Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade

jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze kiedy...prosze o pomoc

Polecane posty

Gość prosze o rade

zdarzyla mi sie taka sytuacja,moj partner byl bardzo podniecony i wydzielal jakies plyny,ale na pewno nie byla to ze tak sie wyraze koncowa sperma,przed wytryskiem byl moze we mnie przez 10sekund,czy mozna tak zajsc w ciaze? mam 19 lat i malo wiem o tych rzeczach

Gość sama powinnas sie poedukowac
:o bo piszesz głupoty. płyn ejekulacyjny nie zawiera żywych pleminików "zazwyczaj" ale rzadko - u niecałych 20% meżczyzn. w większości jednak sa to plemniki niezdolne do zapłodnienia. jak juz się wymądrzasz bądź chociaż scisła prawdopodobienstwo nie jest duże ale niewielkie nawet jeśli miałas dni płodne(miałaś?)

Gość prosze o rade
wlasnie mysle ze nie,uwazam ze plyn o zabarwieniu bialym a nie przezroczystym wskazuje na dni nieplodne,chyba ze nie mam racji

kiedy miałaś okres? sluz o zabarwieniu białym to oczywiscie sluz o cechach typowych dla śluzu niepłodnego. jednak obserwacja sluzu to za mało by stwierdzić czy dni faktycznie były niepłodne.

reguralne ale jak długie? jeśli 28 dni lub wiecej a to faktycznie był 3 dzien okresu to nie ma możliwości zajscia w ciąże

Gość taka jedna 21-lat
regularne 28-29 dni

Gość prosze o rade
20 lutego mialam okres,sluchaj chodzi mi ze bralam tabletki przez 3 miesiace,zaczelam bo postanowilam wspolzyc,wiem kurcze ze moglam sie lepiej POEDUKOWAC,nauczka juz jest,chodzi o to ze bralam jasmin no i dostlaam okres 20 i 27 przypadlo mi zaczac kolejne opakowanie ale ...ze nie studiuje w swoim miescie tylko w innym jade bardzo daleko no i tak kiedy siedzialam w tym pociagu jak co tydzien skapnelam sie ze nie wzielam tabletek i postanowilam czekac do kolejnej miesiaczki, z braniem ich...tylko prosze sie nie smiac

Gość niedoświadczona_________
ja też mało wiem, więc się nie biorę za te rzeczy (nie skaczcie na mnie:P ale może się doedukuję: kiedy trzeba założyć prezerwatywę partnerowi? czy od razu po wzwodzie? chodzi mi o to że faceci zazwyczaj podniecają się podczas gry wstepnej (tak słyszałam:P) - skoro jest już erekcja to w płynie który się wtedy wydziela już mogą być plemniki. a co jeśli chciałoby sie przed stosunkiem popieścić partnera ustami? czy jesli założy się prezerwatywę po krótkim czasie od wzwodu to jaka jest gwarancja że nie znajdą się NA niej plemniki? w instrukcjach użytkowania pisze żeby nie dotykać prezerwatywy rękami które wcześniej dotykały członka. załóżmy że się tego przestrzega. ale plemniki są na członku - jakie jest ryzyko, że znajdą sie na kondomie??? Się nie śmiejcie:P Jestem ofiarą polskiego systemu edukacji