Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony

mój pierwszy raz... chyba lipa

Polecane posty

Gość niedoświadczony

Mam dziwne, moze smieszne i głupie pytanie, ale zanim go napisze to wyjasnie jak sie zaczelo... Chodzi o to ze tydzien temu gdy byla u mnie moja miłość postanowilem pierwszy raz przejsc do przyjemniejszych doznan niz samo calowanie :| problem w tym ze jestem prawiczkiem i nigdy nie bylem z dziewczyna, mam 19 lat, ale jakos sie w ogole nie stresowalem i nie krepowalem, podeszlem na zupelnym luzie do tego, tym bardziej ze Ona tez jest jeszcze dziewica. Problem w tym, ze Ona mysli, ze juz mam za soba swoj pierwszy raz i ze wiem jak to sie robi. Nie mowilem nigdy ze tak nie jest, poprostu bylo mi wstyd i juz tego sie nie da odkrecic :/ no ale nie w tym problem, tylko w tym ze gdy probowalismy, tzn ja probowalem wstepnie "recznie" ja zadowolic, ale chyba zle miejsce masowalem. Ale mam teraz doła, poprostu nie wiem czy to byla łechtaczka, ale raczej nie. W teorii to wydawalo sie bardzo proste, ale w praktyce po ciemku nie mialem pojecia poprostu gdzie to moze byc, bylem zdany tylko na dotyk. Moze to smieszne ale opisze moze... wyczulem taki wyrostek u niej, cienki i ok 1...2 cm mial, ale wydaje mi sie ze byl on zbyt nisko jak na łechtaczke (na rysunkach przynajmniej wyglada na to ze w tym miejscu to nie moglo byc). Ponizej było wejscie i tu kolejny problem, bo nie wiym czy to byla pochwa, czy ujscie cewki moczowej ale gdy wlozylem troche palec, to ona powiedziala ze boli i bylem juz zmieszany za bardzo... Pytanie brzmi, co to byla to cienkie ciało ktore masowalem?

hmm niepisz takich rzeczy na forum..zobaczysz jak Cie zaraz ludzie wyśmieja..z tego co piszesz to jest PunkG

Gość jagal
To byl chyba wyrostek robaczkowy.

po za tym jeśli wsadzisz palec do pochwy to i tak cewki niewyczujesz...ona jest jeszcze głebiej

Gość witkacy_na chwile
Co tu sie interesować... niech jakaś skoczy do chłopaka pokazać co i jak i po sprawie

Gość abuhahahah mogles jej
powiedzec zeby sie sama wymasowala a gdy juz bedzie po wszytkim ty przejdzuiesz do konkretow i sie w nia wbijesz :P

Gość niedoświadczony
punkt G? hmmm myslalem ze punkt G jest wewnatrz, a to poprostu pozniej wystawalo poza wargi na zewnatrz A jak kogos to smiesz to niech sie smieje, jakos sie tym wcale nie przejmuje, nie biore sobie do siebie zbytnio jakis durnych odpowiedzi w stylu: " To byl chyba wyrostek robaczkowy." bo one swiadcza tylko o inteligencji autorow, tzn o rozwinietej na nie wysokim poziomie inteligencji, no ale jak chca to niech sobie pisza, nie przejmuje sie tym.

Gość a jednak.
łechtaczka ;) jak pomiędzy wargami sromowymi to tam nie ma innych "wyrostkow";) Następnym razem zostaw lekkie, romantyczne światło i się przyjrzyj a nie dołuj!!!!;) Oj, chłopcy, chłopcy, co my z Wami mamy:P "cienkie ciało" ---> uehehehe, jakie to słodkie!!!:D

Gość a jednak.
I nie sugeruj się rysunkami - każda kobieta ma inną budowę:)

