Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakatam

wszyscy obrońcy gejów przeczytajcie

Polecane posty

Gość atakatam

nie żebym popierałam Giertycha czy szczególnie darzyła go sympatią, ale nieraz sie nie dziwię... nie cierpie gejów przez przypadek trafilam kiedys na anonse WITAM WSZYSTKICH CZYTAJĄCYCH MOJ ANONS!!!!\JESTESM 25 LETNIM KONTRETNYM AKTYWEM KTÓRY POSZUKUJE PASYWNYCH LUB UNIWERSALNYCH KOLESI DO NIE ZOBOWIĄZUJACEGO SEKSU. JESLI MASZ OCHOTE NA POCZUCIE MOJEGO CHUJA W TWOJEJ DUPIE TO DZWON SMIAŁO 516-481-105. POSIADAM LOKUM DO SPOTKAN ZAPEWNIAM ZDROWIE I DYSKRECJĘ. TWÓJ STAN CYWILNY MNIE NIE INTERESUJE WAZNE ABYS BYŁ KONKRETNY I WIEDZIAŁ PO CO SIE SPOTYKAMY. szukam zajebistej dziury w wieku 20 - 30 z własnym m., gdzie będę mógł zaparkować swojego gnata - 21 cm... polerka i ostre j.e.b.a.n.i.e. gwarantowane... tylko info na maila z fotami - jebaka25@gmail.com odpowiadam tylko na info z fotą ! ! ! ja 23 175 65 16 pasyw dam ostro dupy chetnie starszym mam lokal wszystko na ten temat:(:(:(

Gość 543210
No teraz to juz nie luibie gejów.

Gość a po co czytasz
gejowskie anonse???? ja nie czytam

Gość gfdsfgf
a jak czytasz np na kafe anons typu "ktora mi obciagnie?" to hetero tez zaczynasz niecierpiec? :O

No i co z tego? Ogłoszenie, jak ogłoszenie, zamieścił, jakie chciał! Ale jesteście nietolerancyjni, jakbyście sami bez grzechu byli.

Gość goggo
a jak przeczytasz anons "Jestem młoda, gorąca. Zerżnij mnie w moją ciasną szparkę. Pełna dyskrecja gwarantowana." to też znienawidzisz np wszystkie kobiety, w tym i siebie?? walnij się w łeb, autorko postu bo piszesz jak kryptozboczeniec czy inny dewiant podnieca cię czytanie takich anonsów? co cię obchodzi czyjeś życie seksualne?

Gość trelelelle
jeśli ktos nie popiera Giertych to wg ciebie jest od razu obrońcą gejów???!!!

Gość atakatam1
niech żyje ich miłość

Gość atakatam
jakiś tam terle - naucz sie czytać

Gość goggo1
sam się puknij w łeb goggo niestety miałem do czynienia z gejami i nie mam mowy o niczym innym tylko o rżnięciu:(

Gość goggo
hmmm.... to ciekawe z jakimi ludźmi się zadajesz i o czym z nimi rozmawiasz choć mnie to osobiście nie interesuje a z własnych doświadczeń mogę tylko napisać że znam parę gejów i jakoś o ich sprawach osobistych nigdy nie rozmawiałam z nimi, mimo to tematów nie brakowało wogóle widzę że wielu zagorzałych przeciwników homoseksualizmu wykazuje tutaj jakąś niezdrową fascynację seksem i to homoseksualnym

Gość gejjjjjjjjjowy
geje i lesbijki to zwyrodnialce. Pismo Świete WYRAZNIE MOWI ze spolkowanie z ta sama placia jest zwyrodnieniowym, strasznym grzechem. jelsi wiec akceptujemy ich to nie mozemy zyc w zgodzie z Biblia. albo HOMO albo BOG

Gość biskup Petz
wybrał i HOMO i BOGA :)

Gość goggo
A nie uważasz za zwyrodnienie wczytywania się w treści nieprzeznaczone dla siebie, wyobrażania sobie co oznaczają, dociekania, osądzania, zainteresowania cudzą prywatnością, epatowania tym kolejnych odbiorców?

Czuję lekki niesmak :O Mimo wszystko, bądźcie jednak tolerancyjni ... A ta tolerancja niech też ma swoje granice :classic_cool: Jestem przeciwniczką adoptowania dzieci przez związki homoseksualne i pod tym względem nigdy! zdania nie zmienię..

