Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olivka23Wlkp.

...samotność to taka straszna trwoga...

Polecane posty

Gość bols
mam 26 lat,i tez uwazam ze bycie samemu ma + (ma tez - ), jednak na dzien dzisiejszy, moj bilans wychodzi na korzysc bycia samemu. jest tylko jedno ale :o poczucie ze moge stracic fajny wycinek lat (20-28), nie do odrobienia - inaczej byc w zwiazku majac lat 20 , 25 , 30, 35, i to na wielu plaszczyznach, emocjonalnej i sexualnej (przygody mnie raczej nie interesuja), no i ryzyko ze pozniej bedzie trudniej kogos fajnego znalezc (dodam rowniez ze dzis mam okazje wejsc w nowy zwiazek, i mam wybor co do dziewczyn ...ale watpliwosci sa :o )

Gość Olivia23Wlkp.
Bols masz racje, w życiu są różne etapy. Też czuje że coś straciłam...

Gość bols
jestes 3 lata mlodsza :P :o chociaz ja sie czuje tez na 23 :) to moje "ale" burzy moj bilans :o dziewczyny "stoja pod drzwiami" mojego serca i pukaja, byc moze to szansa na fajna prawdziwa miosc, na fajny zwiazek ....a ja nie wiem co zrobic :o :o :o

Bols nie szkodzi spróbowac się w coś zaangażować, tylko pamiętaj że nie można celowo ranić i trzeba być szczerym z osobą na której Ci zależy!! Spotykałam się z kimś kto nie był gotowy na związek. Mimo to zawracał mi głowę przez kilka miesięcy aż w końcu mnie zostawił. dopiero po kilku miesiącach doszłam do siebie i chyba niepotrzebnie cierpiałam przez niego. Jesteś chyba tym samym typem faceta:O

Gość bols
byc moze :o nie mam na celu ranic fajnych dziewczyn.

Bols w każdym razie życze powodzenia i mam nadzieję że wszystko jakoś samo się ułoży:) Podstawa to pozytywne myślenie:D

Spotykałam się z kimś kto nie był gotowy na związek. Mimo to zawracał mi głowę przez kilka miesięcy aż w końcu mnie zostawił == ale tu oliwka nie jestes obiektywna.. koenita wie po zachowaniu po tym co facet mowi, ze on jej nie kocha i nie jest gotowy na zwiazek z nia np jak ciagle mowi o ex, wymienia jej imie, zali ci sie jak ona mogla go zdradzic itp wiec taka baba wie, ze on jej nie kocha ale jest tak zasleiopna egoizmem swoim ze mowi bedzie mnie kochal, jak nie to uknuje intryge i bedzie moj takim typom bab mowi fuck:)

Gość a ja chciałbym zostać sama

Tamit pewnie nie jestem obiektywna:) To tylko moje zdanie;) A sprawa jest dużo bardziej skomplikowana niż sie wydaje i nie ma chyba 2 identycznych sytuacji:)