Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeleczka85

okres mi sie spoznia---nie bylo współzycia

Polecane posty

Gość kropeleczka85

czesc dziewczyny mam problem:( spoznia mi sie okres juz 15 dni.W czasie tego miesiaca miala m duzo egz:(niestety sesja i jeszcze 2 razy antybiotyki brałam:( zaczynam sie troche martwic bo nie wiem co jest?:(moze ktoras z Was tez tak miala? wykluczam ciaze poniewaz nie wspolzylam ze swoim narzeczonym prosze o rade? aha zawsze mialam bardzo bolesne miesiaczki i cykl trwa u m nie powyzej 35 dni pozdrawiam Was serdecznie

Gość kropeleczka85
prosze:)

Gość gakak
A co my ci możemy powiedzieć? Poczekaj jeszcze z tydzień i idź do ginekologia, dostaniesz hormony na wywołanie okresu. Nie ma w związku z tym, co się spieszyć, lepiej poczekać, żeby nastąpiło to własnymi siłami. Nie umrzesz do tego, to na pewno.

Gość kropeleczka85
dzieki wielkie:)

Gość kundrie
bo to chyba stres i ogólne rozlegulowanie ogranizmu są winne. ja tam też miałam długie cykle, regułą było, ze co o ok. tydzień zawsze miałam później okres, czasem miał też większe poślizgi - ogólnie nie wiedziałam kiedy uderzy. a jak już uderzył to dzień wyjęty z życia, tak bolało (i żadne tabletki nie pomagały). teraz już zapomniałam co to znaczy, bo od dobrych paru lat biorę tabletki, ale aż sie boję co bedzie jak skończę (no bo kiedys bedzie trezba)- raz zrobiłam przerwę, to miałąm powtórke z rozrywki, chyba tylko dwa okresy "beztabletkowe" wytrzymała i pędziłam biegiem po receptę :o

Gość SPOKOJNA TWOJA...
JA KIEDYŚ Z POWODU SILNEGO STRESU NIE MIAŁAM PONAD 2 MIESIĄCE. NIC SIĘ NIE MARTW.DOSTAŁAM BEZ POMOCY GINA

Gość kropeleczka85
dzieki dziewczyny:)troche mnie uspokoiłyscie:)

Gość aaalalalaaala
mi sie spoznil o miesiec bo odchudzlam sie

Gość kropeleczka85
:)

Niepokalane poczęcie będzie.

Gość kropeleczka85
no to bedzie:)haha