboczne podczas brania (o ile były)----------BóLE GłOWY SPORADYCZNIE, 3 KG WZWYŻ 3. skutki uboczne po odstawieniu (o ile były)-----------NIE ZAUWAZYłAM 4. co z cerą przed braniem, jak w czasie brania, jak po odstawieniu------NIGDY NIE MIALAM PROBLEMOW 5. co z wagą przed braniem, jak w czasie brania, jak po odstawieniu------W CZASIE BRANIA PRZYTYłAM 3 KG ALE SZYBKO ZRZUCILAM 6. co z płodnością po odstawieniu-------4 MIESIACE PO ODSTAWIENIU ZASZLAM W PLANOWANA CIAZE.NIE BYLO PROBLEMOW 7. co z libido przed braniem, jak w czasie brania, jak po odstawieniu------WAHANIA LIBIDA W CZASIE BRANIA. OD 0 DO 100% 8. cena z jaka sie spotkałyscie--------KIEDYS ZA TROJPAK PLACILAM PLACILAM PRAWIE 100 ZL.TERAZ OKOLO 50 9. inne tabletki ajkie stosowałyście---------MICROGYNON PRZEZ 6 MIESIECY> TOTALNA POMYLKA!!!!!!!!

Gość cilest21
1. 3 lata w tym 1 miesieczna przerwa 2.wypadanie wlosow, zwiekszenie owlosnienia (tak mi sie przynajmniej wydaje) 3.okropny bol piersi + guzki ale niegrozne, rozregulowanie hormonow 4.cera przed ok, w trakcie ok , w trakcie miesiecznego niebrania ok 5.waga bez zmian 6.niewiem bo sie nie badalam na plodnosc:P ale obserwujac swoj sluz (w trakcie tej miesiecznej przerwy) mozliwe ze bylam bardzo plodna:P 7.libido bez zmian 8.15 zl 9.novynette

1. 4 miesiace chyba 2. stany depresyjne, hustawki nastroju, okropne bóle łydek i ramion, libido=0, długie plamienia 3. nie zauwazyłam bo zaczełam zaraz brac yasmin 4. przed braniem problemy ale nie jakies wielkie, w czasie brania znaczna poprawa 5. chyba schudłam , potem jak zaczełam brac yasmin przytyłam 6. nie wiem i narazie nie chce wiedziec:P 7. przed braniem olbrzymie, w czasie brania 0, po dostawieniu niewiele wieksze (tzn. przy yasmin) 8. nie pamietam, z reszta i tak nie place za tabsy 9. microgynon,rigevidon 21, teraz yasmina, ale zmieniam na yasminelle