Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heldin

ZDRADZIL mnie maz i nie oplakuje tego !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Heldin

zostalam zdradzona i zyje nie umarlam ,nie placze ,nie ponizam sie ,nie faszeruje sie lekarstwami .mam nadzieje ze wiecej jest takich kobiet ktore koncentruja sie na dzieciach i na sobie samych i sa z tego dumne ze sa kobietami ....Swiat sie nie konczy na facetach .kobiety szanujmy sie !!!!!!!!

Gość yhym......
madrze, ale mam nadzieje ze rzucilas go... chyba ze to byl wypadek przy pracy i gosciu szczerze zaluje :/

Gość dokładnie oto chciałam zapytać
jesteś z nim dalej?

Gość melisssssssja
Potem takie suki jak ty mącą w związkach szantazrzują i łapią na ciąże

Gość Heldin
jestem z nim..... skamle jak pies i bardzo dobrze ,ma szczescie ze jest dobrym ojcem i dba o mnie ..bo marne bybyly jego szanse nawet przy jednorazowym wypadku

Gość jeżeli koncentrujesz się
teraz na dzieciach, to współczuję im:O Nie ma nic gorszego niż mamusia pokłądająca w swoich pociechach ostatnie nadzieje...:o A co z kobietami, które nie mają dzieci? Myślisz, ze to jakiś wyczyn, że się nie zamartwiasz??? O czym to ma według ciebie świadczyć? Bo według mnie tylko o tym, ze za bardzo nie zależało ci na mężu a uczucia do niego już dawno wygasły. Oczywiście, że kobiety, które są z mężczyzną mimo poniżeń, najczęściej tylko dla pieniędzy, są kurwami. Po prostu. Ale chyba nie porównujesz się do takich?:(

No to przeciez taki wypadek nastąpił....

Gość Heldin
kochana ,zdradzil mnie maz moj wlasny a poza tym nikomu nie mace bo mam wazniejsze sprawy np corke i duzo innych pozytecznych rzeczy do roboty .....

Gość jeżeli koncentrujesz się
Aha, czyli jednak:) Co tam, ze zdradza?:) Teraz wyrzuty sumienia sprawiają, ze jest hojniejszy, prawda? Ile już masz nowych kiecek i par butów???:O Żenująca jesteś. I nie dziwię się, zę mąż cię zdradza. powinien dawno kopnąć w dupsko i znaleźć sobie kobietę a nie wyrachowaną i sprzedajną kukłe🖐️

Gość ALOOOO
weź wyluzuj bo jedziesz na kobietę jak głupi(a)

Gość Heldin
szacunek do ojca swojego dziecka to grzech

Gość melisssssssja
a ja myślę że się wyczuwa czy ktos jets z kims dla kasy i odszedł a jeszcze jak fochy stroiłaś, tresowałas go jak to masz w zwyczaju. Wciągałas w to dziecko jak to masz w zwyczaju, nie dziwie sie

Gość Heldin
dba o mnie i o dziecko to w polsce chyba daje szmalu ile wlezie chyba panie mnie zle zrozumialy ..sama pracuje i to co mam mam za swoje pieniadze nie zebram od meza mimo to ze to moj maz ...

Gość melisssssssja
to nie jest kobieta

Gość ALOOOO
no własnie nie ma tu nigdzie o pieniądzach.Napisała tylko że ją zdradził i że tego nie opłakuje a nie że kasa sie jej urawła.

Gość Heldin
oj,oj kobietki mam szacunek do siebie i zdrowa psychike potrafie rozroznic wiele rzeczy ,a nie robic z siebie psa przed mezem ktorego mozna kopac po kazdym przyjsciu od kochanki

Gość Heldin
jestem 100 % kobieta ,nie wiem dlaczego tak agresywnie reagujecie ,najlepiej napisac ze jestem zalamana i rycze jestem na tabletkach a moj maz poszedl wlasnie do kochanki moje dzieci sa zaniedbane bo mama jest wrakiem na pracy nie moge sie skoncentrowac bo mysle o bzdurach krore rujnija mnie .morze to lepiej pisac ,brzmi lepiej. czy jak ?bo juz nie wiem .....czy sa jakies kobiety ktore potrafia byc kobietami ?????????????????

Nie wiem, co jest najlepiej:) Ale ja bym nie była z kimś, kto mnie zdradza. Pewnie bym się martwiła i płakała, ze ktoś z kim miałam spędzić całe życie tak mnie potraktował. I byłoby mi przykro. Ale jemu bym tego nie okazywała. Spakowałabym się, kiedy jego nie byłoby w domu i odeszła.

Gość Heldin
moze imasz racje ..nie jestem tez egoistka corka kocha go nad zycie a ja go szanuje......sadze ze jest roznica miedzy wypadkiem a romansem gdzie ktos inwestuje swoj czas i uczucia ....

Gość heldin
jaka cisza

Gość a ja bym
powiedziala dzieciom, niech straci swoj status "super ojca" i faceta.A i innego bym sobie znalazla, w koncu tez mam prawo do slabosci:)

Gość a ja bym
ale to moje zdanie, bo podobno "zemsta jest slodka" :) a kazdy inny niech postepuje jak chce:)

Gość juz mi sie podobasz...
facet to nie pepek swiata...dobrze ze masz zajecia by nie myslec o jego wystepku... jesli skomli jak pies to niech skomli nadal popieram

Gość heldin
wszystkim kobietkom z okazji dnia kobiet duzo szczescia i milosci nie koniecznie meza!!!!!!!!