Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana..............

pomozcie prosze

Polecane posty

3 tyg temu odstawilam tabletki cilest, bralam je przez ok rok, dzis w nocy zaczelam sikac krwia, nie wiedzialam co mi jest, nie moglam sie wysikac, zrobilam badanie moczu, okazalo sie ze mam za duzo czerwonych i bialych krwinek norma jest do 20 (ja mam 250) i 10 i mam 100. mam zapalenie pecherza, biore antybiotyk, z kolei bylo mi caly dzien nie dobrze, kreci mi sie w glowie, myslalam, ze skonam. Czy mozliwe jest ze jestem w ciazy? kochalam sie tydzien temu z chlopakiem 4 razy bez zabezpieczenia, slyszalam ze nie mozna od razu po odstawieniu zajsc w ciaze, martwie sie bo biore atybiotyki i w razie czego nie chce zagrozic ciazy.

nikt nie wie :/

Gość cos podobnego
idz dziweczyno do lekarza bo masz widze powazny problem a jak sie kochalas bez zabezpieczenia to mozesz byc w ciazy zbadaj sie i powodzenia

Gość tylko jego chce
wydaje mi sie, ze powinnas zmienic lekarza, bo moim zdaniem masz jakies zaawansowane stadium zakazenia drog moczowych i bynajmniej nie chodzi o sam pecherz!!! Idz do lekarza, mi pomogl, ale nie sikalam krwia. W moim przypadku nie mialo to zwiazku z braniem pigulek