Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaretto z kawą

czy test wykonany w dzniu spodziewanej miesiączki jest wiarygodny??

Polecane posty

Gość amaretto z kawą

No właśnie zrobiłam test,@ mi się spóźnia ale test wyszedł negatywnie.Mimo to mam jakieś dziwne przeczucie że jestem w ciąży. Czy ktoś tak już miał a mimo wszystko okazało się że to ciąża??

Gość fufcia
Hej!!! Jak test został zrobiony z rozcieńczonego moczu to może nie wyjść.Spróbuj zrobic test ponownie z całonocnego moczu wtedy powinien juz pokazac choć blada kreseczke.A;D

Gość fufcia
Ja robiłam test dzień po terminie@ z porannego moczu i wyszła kreseczka choć blada.

Gość amaretto z kawą
No właśnie robiłam z samego rana więc nie był rozcieńczony.Boli mnie podbrzusze tak jak na @ ale mam wrażenie że już go nie dostanę.. Z tym że z wrażeniami różnie bywa.Poczekam jeszcze tydzień i kupię test jak coś.Tak sobie pomyślałam że to może być ciąża po tym jak zaczęłam chrzan łyżkami jeść i zagryzać ogórkami kiszonymi cha cha ;) ale może po prostu czegoś mi w organiźmie brakowało kto to wie!

Gość jjj
eh z tymi testami! Mi dopiero trzeci wykrył pierwszą ciążę!Drugą wykrył drugi :) Te, które wyszły pozytywne robiłam jakies 5 dni po spóźniającym się @

Gość amaretto z kawą
Dzisiaj też nic.Więc to albo stres albo ciąża. Czyl jest jakaś nadzieja:)

Gość testy-testy
z nimi to swira mozna dostac.Ja tez robilam dzien po @ i nic.Co prawda nie z porannego moczu,wiec nie wiem...Nie chce sie za bardzo nakrecac.Dzis juz 2gi dzien idalej czekam.Powtorze test za pare dni to moze juz cos wykarze.Jak nie dostane @ oczywiscie