Ale pierdzielenie:O Może to wcale nie gejowski anons, tylko ktos komuś zrobił bezczelny kawał podając jego numer telefonu?:O Poza tym ja nie rozumiem w ogóle waszego wzburzenia:O Weź sobie poczytaj posty Idealisty z Marsa albo innych cieci na tym forum, albo jakieś anonse heteryków... Jest dokładnie to samo. Ten sam poziom. I takie same wyrażenia. O spuszczaniu się, rznieciu, szmatach do robienia lodów itd. Nie jestem za tym, zeby homoseksualiści adoptowali dzieci, ale co sobie robią sami ze sobą w ogóle mnie nie obchodzi. A jak kobieta i mężczyzna uprawiają seks analny to jakoś jest ok?:O Na tym forum ludzie opisują jak mają po 20 kochanków, jak to sobie robią lewatywy do anala, jak się rypią w dwie dziury i to jest normalne. A co jest lepszego we wsadzaniu w damski niż w męski odbyt? Jak dla mnie to praktycznie to samo... 🖐️

Gość uogogu
taki niesmak na pewno byłby i w przypadku czytania ogłoszeń w pewnego rodzaju pismach, a zamieszczanych przez osoby heteroseksualne ;D to nie mówi wiele o gejach raczej o intymnych potrzebach niektórych jednostek wszelkiego rodzaju ukierunkowań seksualnych a adopcja dzieci to coś z innej beczki, też jestem przeciwna, kategorycznie, też zdania nie zmienię

Gość uogogu=goggu
zlepki literek mi się pochrzaniły tzn pomyliłam nicki

Gość Widocznie księża
nic sobie nie robią z ciężkiego grzechu i Pisma Świętego :-D

ale przeciez osoby hetero tez zamieszczaja takie ogłoszenia!!!!!!!!!!!!!to wychodzi z tego ze i homo i hetero nikt nie powinien siebie lubic bo uzywa ostrych słów????????

Gość taka sobie ja123
"To wtedy pierwszy raz Cię zobaczyłam. Pierwszy raz spojrzałam w Twe oczy, pierwszy pocałunek i to wtedy pierwszy raz poczułam te dreszcze, przeszywające całe me ciało. To wtedy oddałaś mi się cała, wtedy rozkoszowałam się Twym ciałem. Delektowałam się każdym jego zakątkiem… To wtedy poczułam, że jesteś Kobietą, z którą chce spędzić resztę życia. Dziś…? dziś potwierdziły się me myśli, jesteś dla mnie Wszystkim. Najdroższym Skarbem, jaki podarował mi los. Dziś jestem najszczęśliwszą osobą na świecie, że mam Ciebie. Mam tak Wspaniała i Cudowna Kobietę. Kobietę, z która chcę spędzić resztę życia." to napisala lesbijka, czy to tez jest jakies wyuzdane czy cos?? palant z zalozyciela topicu!

Gość goggo
Ale osobiście wolałabym żeby osoby homoseksualne zachowały swoje wynurzenia dla siebie, czy to takie jak w danym anonsie (mją specjalne pismo, i tam piszą co chcą), czy to takie jak tu, wyżej, lesbijskiej natury.

Gość ojkuzwamac
a gdyby napisal to facet o kobiecie to co lepiej by ci sie czytalo czy jak? bo ni ew cholere nie rozumiem

Gość a czytałaś kiedyś oferty PAŃ
dla panów - na przykład na ohydnych Odlotach czy innych portalach tego typu? to poczytaj... ja nie propaguję homo oczywiście, ale staram się tolerować a jak czytam, że "młoda, zdrowa, 21lat, z własnym mieszkaniem - pełen zakres, z połykiem, anal i w ogole full atrakcje" - sorry, homo syf, ale sprzedaż własnego ciała i anonse w necie (z fotkami) to dopiero syf:o

Gość goggo
"Taka sobie ja123" chyba nie rozumie że nikogo normalnego nie obchodzą szczegóły czyjegoś pożycia intymnego. Niedobrze mi się zrobiło od tego tekstu.

Gość inx
gogoo wyobraź sobie, że takie słowa wypowiada do Ciebie Twój facet i czy wtedy byłoby Ci niedobrze. Po prostu wyznanie miłości. Troszkę więcej tolerancji i wyobraźni.

Gość królowa bezczelności...
aaaaaa faceci hetero nie mają anansów albo kobiety hetero takich tzw. że szukają ostego sexu itp....też mają !!!! A tak z czystej ciekawości do autora/autorki...na jakich Ty stronkach bywasz ? hehehehehehehehhehehehee Śmiać mi się z Ciebie chce... IQ poniżej OKSANY ! Boże Ty widzisz...i nie grzmisz ?! ;-))))

Gość uwolnić krasnaleeeeeee

Gość paróffkarz
od wielu miesięcy na Kafe trwają próby ukazania gejów w świetle prawdy. Wiadomo, że wbrew gejowskiej i lewicowej propagandzie geje w swej masie to element rozkopulowany totalnie, nie uznający bezpiecznego seksu i porażający swoją wulgarnością. Socjologowie już dawno wykazali, że geje są promiskuitywni, a tak zwana miłóść gejowska to zwykłą chuć. Oraz i to, że ojęcie związku gejowskiego nie istnieje - zdrada i porzucanie partnerów są wielokrotnie częstsze niż wśróð hetero. Tysiące lat cywilizowania seksu homo nie dały żadnych rezulatatów. Nawet epidemia HIV nie skłóniła ich do zmiany obyczajów seksualnych. Autorze topiku, wielkie brawa za inicjatywę !!!

Gość kalamarka33
geje roznoszą choroby zabijająć siebie i innych ! Geje to tylko 3% społeczeństwa ale aż 50% zarażonych HIV-em.