Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony

mój pierwszy raz... chyba lipa

Polecane posty

To dziwne... Ja tez nie byłam w takiej sytuacji, ale właśnie dlatego wolałabym cokolwiek widzieć:o Po co się męczyć pół godziny i np. myśleć, ze się facetowi masuje jajka a potem zapalasz światło i się okazuje, ze to noga misia:p Lepiej chociaż takie delikatne światło. przeciez nie jesteście siebie ciekawi? Jak wyglądacie? To jest piękne i jak można nie chcieć widzieć osoby, którą się kocha?

A uprawialiście ten seks w ogóle, taki normalny? Bo jak nie, to może jej wytłumacz, że jeszcze tego nie robiłeś. I wtedy będzie lepiej. Może da się namówić na światło jakies... A jak ją ładnie poprosisz, to może Ci powie, co masz robić, albo pokaże, co ona sobie robi, zeby jej było dobrze. Powodzenia 🖐️

Gość co to było
Ale macie tu zagwozdkę :D Czytam, czytam, padam na ziemię z radosnym uśmiechem na facjacie, podnoszę się i czytam dalej... :D Kontynuujcie Kochani. :D

ja chętnie popisałbym w tym temacie ale nawrzucano mi więc sie zamknąłem :O a takie dobre rady chciałem przekazać....:P

Gość DROGI NIEDOśWIADCZONY
chyba wiem co masowales i gdzie wlozyles palec :) hehe.. no smiesnie musialo to wygladac, bo to "cos" co masowales to nie ma zakonczen nerwowych ... jak jeszcze jestes to daj znac to ci wytlumacze

Gość niedoświadczony
nie doszlo do niczego juz pozniej, tak jakos ;/ nie wiem juz, skoro powiedziala ze sie mijam i ja to boli, to sie wycofalem... pozyjemy, zobaczymy :D ale teraz to hmmm... sprobuje jakos, tylko nie wiem nadal... od gory po prostu odnalezc najpierw miejsce w ktorym sie laczą wargi wieksze, i ponizej pod nimi powinno byc miejsce laczenia mniejszych i tam łechtaczka...

Gość niedoświadczony
no prosił bym bardzo o wytłumaczenie :D obu tych dziwactw

Gość DROGI NIEDOśWIADCZONY
ten guziczek ktory tak namietnie piesciłeś to "spoidłotylne warg" a za nim znajduje sie juz odvbyt i tam wlozyles palca ;) to tyle

Gość niedoświadczony
heh ogladalem, ale nic takiego tam nie ma wygladajacgo na 2cm kawałek żyłki, to pozniej wystawalo poza wargi cna zewnatrz troszke, a grubosc to mialo moze porownywalna z kablem od myszki...

Gość prosteee
nastepnym razem popros ja, zeby ci pokazala jak najbardziej lubi. ;) wtedy obaczaisz, co i jak dotykac i bedziesz nasladowal jej ruchy.

ehh ludzie mowicie tak jakbyscie nigdy sie nie bzykali pierwszy raz i wszyscy wszystko sobie mowiliscie jak chcecie zeby wam robil czy robila ?? a nie bylo wstydu,niechetnie sciagnej koszulki u panienek :) i oczywiscie swiatlo zgaszone bo zobaczy nie daj boze moja reakcje! :) mi tez wydaje sie niedoswiadczony ze palca wlozyles je w dupke :) tak szczerze... jak nastepnym razem bedziesz sie przymierzal do tego to najpierw zadbaj o klimat,pozniej naslin sobie palca i jezdzil po calej.... czesci i napewno znajdziesz wzgorek maly delikatny i jak go dotkniesz mokrym polcem to twoja pani odrazu poczuje sie lepiej i ty zobaczycz ze trafiles do celu :) no i nie spieszcie siee... :)

widzisz kaatioszkaa bo tu kurwa sami wielcy \"spece i doswiedczeni\" sie wypowiadaja!! co drugi i druga (jak np. deska! ) jest dziewicą a wypowiada sie we wszystkich tematach! (choc deska akurat to jeszcze czasami coś mądrego napisze) :P

hehe no niestety tak jest :) ja akurat nie moge spac bo leze chora i mi sie nudzi wiec co wiem to pomoge:)))

przeczytałem ten temat jeszcze raz od poczatku do końca i doszedłem do wniosku ze chłopak w odpowiednia dziurkę palec wkładał! tylko dziewczyna była pewnie \"sucha\" i dlatego ją bolało! jeśli włożył połowe środkowego palca to nie ma chuja! wsadził w cipke! bo gdyby wciskał w odbyt, bez zadnego nawilżenia to musiałby użyć naprawde duzej siły!! na drugi raz posliń palce (jesli Cie to krępuje) to weź otwartą dłoń, i masuj cipencję wszerz i wzdłuż! po chwili zapewne zrobi sie wilgotna i i wtedy zacznie sie zabawa (dla Ciebie i dla niej)

