Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fantomka

Jestem w 2tc i mam ospę czy to grożne?

Polecane posty

Gość doradzam
jestes nienormalna,niekumata i debilna moja kolezanka miala usuwana ciaze w 5 mies-serduszko jej synka bilo ale mozg sie nie rozwijal i kosci czaszki nie bylo=wlasnie przez powiklania po ospie-jestes jebnieta-az sie we mnie zagotowalo

Ok,przepraszam serdecznie,moja kolezanka moja znajoma,ktos gdzies,pozdrawiam

Gość doradzam
kuzwa -mam ci z imienia i nazwiska podac?

Gość to ja ja ja
..ty jesteś zdrowo rabnięta zakładając taki topik. Dobrze się bawiłaś? Myslę , że jesteś totalnie głupia babą zadając w ogóle pytanie typu: czy ospa w 2 tyg ciązy może być szkodliwa dla dziecka (czy coś w tym stylu). Od razu smierdziało podpuchą - skoro jestes w ciązy i masz ospę to pewnie lekarz ją leczacy został przez ciebie poinformowany o ciazy ...a może nie. Poza tym, dziwczyny odpowiadały serio i wcale nie pisały o rzczach wyssanych z palca, wręcz odpoiwadały czysto medycznie. Oczywiscie wcale nie jest powiedziane, ze dziecko musi urpdzić się chore (zwróc kretynko uwage, ze tak też odpiowiadały). Żal mi ciebie. Mam nadzieje , ze toja głupota nie przeszła na dzieciatko.

Gość doradzam
normalnie nie ochlone przez ta panne

Gość jusiek
do doradzam masz rację jak czyta się takie bzdety to az włos się jezy skąd te dziewczyny się biorą?!!!

Fantomka... nie będę komentować, inni już to zrobili. Ale cię zmartwię. Przebyta toxo w ciąży nie zawsze ujawnia skutki natychmiast. BARDZO często zdarza się, że skutki tej choroby Twoje dziecko odczuje w wieku 15 a nawet 20 lat. Może to być cczęściowa lub całkowita głuchota, możą być zaburzenia wzroku, niepłodność i wiele innych. Oczywiście nie życzę tego Twojemu dziecku, ale zanim zaczniesz nabijać się ludzi.... dobrze poczytaj o tych chorobach. Pozdrawiam i więcej rozsądku życzę.

chciała sprowokować i jej soe to udało .... ee to było pewne - bo kto wie 100% zejest w ciazy w 2 tyg ?:O

Gość jjj
O matko! Jak tak można drwic z ludzi????Nie rozumiem takich osób!!!!Dobrze się bawiłaś???? Wydaje mi sie, że nie masz dziecka, a jeżeli jest inaczej to mu współczuje tak pojebanej mamy!!!!

Gość cieszę się ze dsziecku nie
zaszkodziło, ale tobie niestety na mózg padło :o