Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistlea

czy powiedzieć mu prawde?

Polecane posty

Gość mistlea

mój chłopak pyta się ilu miałam przed nim mężczyzn. Mam 28 lat, do tej pory miałam 8 kochanków, z których jeden był jednorazową przygodą a z pozostałymi bylam w krótszych lub dłuższych związkach. Dodam że on ma 30 lat i powiedział mi że miał tylko 4 kobiety. Powiedzieć mu prawdę czy lepiej skłamać?

powiedziec ze to co bylo to bylo :O i nie podawac zadnych liczb! jak facet sie nie pyta samej nic nie mowic, a jak bedzie męczyl i dowie sie ze wiecej niz on to bedzie ci to wypominal w kazdej klotni :O

Gość mnie by wkurzylo
samo to ze sie pyta.Znaczy ze to takie wazne dla niego.Skoro wazne... to uwazaj,bo najprawdopodobniej jak powiesz ze bylo ich osmiu to przestanie Cie szanowac.Bo sam fakt ze sie dopytuje znaczy ze chcialby zeby bylo ich jak najmniej.Lepiej nie möw,a na przyszlosc zwröc uwage jak traktuje lub co möwi o innych dziewczynach.Czy nie wyraza sie o innych-to dziwka a inna to szmata.... Slowem-Czy nie jest przypadkiem z tych co to najlepiej to chcieliby miec dziewice...

Gość bli ble blu
pewnych rzeczy sie nie mowi... To bylo i minelo.. Kiedys powiedzialam facetowi ilu mialam chlopakow i byl zly, ze dziewnca nie jestem.. Nic z tego dobrego. Nie nalezy o tym mowic.. To sa Twoje sprawy na dzien dzisiejszy przezytek :) Wazne jest to, co jest teraz ;)

Gość mistlea
nie wstydzę się tego, poza tą jedną przygodą na każdym z tych mężczyzn mi zależało (z wzajemnością zresztą), więc nie był to seks dla seksu. Boję się jak on to oceni,oki, mogę skłamać ale jeśli kiedyś to kłamstwo wyjdzie na jaw? przecież kto normalny uwierzy ze można być z kimś np pół roku i nie sypiać ze sobą?

Gość mnie to wali-zawsze idę prosto
:P

Gość bli ble blu
to powiedz mu, ze mialas kogos przed nim, ale nie powiesz mu ile bylo tych chlopakow, bo na dzien dzisiejszy to nie ma znaczenia, bo kochasz i myslisz tylko o jednym. Mysle, ze to byloby najlepsze... Ja nie mowie, ze masz go oklamywac, ale mowie, ze nie powinien znac tych szczegolow :)

ile ty masz lat??? wiesz co to jest partnerstwo !!!!!!

Gość gość
Wez pod uwage pierwszy post Sweet Dremas, w 100% sie z nia zgadzam 🖐️

Gość pokraka intelektualna
szczery woli być szczerym kłamca kłamćą sama wybierzesz swój los i tak już zostanie

Gość pokraka intelektualna
szybko kochasz ja chodziłem dwa lata by dobrać się do zony

Gość mistlea
dzięki za rady, powiem mu że odmawiam zeznań na ten temat

jak będziesz za dobra to i tak to wyjdzie !!!! albo ktoś klepnie !!!!! idę lulu !!!! :)

Gość chyba nie musisz wymieniac
liczby - to bardzo osobiste i obowiazuje cie dyskrecja takze wobec tych facetow, z ktorymi bylaś. Nie mozna nikogo zmuszac do takich wyznan.