Gość limośka
Łechtaczka jest między wargami sromowymi mniejszymi, w miejscu, w którym one się schodzą u góry. One nieraz się tylko nazywają mniejsze, bo nieraz są wystaję poa większe (te zewnętrzne). Otwór, w który chciałeś wejść, to pewnie pochwa, a bolało, bo błona dziewicza jeszcze nie zniszczona. :)

Gość a jednak.
Limośka---> a co ma błona do wkładania paluszków? A raczej kawalka palca, bo tak napisal;)

Gość limośka
Nie wiem:O Nie mam takowej. :( Ale miałam i bolało.:)

Gość bardziej doświadczona
Kochany,to co masowałeś to wargi mniejsze. Czasem są różnej wielkości ale na pewno są w dotyku jak cienki płat skóry. Następnym razem masuj ją bardziej od strony wzgórka łonowego. Jak tylko zjedziesz w dół, to prawie na samym zwieńczeniu "pęknięcia" jest właśnie łechtaczka. Ale o ile mogę Ci polecić nie zabieraj się za nią od razu. Masuj ją dopiero po jakimś czasie, niech to będą delikatne ruchy koliste z lekkim uciskiem. Ale podczas tych kolistychruchów nie odrywaj dłoni od skóry kobiety. Zrób tak - połóż dłoń, a raczej dwa-trzy palce w odpowiednim miejscu, naciśnij lekko i wtedy zataczaj małe kółeczka,nie przesuwając się po skórze tylko tak jakby chciał masować coś pod skórą. Nie wiem czy dobrze opisałam :)

Gość a jednak.
limoś --> przy wkładaniu palca???

Gość limośka
Przy wkładaniu palca, to nieee....:) No, ale tam nie tylko palec był wkładany, ale, no.... taki więęększy "palec", bez paznokcia. Ale wyglądał podobnie, tylko skórkę miał luźniejszą. :)

Gość niedoświadczony
hmmmm no wlozylem tak na wysokosc drugiego stawu, powiedzmy do polowy palec wskazujacy :D wydawalo mi sie nie moze to byc cewka moczowa, ale powiedziala ze sie mijam, a to ja boli :/ wiec pomyslalem pozniej ze to jednak chyba pochwa nie byla... dziwne to wszystko no ale co mi tam, siostry ani brata pytal nie bede, tym bardziej ze siostra mlodsza o 3 lata i glupio tak pytac :D:D

O matko:O Głupio zrobiłeś, że jej nie powiedziałeś o swoim prawictwie:p Kolejnym błędem było gaszenie światła. Przeciez po ciemku to guzik widać:o I mniej podniecająco jest, co to za przyjemnosć jak ślepi po omacku? I wydaje mi się, ze masowałeś jednak wargi sromowe mniejsze a bolało ja, bo pewnie włożyłeś palec miedzy wargi sromowe, ale tam, gdzie jest ujscie cewki moczowej. Ono nie jest głęboko, jest poniżej łechtaczki, tylko jest małe, nie jest to dziura, taka malutka dziurka. ale jak się tam dotknie, to boli po prostu. Jeżlei nadal chcesz wkładać jej palce po omacku, to najpierw wyczuj, gdzie są wargi sromowe mniejsze i tam, gdzie sie schodzą na dole, czyli od strony posladków, równiez znajduje się dolna ściana pochyw. Więc plaec wkłądaj dosłownie pół centymatra powyżej a trafisz w pochwę, a nie w cewkę moczową czy w ogóle w oko saurona:o I pamiętaj, ze kobiety nie są tak pancerne jak fececi i nie mozna im wszystkiego dotykac i wszedzie pchac łap.

