Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_ala

Glodowka...kto ze mna

Polecane posty

Gość m_ala

witam :)... postanowilam rozpoczac glodowke...oczyszczajaca organizm a przy okazji troszke kilo zzucic :)... przylaczajcie sie... razem zawsze lepiej...

nie nie nie glodowka szkodzi organizmowi pozbywasz sie niezbednych witamin a jezeli juz bardzo chcesz oczyscic organizm to raz na tydzien stosuj ja i jedz w tym dniu duzo jablek one dobrze oczyszczaja org

Gość m_ala
nikt sie nie przylaczy :( :(:(

Próbowałam dzisiaj zacząć i wytrzymałam do południa bo mnie potem zaczęlo ssać w żołądku ;) Spróbować mogę ale nie typową głodówkę tylko np. jeść do tego tylko jabłka co ty na to?

Gość happy A
ja też o tym myślałam. Ale teraz niestety nie mogę... Może od następnego piątku bym zaczęła. Ale czytałam, że przed głodówką przez 2 tygodnie trzeba jeść pełno owoców i wrzyw, zadnego mięsa, słodyczy, białka itd. I najlepiej zacząć od krotszej głodówki 3-5 dni. I wydaje mi się, że tak z jabłkami by była lepsza:-)

Gość happy A
A wie ktoś czy może jest jakaś książka na temat głodówki? ? Jakaś dobra.

Gość 65kg
ja dzisiaj rozpoczelam glodowke, taka 10-14 dniowa. Nie ukrywam, ze glownie to chce schudnac (15 kg), ale tez oczyscic organizm przed wiosna i latem. Musze wytrwac, chociaz dzisiaj mialam juz kilka kryzyskow. Ale zazegnane. trzymam kciuki za m_ala i siebie

Gość 65kg
witam wszystkich. Pierwszy dzien za mna i dzisiaj przywitalo mnie 62,8 kg na wadze. Cudowne uczucie. musze tylko dzisiaj byc czujna, bo napewno bedzie mi sie chcialo jesc i wszelkie zapachy beda kusily. m_ala jak ci idzie ozezwij sie, bo ja tu dla Ciebie przyszlam. W grupie latwiej. A moze jeszcze ktos wesprze nas swoja obecnoscia. pa

Gość tak to piszesz jakby
ja pindole tojest jakas choroba- ludzie, naprawde zatsanowcie sie co wy robicie, zeby schudnac nie trzeba sie glodzic!!!!!!!!!!! to jest starszne,ze tyle ludzi sie na to nabiera!!!!!

Gość dfsa
ja moge sie przylaczyc planuje 8-10 dni :)

Gość m_ala
hej.. ranyy jak fajnie ze tutaj zawitalyscie..:):):)... wlasnie zaczyna sie moj 6 dzien i bardzo dobrze sie czuje:).. i to w dodatku gotuje obiadki dla rodzicow...Trzymam kciuki za was... Tylko nie rozumiem osob ktore wpadaja zeby ktytykowac... jak ich to nie dotyczy... Piszcie jak wam....Pozdrwaiam...

ciekawa jestem czy twoi rodzice widza ze sie głodzisz??? Słyszałam ze do takiej głodówki trzeba sie odpowiednio przygotowac i najlepiej zrobic to pod okiem jakiegos fachowca.Pomimo tego ze uwazam ze to wielka głupota co robisz to zycze ci powodzenia - obys sobie tylko nie zaszkodziła. A poza tym to nie trzeba sie głodzic zeby schudnąc , nie lepiej przejsc na odpowiednią diete troche sportu tez nie zaszkodzi .

