Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cliooooo

Tyję na Cambridge!!!

Polecane posty

Gość cliooooo

Witam wszystkich, jestem w szoku, bo moja druga seria scislej idzie mi jakos dziwnie. Waga najpierw stala, to jeszcze rozumiem, ale w sobote wazylam 76,2, a w niedziele 76,4. Dzis 76,3. Nie wiem, skad to przybieranie. Nic nie podjadam, nie jestem przed okresem, moze to przez batony? Jem jeden dziennie. Z tym, ze podczas pierwszej serii mi to nie przeszkadzalo. W 3 tyg. schudlam 7 kg. Teraz w 2 tyg. tylio 2,5 kg!!! Mam nadwage, co najmniej jeszcze 5 kg, a do idealu 10 kg. O co chodzi? Mial tak ktos? Pocieszcie... Pozdrawiam Iza

tak heh też byłam na cambridge i po 3 serii scisłej - po 2 tyg przytyłam kilogram :D załamka. Dlatego ja nie polecam tej diety nikomu - owszem efekty są dość szybko, ale po pierwsze to mordega, a po drugie jest efekt jojo...South Beach jest spoko.

Ta dieta nic nie daje pozytywnego!!!!!Efekt jojo gwarantowany.Ja tez polecam diete south beach.Po niej sie naprawde schudnie!I jest to swietny sposob odzywiania na cale zycie..

Gość lololo
Jesteś na diecie Cambridge i wcinasz 1 baton dziennie?? :o

właśnie jaki baton?:) Nie zauważyłam tego :D z tego co pamiętam to tam zupki i koktajle były za moich czasów...