Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retroman

Mówi się że młode polki to wyjątkowe materialistki....

Polecane posty

Gość retroman

....a słyszy się tą opinię od ludzi którzy bywają w innych krajach Europy

Gość 22latka_rz_ow
coś w tym jest jak widzę tą ambicję koleżanek i pęd do pieniędzy to się włosy jeżą, to chyba kwestia wychowania

Gość goddessss
Tak pocieszaja sie faceci odrzuceni przez kobiety.

Gość mecenas karol
a Polacy to WszechPolacy ;)

Ależ co za insynuacje. Żadna Polka nie jest materialistką, czy to młoda czy to stara. Każda z nich od Boga chce tylko jednego : męża. Od męża zaś chce WSZYSTKIEGO :P

hihi:) a ja chcę od męża słów co wibrują w kolczyku;) kwiatków bez liku biedronek co biegają po łące i pasków co są na niejednej stonce tego chce:P

Gość to wszystko przez komunę
😡Zabić komunistów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość elle222222
Mlode Polki chca miec za partnerow zaradnych, przedsiebiorczych ,niezaleznych mezczyzn, a nie leniwych chlopcow pracujacych za 1000zl miesiecznie i narzekajacych jakie to kobiety mateiralistki, bo nie interesuja sie leniami.

Gość elle222222222
Jestem niezalezna i nie toleruje leni i pasozytow.

Gość elle222222222
Kto moglby? Ja juz mam zaradnego partnera:)

Gość elle222222222
Nie, znacznie wiecej. I kto tu jest materialista?

Pisząc, że Polki chcą wszystkiego miałem na myśli jedynie trzy rzeczy 1. pieniądze 2. pieniądze 3. pieniądze Reszta? Reszta jest milczeniem....................

Gość Jestem zaskochona ...
nigdy nie slyszalam takiej opinii. Za to słyszalam inna opinie , że Polski to dziewczyny wyksztalcone, pracowite, zaradne, wspaniale matki i gospodynie ...

Jestem zaskochona ... To co napisałem nie umniejsza wymienionych przez Ciebie zalet Polek :)

Gość 27latek
wow elena rozumiem że od 1000 w górę się zakochasz, heh ciekawe rozumowanie zważając że uczucie czy jest czy go nie ma zależy od góry

Gość 27latek
wy kobiety tak wyliczacie cechy jakie chcielibyście mieć u partnerów a powiedzmy że kogoś takiego spotkacie na swojej drodze i będzie miał te wszystkie cechy a jeśli nie będzie uczucia to co wtedy? Dlaczego tak mało piszecie o tym że musicie się w nim zakochać żeby z nim być tak jakby te wszystkie cechy były ważniejsze od uczucia

Gość do Elle
Jak wg Ciebie 1000 zl zarabiaja same lenie to wspolczuje rozumowania:O

Gość 27latek
no ok to jest wzrost i wygląd, są te wszystkie wyliczanki cech ale nie ma tego czegoś i nie ma uczucia? I warto na dłuższą metę z kimś takim być?

Gość 27latek
elle to materialistka do kwadratu

Gość uppppppppp
młode polki materialistki...kontynuacja tematu

Gość młodypolak
to prawda?

to prawda byłam w wawie i w przedziale siedziała para on z 58 na pewno a ona 21. Myslałam, ze to ojciec i córka. Inni tez tak myslelio A tu na peronie on do niej no widzisz wielki swiat to tak bedzie itp. Facet z pozycją, a zatem i kasą da wiecej niz inny. Zapewni wycieczki, dom, inne zycie po prostu, jak ksieznice:) Owszem Polki są ambitne, wykształcone. Ale jednak liczą się u nich i takie względy - kasa, pozycja, a że są inteligentne to mowia o tym nie kasa, a -- aby był zaradny:)

a kobiety to co, nie moga sobie zarobic tez ?? tylko facet ma tyrac a one maja tylko spijac smietanke ?? zalosne sa materialistki... a co do tej debilki Elleee czy jakos tak to sadze ze to nic innego jak prowokacja bo chyba nie ma tak pustych dziewczyn jak ona ?

bzdury klepiecie... W moim domu to ja zarabiam na życie, ja wychowuję dziecko, ja gotuję i sprzątam, a Pan mąż tylko sie mądrzyc potrafi.... Wyszłam za mąż z wielkiej miłości, nie dla pieniedzy i mam to, co mam. Nie mogę liczyć na meża, nie mam w nim nawet psychicznego oparcia... Dlatego zakochanie nijak ma się do rzeczywistości życia codziennego. Dlatego też zawsze będę doradzać córce, ze jeśli chce sie zxakochać, to w kimś, kto nie bedzie pasożytem i będzie odpowiedzialnym człowiekiem. Nie zapominajcie, ze własny egoizm kończy się z chwilą założenia rodziny, wtedy powinno się myśleć nie tylko o sobiue, ale przede wszystkim o członkach tej rodziny, których się kocha i dla których powinno się robić wszystko, zeby było im jak najlepiej...

Gość 27latek
romantyzm w dzisiejszych czasach niewiele już znaczy, ludzie dla pieniędzy są w stanie już wszystko zrobić nawet być ze sobą do końca życia dla mnie to nie do pomyślenia, być z kimś dla pieniędzy i to być do końca życia, nie do pomyślenia, to w końcu najwazniejsza decyzja w zyciu

Gość Młody Polak
W części się zgadzam. Jednakże nie możemy uogólniać gdyż w każdej społeczności są wyjątki ale fakt jest taki, że dzisiejsi młodzi ludzie generalnie nie mają zasad moralnych. Młode kobiety myślą, że wszystko im się należy, że są "lepsze' od innych kobiet przez to, że są atrakcyjniejsze fizycznie, wykorzystują mężczyzn by się wzbogacić, zaś młodzi mężczyźni generalnie nie mają honoru a co za tym idzie np. porzucają Swoje kobiety gdy dowiadują się o ciąży, podnoszą rękę na kobiety, wykorzystują kobiety w sposób uwłaczający człowiekowi. Żadna ze stron nie jest bez winy. Duży wkład w taki stan rzeczy mają media gdzie kreuje się wizerunek mężczyzny jako- super dobrze zbudowany, bogaty zaś kobiety - zawsze piękne i młode, obracające się w towarzystwie równie atrakcyjnych mężczyzn a każdy kto nie spełnia tego wzoru staje się poza dzisiejszym społeczeństwem. Uogólnianie prowadzi jedynie do bólu tych którzy nie są tacy jak większość np. jego płeć,narodowość, sąsiedzi oraz do niewiary w istnienie czegoś odmiennego jakiejś alternatywy. Chwalmy kobiety, które mają zasady moralne i serce pełne miłości zamiast interesować się tymi co na to nie zasługują !!!!

Gość Haergerght
polki to kurwy