Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmore

nie wiem co jest grane

Polecane posty

Gość mmore

a wiec tak wspolzylam z chlopakiem jakies 1.5 miesiaca temu i pech chcial pekla prezerwatywa ale nie doszlo do erekcji..mimo to balam sie i wzielam 4 teabletki miicrogynon 21 i po 12 godz kolejne 4. po tyg mialam krwawienie a weim ze to normalne bo takiej dawce hormonow. mialam dostac okres 11 lutego ale go nie dostalam a wczesniej starsznie bolaly mnie piersi zreszta jak zwykle przed okresem ale tym razem sie nie pojawil.. zrobilam testy ciazowe chyba okolo 6 i kazdy wyszedl negatywnie. po jakims czasie okolo tygodnia od dnia spodziwanej miesiaczki zauwazylam ze z sutkow wydobywa mi sie jakas bial wydzielina jest jej bardzo malo i zrobilam kolejne 2 testy i tez wyszly negtywnie. poszlam do ginekologa powiedzialam mu wszytstko i wypisal mi tabletki na wywyoalamnie luteine i po tyg od ich zazywania dostalam okres:D ale wydzielina z piersi nie zniknela co prawda jest jej mniej ale dalej mnie stresuje...moze to po tak duzej dawce hormonow jak myslicie czy moge byc w ciazy????

Gość mimimimimimi
NIE!! NIE JESTES W CIAZY!! RANYYYY ZROBILAS PRZECIEZ 4 TESTY!! I BYLAS U LEKARZA!! DAJ JUZ SPOKOJ TO NORMALNE PO TAKIEJ DAWCE HORMONOW

Gość ja nie rozumiem jednego
"pech chcial pekla prezerwatywa ale nie doszlo do erekcji.." - dobre!!! :D :D :D :D ale w ciąży wg mnie nie jesteś. może to wina hormonów ale skonsultuj z lekarzem

Gość mmore
no bylam u gina ale on nawet mnie nie zbadal tylko kazal czekac az dostane okres po luteinie i dostalam...niby jest wszystko w porzadku tylko te piersi:(:( tak to wyglada jakby mi sie odezwaly gruczoly mleczne. po tabletkach microgynon 21 pisza w ulotce ze moze sie pojawic wydzielina ale ja je braalm ponad miesiac temu to czy mozliwe jest zeby to po nich. znowu luteina wplywa na laktacje i tez dziala na piersi sama juz nie wiem.....

Gość ja nie rozumiem jednego
to idź do gina jeszcze raz i powiedz, że mimo okresu nadal maszkłopoty z piersiami nie bardzo możemy ci chyba doradzić - nawet jak któraś miała podobnie to przyczyna może być inna