Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _mamazaniedługo_

bóle w dole brzucha 30 tydz.

Polecane posty

Gość _mamazaniedługo_

Czyżby to więzadła macicy, czy może coś poważniejszego? Bóle przypominają te pojawiające się przed okresem. Czy Wam też dokuczały?

Gość poród
Tak,i lekarz przepisał fenoterol.Idz lepiej do ginekologa.

Gość mama_od_8_miesiecy
że wszystko się "tam" przygotowuje, rozciąga... nie martw się życzę wytrwałości jeszcze kilka tygodni...

Gość mama_od_8_miesiecy
fenoterol to na otwierająca się przedwzesnie szyjkę i kiedy brzuch ci się napina. Jeśli jestes niespokojna zadzwon do swojego lekarza lub idz na wizytę.

Gość _mamazaniedługo_
Dzięki za rady, również życze powodzenia i pozdrawiam :)

Gość kostarika
wiesz ja jestem w 28tyg.ciazy i mnie wiecznie boli podbrzusze,lekarz najpierw mowil ze to macica sie rozciaga,wiezadla i tak dalej,ewent.skurcze,wiec kazal mi brac nospe,teraz mowi ze to od nawracajacej infekcji moze mnie bolec,ale (chodze do niego co dwa tyg.)na kazdej wizycie sprawdza mi on dlugosc szyjki i czy jest ona zamknieta,gdyz te bule moga byc spowodowane rozwieraniem sie szyjki a co za tym idzie w naszym przypadku przedwczesnego porodu,niektóre ciężarne maja przy tym plamienia,brazowawe,krwiste lub podobne(ciemne)...szyjka moze zaczac sie rozwierac z dnia na dzien takze jak zauwazysz cos niepokojacego zgłos sie do lekarza...

Gość poród
FENOTEROL pomaga przed zagrażającym porodzie przedwczesnym, nadmiernej czynność skurczowej macicy, nadmiernemu napięciu ihamowanie skurczów macicy .Biore fenoterol bo no-spa już nie pomagała.I nie mam skróconej szyjki.Nie lekceważ tych bóli bo wcale jak dziewczyny piszą nie musi być to rozciąganie i takie tam.....Lepiej powiedz o tym swojemu lekarzowi