Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takowa_zainteresowana_w_takim

Jak zażegnać kryzys w zwiazku?

Polecane posty

Gość papara
ja staram sie przeczekac gorsze chwile, chociaz nie jest lekko. tez myslalam o rozstaniu, ale nie chce stracic mezczyzny, z ktorym jestem-zalezy mi na nim.

Gość papara
...wiec albo schodze z drogi i zajmuje sie swoimi sprawami albo staram sie zdobyc na zyczliwosc albo po prostu klocimy sie tak dlugo az wszystko sobie wyjasnimy;)

Gość bywa i tak
nie pokonaliśmy kryzysu, trawał blisko 4 lata, dzis stoimy na rozdrożu...penie każde pójdzie w swoją stronę.

Gość co sie teraz dzieje
co drugi topik to o kryzysie w zwiazku! dziewczyny, mam taka sama sytuacje!płaczę, myśle o zerwaniu ale nie chce stracic mojego narzeczonego!tak bardzo go kocham, nawet nie wyobrazam sobie życia bez niego!trzmajmy sie razem, moze powinnysmy dodac sobie troche otuchy?? a moze sa tu jakies które takie kryzysy zażegnały i sa teraz na maxa szcesliwe????

jezeli sie klocicie, to na takie zachowanie najlepsza jest rozmowa, spokojna i szczera. wytlumaczcie sobie nawzajem ze klocicie sie o glupoty, ze to nie ma sensu. rada na przyszlosc: z wlasnego doswiadczenia wiem, ze najlepiej jest mowic sobie o wszystkim, niczego nie ukrywac, zeby wszystko bylo jasne, a twedy nie ma problemow. wazne jest tez, aby zarwono kobieta jak i mezczyzna, porzucili na chwile swoje EGO i pogodzili sie.. bo takie czekanie az jedno albo drugie podejmie pierwszy krok i wyciagnie reke na zgode jest bez sensu.. najczesciej (niestety) musi to robic kobieta, poniewaz faceci maja za duze ego i tutaj musimy sie wykazac wyrozumialoscia drogie panie ;)

Gość a ja nie rozumiem2
jak ja zaczynam kółtnie to mój mąz spokojnie słucha bo wie ze jestem zbyt impulsywna i nie robie tego specjalnie. Po prostu bardzo dobrze mnie zna. moze jakas terapia u psychploga? moze przeanalizuj kiedy jestes zła zaczynacie sie kłócic i rób by takich chwil było jak najmniej??? A moze jestes typowa kobietą której facet nic nie robi a ty masz caly dom na głowie?i to cię wkurza?

Gość papara
nie wiem czy potrafie byc pocieszajaca:) moj kochany teraz zmienil prace i jest tak zajety, ze wlasciwie nie spedzamy czasu razem-bo jak tylko wraca do domu to zasypia. brakuje mi wszystkiego:rozmow, seksu, spacerow, wspolnych obiadow. po prostu masakra...

Gość Robi 72
A jak dlugo trwa wasz związek ?

To kryzys. Jesteście napewno nie dopasowani pod względem numerologii... możesz się śmiać, ale tak właśnie jest. Radzę sprawdzić biopowinowactwo pod względem chińskiego zodiaku i ułożenie planet podczas jego i Twoich narodzin. Powodzenia :)

Gość Najlepiej zacząć
od zaraz tzn. przestac sie kłócic, a rozmawiać spokojnie rzeczowo :)