Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carentina 99

Pomóżcie skóra głowy..

Polecane posty

Gość Carentina 99

Od miesiąca zauważyłam że na mojej głowie są chrosty wyglądają jak łupież sypie się podobnie jak łupież i bardzo swędzi przy tym głowa..mam długie włosy które myję codziennie herbalem z chryzantemą i użwywam tej samej odżywki, szamponu nie zmieniałam ale co jakiś czas wyjeżdżam w góry a tam mam wodę z wysoką zawartością żelaza do mycia się nadaje ale jest nie do picia.. może od tego coś złapałam..dodam że chrosty są białe, pomóżcie proszę..może wybrać się z tym do dermatologa? albo może któraś z Was miała podobny problem, błagam pomóżcie!!!

Gość Jakastakasobie
ja mialam takie problemy -- ale u mnie bylo to zwiazane z tradzikiem. Polecam nalewke brzozowa -- mozn kupic w kazdej drogerii jakis inny wyciag z zol do wcierania skory glowy. Dobrze by bylo tez na jakis czas zmienic szampon na jakis lagodniejszy. A gdy nic nie pomoze --- to dermatolog

Gość gdzie o tym
mój ojciec tak miał :) dermatolog stwierdziła, że to grzybica :O ale ty zacznij od zmiany szamponu :) ja np. tak miałam po garnierze do włosów farbowanych :O a po tym przeciwłupieżowym spoko :) jednak dla mnie najlepszy okazał się Pantene do włosów brązowych :)

Gość LOlItA KoLoRoWa
racja, zmien szampon

Gość upupup i up

Gość Asta Lavista
podnosze

Gość upupupupu

Gość za czesto
moze za czesto myjesz glowe. jak bedziesz miala kilka wolnych dni, to sproboj nie myc wlosow.