Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilii

Pytanie

Polecane posty

Gość Lilii

Co moze oznaczac gdy facet w rozmoweie patrzyl na mnie bardzo uwaznie , ale gdy ja sie spojrzalam on sie troche peszyl? a wogole to ciagle chcial byc wokol mnie. co to oznacza?

Moja droga... Ja ci to wszystko jako kobieta wytłumaczę. Więc takie zachowania, jak opisujesz w swoim poście, dobitnie oznacza, że z całą pewnością, jaką może posiadać kobieta niemająca zbyt pokaźnego doświadczenia, ale obdarzona zdrowym rozumem, niewątpliwie oraz niezaprzeczalnie ten chłopak, jak raczyłaś go nazwać, więc on: - patrzył się na ciebie bardzo uwaznie; - trochę się peszył; - chciałbyc wokół ciebie. Nie dziękuj, złotko, jeszcez zdążę się nacieszyć tuląc do swej płaskiej piersi wasze dziatki:classic_cool:🖐️

Gość Lilii
hmmm tajemnicza odpowiedz

Gość olaboga.....
i po co zadajesz takie bezndziejnie glupie pytania? A powiedz mi istnieje jakas inna odpwiedz oprocz tego ,ze mu sie podobasz?

Gość Lilii
zawsze rozwazam za i przeciw. Dlatego sie pytam, bo tak latwo nie mozna wyczuc o co mu chodzilo. Mial fajne oczy w rozmowie :) i szukal zaczepki do rozmowy. moze byl ciekaw mnie. rzeczywiscie