Gość m_ala
hmm .. to nie tylko na schudniecie ale takze oczyszczenie organizmu... nie wiem czy Ty Karina myslisz ze ja mam 15 lat.. niestety duzo wiecej....pozdrowienia....

no jak napisałas ze gotujesz obiadki dla rodziców pomyślalam sobie ze mieszkasz z rodzicami to masz około 20 lat .Ale nie o to mi chodziło nieważne ile masz lat ale jakie masz podejscie do sprawy .Czy twoi bliscy pochwalają to co robisz ??? Ja tego nie pochwalam.Uważam ze lepiej zrobiłaby ci odpowiednia dieta i sport niz to całe oczyszczenie .Naczytałas sie jakis głupot ktorzy wipisują jacys opętani ludzie ktorzy uważaja ze głodówka czyni jakies cuda .Oby ta twoja głodówka nie trwała zbyt długo bo bardziej sobie zaszkodzisz niz pomożesz.

każdy ma rożne upodobania - jak tak lubisz to rob -pewnie ze higienicznie

Gość m_ala
to o tym ryju to nie ja napisalam... jakis debil wszedl sobie na moj profil... przepraszam...

Gość m_ala
...a jezeli chodzi o sport.. to zaczelam w domku cwiczyc i chodze na dlugie spacery.... Karina mam do Ciebie wielka prosbe jak sobie zastrzec nicka..??

juz sobie zastrzeglam... kurcze ale mnie ktos wnerwil z tym ryjem... ehhh no nic... laseczki piszcie..:):):)

Witam dziewczyny! Ja bym chciała zrobić taką półgłodówkę, tzn. jeść przez tydzień same owoce i warzywa no i pić dużo wody i pić zioła. Jak myślicie można tak? A schudne coś? Zależy mi też na poprawieniu cery, włosów i oczyszczenie organizmu.

A jest możliwość mdlenia przy takiej głodówce jak pisałam? Bo ja jeżdże codziennie autobusem ponad 30 min i jak jest gorąco to czasem zdaża się, że kręci mi się w głowie itd. więc nie chciałabym zemdleć jak będę mało jadła. Ale w sumie owocami i warzywami też da sie pojeść :-)

wiesz mnie sie wydaje ze jak bedziesz jadla warzywa i owoce to oki... schudnac na pewno schudniesz...:)...

ja zaczelam wlasnie 8 dzien.... teraz pije herbatke z cytryna...:):):)... a wy gdzie jestescie..:(:(:(

Gość 65kg
Witam, drugi dzien za mna. Waga jakby przystopowala. Nic specjalnego sie nie dzieje. Juz dzisiaj powinnam czuc sie dobrze i miec przyplyw energii. Poki co leze na biurku i dogorywam. Dam znac jak mi przejdzie

za mna 8 dni.. dzisiaj 9... ale wcoraj napilam sie troche szampana... wiem ze to bardzo niedobrze ale kurcze tak jak sie pracuje :(:(:(... no nic.. dziewczyny piszcie... Trzymam kciuki za was.. pozdrowionka w tak paskudna pogode..:(...

oj.. juz nikogo tutaj nie ma..:(:(:(.... ja dalej glodoweczka.... pozdrawiam...:)

Gość siarka
Hej dziewczyny, Przepraszam ze pisze bez polskich znakow bo nie mam polskiej klawiatury, a pisze bo dzis jest moj 3 dzien glodowki i czuje jak moj zoladek przykreil sie do kregoslupa.... Pije soki z warzyw, ktore sama robie ale i tak jest mi mega trudno. Dlatego szukam kogos kto moze gloduje tak jak ja ?

Gość siarka
Hej dziewczyny, Przepraszam ze pisze bez polskich znakow bo nie mam polskiej klawiatury, a pisze bo dzis jest moj 3 dzien glodowki i czuje jak moj zoladek przykreil sie do kregoslupa.... Pije soki z warzyw, ktore sama robie ale i tak jest mi mega trudno. Dlatego szukam kogos kto moze gloduje tak jak ja ?

od jutra zaczynam kolejny raz głodowke oczyszczajaca, mam nadzieje ze sie uda i wytrwam ..tym razem 10 dni!! kto sie przyłaczy?? pozdrawiam:)

Gość dominujaca
od jutra czyli 01-09 zaczynam glodowke;bede pisac o swoch postepach