Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on - w dołku

jak zaimponować dziewczynie

Polecane posty

Gość on - w dołku

drogi Panie mam taka prośbe napiszcie mi w jaki miły sposób chciałbyście byc zaskoczone przez swoich chłopaków.... z dziewczyna jestem od 3 lat, ostatnio strasznie źle nam sie układa i chciałbym jej pokazać ze ciągle ją bardzo Kocham i ogromnie mi zalezy ... staram sie jak moge ale jest nie do końca super... pomóżcie mi .... jakbyście chciały być zaskoczone przez swoich chłopaków...

Gość ja to wiem napewno
na dobry poczatek jakas fajna kolacyjka w przytulnej spokojnej knajpce, a pozniej jakies płatki róz na łóżeczku no i ... dalej sam działaj 2 opcja wypad za miasto autkiem nad jeziorko lub w jakies fajne romantyczne miejsce i wyznanie miłości w świetle ksieżyca ( ale ubierzcie sie cieplutko :D ) i jakis kwiatek i np napisz pare zdan od siebie o tym co czujesz i mozesz jej to przeczytac ewentualnie jakis fajny wiersz poszukaj i wyrecytuj jej:) powodzenia:D

Gość marumbkaa
powyzej dobrze powiedziane:) kwiatki z karteczka od ciebie włozone do torby gdy ona nie widzi;) pomysłów wiwle naprawde, wyjda w trakcie bycia razem:) kawka, swieca na stole, gadugadu wiele jets takich miejsc:) z klimatem:)

Gość zarabiaj 6 tysi na m-c

Gość on - w dołku
tak se myśle o tym wyjeździe nad jeziorko ... może na dzien kobiet bym ją zabrał gdzieś nad jezioro .... wkońcu mieszkamy na podlasiu .... znacie moze jakieś tutaj miejsca które by zrobiły naniej naprawde ogromnie wrażenie ?

Gość marumbkaa
Ja mysle, ze wszytsko co zrobi dla nas ukochana osoba jets piekne:) i człowiek cieszy sie takim czasem nawet na polanie;) w małej ale przytulne kawiarence, bo w koncu z Nim:) długo by pisac:)

Gość on - w dołku
a w jaki sposób moge to zrobć w normalny dzien ? nie myśle tu o jakiejś kolacji przy świecach bo nie moze to byc przecież codzien bo by nie robiło na niej wrażenia po kilku razach.... ostatnio przez jakis tydzien ( do dzisiaj) codzien z rana przywoziłem jej świerze pieczywo prosto z piekarni.... wczoraj mielismy mała kłótnie i niestety nie zostałem mile dzisiaj przyjęty..... powiedziała bym nastepnym razem zadzwonił jak chce przyjechac bo ona nie zdazy wstać a juz ja jestem ... nawet nie wykapie sie i nie posprzaa troche .... zasmuciło mnie to :( jakies "wielkie" gesty ? czym moge ja zaskooczyć by dać jej do zrozumienia ze ja Kocham i jest dla nie najważniejsza...

Gość Facajatarka
wspaniala kolacja ugotuj cos pysznego, cos co lubi, stol pieknie przyozdób, jedzonko udekoruj aby nie tylko dobrze smakowalo- ale i wygladalo. swiece oczywiscie obowiazkowo, romantyczna muzyka, wczesniej mozesz dac jej kwaity w sypialni- sprobuj pokazac jej cos nowego, zaskoczyc ja czyms, czego jeszcze nie probowaliscie, oczywiscie proponowalabym mnostwo swiec w pokoju sypialnym.. (ja uwielbiam kiedy moj facet robi takie rzeczy) zaskoczyc.. hmm.. na kazda rocznice mozesz dawac jej roze, przy kazdej kolejnej- o 1 roze wiecej (zalezy jak bedziesz liczyl rocznice- czy comiesiecznie, czy corocznie..;) ) zrob jej cos- od siebie- mozesz np sprobowac napisac jej wiersz, na pieknym papierze..i np. wyslij jej go- pocztą (tradycyjną, nie mailem), tylko się podpisz, żeby nie myslala, ze ma cichego wielbiciela.. do kieszeni wkladaj jej po cukiereczku (czekoladowym- smacznym) z malutka karteczka z napisami: kocham Cie, pragne Cie, porzadam Cie, jestes moim niebem, jestes moim sloncem, jestes moim zyciem itp ale oczywiscie do 1 cuekierka -1 karteczka z jednym napisem, do jeden kieszeni :):) Nie wiem ile macie lat zeby proponowac cokolwiek dalej, ale mam nadzieje, ze to co napisałam- przyda sie pozdrawiam

Gość Facajatarka
a podczas ostatniej klotni kiedy do niej przyjechales i kiedy wybuhla wsciekloscia ze sie nie zapowiedziales- powinienes jej powiedziec, ze dla Ciebie i tak jest piekna, mimo braku makijazu, fryzury, mimo nieposprzatanego mieszkania, ze i tak ja kochasz taka jaka jest.. moze by zmiekla? :)

Gość on - w dołku
piszecie - wiele jest takich miejsc z klimatem ... prosz eo przykłady ... skorzystam z każdego .... spróbuje wszystkiego ....

Gość on - w dołku
jeśli chodzi o wiek to mamy po 21 lat ...

Gość on - w dołku
drogie Panie prosze o więcej ....

Gość on - w dołku
nie macie więcej pomysłów ??? zapraszam

Gość Facajatarka
a mało pomysłów Ci podałam? Skorzystasz ze wszystkich czy z zadnego? A moze za trudne do zrealizowania sa? Moze odrobina wlasnej inwencji, a nie wszystko chcialbys mniec podane na tacy??