Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający....

co to może być? schodząca skóra ze stóp=

Polecane posty

Gość pytający....

witam! ostatnio dowiedziałem się ze moja ukochana cierpi na dziwne schorzenie, mianowicie czasami (raz na 2m-ce, zwłąszcza latem) schodzi jej skóra ze stóp, z podeszwy, dokładnie tam gdzie stopa nie dotyka podłoża. wygląda to trochę tak jak po opażeniu słonacznym! ona twierdzi że spowodowane to jest tym ze jest alergiczką! mysle ze to tylko taka jej teoria wiec zaczynam sie troche tym martwic. jak myślicie co to moze byc? no grzybica zadna to chyba nie jest??? niczym tego nie smaruje i samo po pewnym czasie ustępuje, nie stosuje tez zadnych kremów ani preparatów przeciwpotnych które mogłyby uczulac. spotkał sie ktos z Was z czyms takim???

Gość akunia
sluchaj ja mialam podobna sytuacja .skora schodzila mi ze stop i dloni od wewnatrz.doslownie platami.bylam z tym u lekarza i kazal mi duzo pic oczywiscie wody.okreslil to jako odwodnienie skory.meczylam sie troche,bo wody nie lubie za to pilam bardzo duzo herbaty i podobno to mi szkodzilo.moze niech dziewczyna tez sie poradzi lekarza.ach ,do smarowania dostalam tlusta masc -linomag

Gość pytający....
dzięki! moze faktycznie coś w tym jest! bo moja kobieta ma bardzo suchą skórę, codziennie balsamuje sie dwa razy!! po kazdej kąpieli!! doradze jej by dużo piła!!! zobaczymy moze to pomoze!

Gość akunia
tylko najlepiej wode niegazowana.jak lubi to nie bedzie problemu.ze mna gorzej ,bo niecierpie wody, ale co zrobic -pije,bo sie boje ze calkiem sie rozsypie.powodzenia i pozdrawiam

Gość wysokie obcasy25
można równiez stosować na to maść tranową;)