Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianka35

PCO

Polecane posty

Gość Dianka35

Tydzien temu lekarz zdiagnozowal u mnie PCO. Czekaja mnie jeszcze u niego dwie wizyty , bedzie psrawdzal czy mam owulacje. Czy jest jeszcze ktos komu niedawno zdiagnozowali ten zespol? moze udaloby sie nam przejsc przez to razem? Załozyłam nowy temat bo jakos nie umiem sie wbijac na forum gdzie juz sie ludzie znaja.

Gość magdulka....__
a co to jest???

Gość Miska17
Jakie masz objawy?

Gość Dianka35
zespol policystycznych jajnikow:( u mnie objawami sa , wloski na brodzie , zly wynik badan i usg.

Gość sloneczko1716
ja mam 21 lat i tez nie dawno dowiedzialam sie od lekarza ze mam PCO, przez ktore mam problemy z hormonami- testosteronem(nadmierne owlosienie na brodzie, pod nosem, na posladkach, udach ), nadwaga i zaburzeniami miesiączkowania(miesiaczki mogę nie miec do 3 miesiecy). po badaniach ktore mi zlecil, przepisal mi proszki hormonalno- antykoncepcyjne (MERCILON)ktore nie dlugo zaczne pierwszy raz brac i mam je stosowac przez 3 miesiace. po tym okresie mam sie do niego zglosic na powtorne badania i dopiero wtdey bede mogla zobaczyć czy mi te proszki pomogly i czy nie bede musiala jeszcze jakis innych lekarstw brac!!! ALE NIE PODDAJE SIE I WIEM ZE MUSI BYC WSZYSTKO OK BO CHCE ZAJSC W CIĄŻE!!! pozdrawiam

Gość sloneczko1716
dzieki za linka, przyda sie napewno pozdrawiam

topik ma troche stron ale warto przeczytac dziewczyny maja mnostwo wiedzy jak podejsc do problemu i jest tam troche sukcesow w postaci brzuszkow, pco jest cholerne ale to nie wyrok, da sie to leczyc, ale nie antykonceptami, z reszta tam jest wszystko