No wiesz... Jestem dziewica i tego nie kryję:O Ale co to ma do rzeczy????:O Myślisz, ze jestem jakąś aseksualna istota, która nie wie, jak jest zbudowana i co lubi? Myślisz, ze nie wiem, jak wygląda moja cipka i kiedy mi jest dobrze?:O Ja w sumie nie wiem, dlaczego ludzie robią z seksu jakąś sztukę tajemną, jakby ust nie mieli... I nie do obciągania, tylko do mówienia. Skoro ja sobie umiem zrobic dobrze i wiem, co lubię, to dla mnie logiczne i proste jest, że jak już znajdę tego swojego prawiczka, to mu o tym powiem, pokaże mu wszystko i nie będzie problemu. I oczywiście, ze się człowiek wstydzi itd., ale jednak skoro ja np. w ogóle do 20. roku życia nie wiedziałam, jak wyglada penis, to chyba po ciemku mogłabym sobie najwyżej w węża na komórce pograć:O A wypowidam się w tym temacie właśnie dlatego, zę dotyczy on budowy kobiet- wiec również mnie (mimo, ze nie mam cycków D...) oraz relacji tego chłopaka z dziewicą- o czym też mam coś do powiedzenia. Dla mnie by było straszne, gdyby facet zaczął ze mną robić coś dziwnego, po ciemku i zabierał się do mnie jak ślepy do kurczaka:o Po prostu bym zapaliła światło i wytłumaczyła mu co i jak i ja też bym chciała widzieć, co robię, czy jemu jest dobrze i coś się dzieje. 🖐️

on po tych naszych opowiesciach chyba.... ;) zasnal ;] heheh no jak by wlozyl w odbyt pol palucha niedoswiadczonej dziewicy to by pol osiedla slyszalo :) pewnie sie stresowala i sucha byla figo fago masz racje;) tym milym akcentem wylaczam kompa i klade sie spac:) bo juz pozno ;)

widzisz deska nie kazdy (tym bardziej niedoświadczony) ma tyle odwagi by juz na samym poczatku pokazywac przy zapalonym swietle swoje narządy rodne!! moim zdaniem do takiej sytuacji potrzeba troche czasu i oswojenia sie z pewnymi sprawami! stopniowo niech odkrywaja swoje ciała! przeciez gdy bedzie ich to krępowało (a tak zapewne byłoby przy zapalonym swietle) to nie sądze by któremus z nich sprawiało \"to\" przyjemność!!

tak tez sadze :D ja tam sie przespalam z facetem pierwszy raz po ciemku :) i wcale tego nie zaluje :)))) bo zobaczyc ............. to niezly szok :) heheheeh a pozniej mozna sie do wszystkiego przyzwyczaic ,ale potrzeba czasu zeby sie poznac:)

Ale ja się zadzam jak najbardziej. Ja tez nie miałam odwagi się pokazać mojemu chłopowi bez majtek:p Ale dziwi mnie to, ze na seks maja odwagę, a na to, żeby się obejrzeć, to juz nie. Jednak wydaje mi się, że seks jest bardziej intymną czynnością niz oglądanie kogoś i że dobrze jest widzieć, co się robi... Jeżeli bym się na seks z kims zdecydowała, to jednak sama chciałabym tę osobę widzieć. I nie mogłabym sie jej wstydzic...

Gość niedoświadczony
nie... nie spie jeszcze :P napisalem przeciez ze byla ta dziurka wilgotna :| nie mogl to byc raczej odbyt bo bylo to otoczone wargami, poza tym chyba bym pozniej po zapachu palca pozniej sam sie zorientował, gdyby to był odbyt, jednak nie wskazywalo na to, nawet troszke :D teraz to juz nic nie wiem :( powiedzmy ze to byla pochwa, ale w zwiazku z tym co to był za wyrostek? dodam ze gdy go lekko zcisłem palcami, to ja tez zabolało

ee dla mnie ten wyrostek to lechtaczka ! i nie sciska sie go tylko delikatnie masuje..a ona chyba byla w takim szoku ze jakbys ja tam dotknal piorkiem to tez by ja bolalo...

Ja się nie pownnam wypowiadac, ale skoro twierdzisz, ze to było długie i trochę wystawało poza wargi, to może ona ma taką łechtaczkę. Ludzie są różnie zbudowani. I jeżeli ona była taka dłuższa, od spojenia łonowego, jak dziewczyna stoi to już ja widać, to pewnie ją ścisnąłeś i dlatego ja bolało. Nie ściskaj. rób, jak powiedzieli- najpierw połóż na niej, tak na wierzchu, z przodu rękę i zataczaj nią koła, potem ewentualnie zrochyl jej wargi sromowe większe i zataczaj takie kółka na niej, ale nie ściskaj nic. I nie za mocno. No i weź z nią po męsku pogadaj, człowieku. Jeżeli ona się tak będzie bała i czekała, co ty zrobisz, to guzik z tego wyjdzie:P

I jeżlei ma dłuższą łechtaczkę, to się zabawiaj tym :końcem\". Po to się rozchyla wagri sromowe. Bo ten wentyl, czy tam kabelek, jak to opisujesz, zazwyczaj tylko boli. W środku jest cos takiego twardzsego, ale podłużnego. I nie to trzeba masowac, tylko koniec łechtaczki. Niektóre kobiety maja takie coś pod skóra, jakby małe zierenko, no i ono sie powiększa, a u niektórych tego nie widać. Ale tak czy owak łechtaczka jest fajna:p A teraz czekam- możecie mnie zjechać:classic_cool: 🖐️

Gość nie wiem ale
mi się wydaje że masowałeś hemoroide:D