Gość do cewki
moczowej nie byłbyś w stanie włożyć palca. jedyne otwory kobiety "tam na dole", w które jesteś w stanie cos włożyć to pochwa lub odbyt, innej opcji nie ma

Jeżeli włożyłes do połowy, to nie mogła być cewka moczowa:o No nie bądź śmieszny... Przecież cewka moczowa jest cieniutka, palca się tam nie da włożyć:o czy ty sobie wkładasz palec do cewki moczowej?:O Moze po prostu włożyłes wtedy palec między wargi sromowe, ale nie w pochwę i ją bolało...

aha. I jeszcze jedno... Nie mogłeś sie zapytac dziewczyny?:O Jak można się wstydzić powiedzieć, że jest się prawiczkiem, wstydzić się zapytać o to, czy komuś jest dobrze i gdzie co włożyć, wstydzic się zapalić światło, a nie wstydzić się uprawiać seksu? Dziwne....

pamietaj by nie wkładać za głeboko palca bo dziewictwo straci z nim a nie z Twoim ptakiem!!! coś wiem na ten temat! :P a jak chcesz zrobic zajebistą palcówkę to: laska moze byc nawet ubrana, klęczy na kolanach np. na złożonym tapczanie, klękasz zaraz za nią, wkładasz jędną reke w majtki ( w takiej pozycji jest dobry dostęp) dwoma palcami rozchylasz wargi sromowe, a środkowym bawisz się łechtaczką lub wkładasz go to cipki!! drugą ręką mozesz pieścić piersi itd, a w trakcie całując ją po szyi doprowadzisz laskę do szału, obłędu! powodzenia!

Gość a jednak.
bardziej doświadczona ---> tak dobrze wytłumaczyłaś, że aż się podnieciłam:P

a jednak ----> czyli dobrze wytłumaczone jesli słowo działa na kobietę :) Oby tylko niedoświadczony umiał to zastosować

Figo-Fago ---> a do mnie niestety ten "przepis" nie przemawia. Może dlatego, że rozszerzasz wargi? Mi to nie pasuje przy zabawach z paluszkiem... nie wiem jak innym paniom

Gość a jednak.
bardziej doświadczona ---> no właśnie ja sama zastanawiałam się jak to ująć:P z ust mi to wyjęłaś :D Figo_fago---> pisałam Ci już, że jesteś debilem? Doprowadzasz do szału, obłędu swoją głupotą 😭 Więcej wykrzykników!!!!!! Niech Cię usłyszą!!!!!!!

Moim zdaniem właśnie figo_fago ma świetną metodę. Więc gusta są różne. Ale jakby mi tak ktoś zrobił, to juz by sie mnie nie pozbył:p Ale to jest dowód tego, że właśnie autor tego topiku powinien pogadać z dziewczyną, zamiast zgrywac nie wieadomo kogo:O Właśnie mi się wydaje, ze doświadczony człowiek nie wstydzi się zapytac, co kto lubi, bo każdy jest inny. I jak niektórym nie odpowiada rozchylanie warg sromowych, to ktos inny może bez tego w ogóle nie mieć orgazmu.

Gość niedoświadczony
wargi mniejsze hmmm... to byl krotki odcinek, nie platek zaden tylko tak jak by jaks żyłkai po nia tak ok centymetra byl ten otwor, ponizej juz wlasnie nie bylo zadnego. Wiedzialem ze łechtaczki musze szukac na samej gorze, a ze pochwa bedzie pierwszym otworem od dołu od zaczecia sie warg sromowych. I nie byly to na pewno wargi sromowe mniejsze bo to byla poprostu dziura gleboka i wilgotna, sliska. Tez tak myslalem ze do cewki by nie wszedl palec, ze jest zbyt mala. No ok, to teraz juz bede zaczynal od gory szukac :D A ona woli po ciemku, wstydzi sie bo nigdy nie byla w takiej sytuacji, jak sie oswoi to sie to zmieni raczej :D

Gość a jednak.
Niedoświadczony---->Staraj się chłopie stopniowo wprowadzać oświetlenie bo sobie jeszcze krzywdę zrobicie po ciemku;) Jak się tak wstydzi, to Deska ma rację, moze po prostu nie jest gotowa jeszcze? Jak ją to stresuje to w życiu jej dobrze nie będzie;) Ja obstawiam, ze to była łechtaczka jednak...no bo co innego?