Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hardxxx

kolejne polki w anglii

Polecane posty

Proponuje w ramach statystyki walnac sobie maly doktoracik....

A ja nie zamierzam juz polemizowac bo ten temat to mnie szczerze mowiac wali...biorac pod uwage moja narodowosc to nie lubie uogolniania...a co do \"innych\" pan to sie nie wypowiadam i tyle:-)

Gość to jest gmin szukajacy jeleni
w polskich marketach masz do wyboru do koloru i taniej od 20zl natomiast poczytajcie sobie o "elicie" artystkach typu call girl tam czeki z 5 zerami to normalka parę polek też tam jest ale o tym szaaa! każdy ma prawo wyboru jego/ej broszka !!! :)

Gość jjjjjjjakataka
idealista jest niezpelnioneym impotentem hehehhehehe :D co zadnej do lozka zaciagnac nie moze :D

Gość greczka zorbka
zazdrośnicy!! z polakiami to ani angielka nie pójdzie, bo to wstyd, ani polka, bo po co, skoro może z anglikiem?? lepszy w łózku, inteligentniejszy i nie zarabia 5 F na godzinę.. potem taki sfrustrowany i wykończony waleniem konia polaczek wprac do Polski i opowiada, że polki to puszczalskie i się z anglikami puszczają ..A pewnie!! jak się tu głupie z Wami puszczają to Ok? a jak w Aglii z prawdziwymi facetami wolą, to już KURWY????

Gość greczka zorbka
:-) wiesz... w anglii nie byłam i się nie wybieram. nie puszczam się, mam stałego partnera. ale jak widze, co panienki wyprawiają tu na swoim podwórku i o tym faceci mówią -"fajnie" to mi ciary przechodzą. a jak w anglii robią to samo, to już "dziwki", tak?? "malutka kicia" 100% jestes niedowartościowanym facetem!! btw. tak!anglicy są nieźli..

Gość greczka zorbka
na mnie wszyscy Anglicy leca. za to Polacy byli, sa i beda beznadziejni. juz wole z Turkiem pod mostem niz z Polakiem w Ritzu bo pewnie bedzie to w pakamerze w zaszczurzonej piwnicy

Gość greczka zorbka
to wyżej to podszyw, ale w 100% się zgadzam. :-D Wszyscy Anglicy na mnie lecą?? nie wiem... znam kilku - wszystkich na stopie koleżeńskiej jedynie..

Gość greczka zorbka
nie przechodź ze skrajnosci w skrajnosc ok? dla mnie owszem śmieciami są ci kolesie, którzy sami pieprzą wszystko co się rusza i nie ucieka, a polkom przylepiają łatkę "dziwki" bo nie chcą z nimi tylko z anglikami..

Gość greczka zorbka
malutka kicia a moja matka = moje poglądy

Gość greczka zorbka
tz. nie = ja jestem ja, a moja matka to moja matka. I gówno mnie interesuje co ona by miałą na ten temat do powiedzenia. wiesz już dawno wyszłam spod jej skrzydełek i mam własne zdanie

Gość polus
szkoda ze nie urodzilem sie anglikiem, pilbym whisky, mailbym duzy dom i peikny samochod i rznalbym piekne Polki

Gość greczka zorbka
Malutka kicia no widzisz- punkt widzenia zalez od punktu siedzenia. dla mnie ty jesteś żałosna, skoro jeszcze nie zdążyłaś sie zorientować że lecących na mnie anglikach nie pisałam ja.. i nigdzie nie pisałąm o wszystkich polakach tylko o tych, którzy tak mówią o dziewczynach w anglii. tak! mój ojciec też do nich nalezy i też mam go gdzieś, jeśli chodzi o tą kwestię

Gość greczka zorbka
polus no widzisz biedaku... ale nie martw sie, możesz jeszcze byc mądrym polakiem, który nie nazwie automatycznie swojej siostry/koleżanki/matki/córki kurwą tylko dlatego,ze wyjechała do anglii

Gość greczka zorbka
Malutka "tylko on ciebie chce.." i tupnij jeszcze nóżką i powiedz że jestem beee. na koniec pokaż język i zbierz zabawki,żeby bawic sie do innej piaskownicy. Twój tekst jest do szpiku kości szczenicki - "tylko on na mnie leci"?? z czego wydedukowałaś?

Gość polus
madry ojciec nie puscil jej do Anglii,

Gość greczka zorbka
ja się do anglii nie wybierałam. malutka twoje teksty są biedne jak cała ty, tak wyglądają Twoje argumenty? zaraz się dowiem,że jestem brzydka, gruba i łysa, bo mam zdanie odmienne od Twojego.. czy to,że mam zdanie inne niż mój ojciec czy matka na pewne tematy znaczy twoim zdaniem,ze jestem "patologiczna" ?? mam ponad 20 lat i mam sie słuchac mamci i papci?? śmieszna jestes...

Gość jebaczka angielska
:-D ahahahha tylko nie kurwy! że zmuszone jesteśmy do szukania rozkoszy aż na wyspach, to nie znaczy że kurwy, bo kurwie się płaci. ja tam sypiam z obcokrajowcami, bo są dobrzy w łózku. a polacy? zero fantazji, zero uczucia.

Gość Nirox74
No cóż. Widzę, że należy podać tutaj pewne określenie, które wcześniej się nie pojawiło, a mianowicie definicję zjawiska prostytucji kosmopolitycznej. Oznacza ona, jak każdy rodzaj prostytucji, uprawianie z kimś seksu dla pewnych korzyści. W przypadku tego rodzaju prostytucji korzyścią jest obcowanie z przedstawicielem reprezentującym tą lepszą gospodarczo i ekonomicznie część świata gdzie powstały takie marki, jak Rolls Royce, Dior, MTV, Virgin, itd., itp. Jakież będą reakcje, ludności miast i wsi, kiedy nasza młoda polska dziewuszka zamiast z Jankiem Kowalskim wróci z dokładnie tak samo wyglądającym, ale Johnnym Smithem? I to chyba są jedne z tych przyczyn, dla których nasze rodaczki tak masowo popadają w ten rodzaj prostytucji. I tutaj wróćmy jeszcze raz do Johnny'ego Smith'a. Gdyby ten sam dokładnie facet, Johnny spod Liverpool'u, będący przedmiotem adoracji naszej polskiej, powiedzmy Marysi okazałby się nagle być Jankiem spod Ciechocinka Marysia wyszłaby chyba ze skóry i dostała przedwczesnego okresu ze zdenerwowania. Problem bowiem tkwi w tym, że Marysia, jako kosmoprostytutka nie kocha Johnny'ego, jako człowieka, faceta z jego zbiorem pewnych cech, tylko jego angielski paszport.