Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liskanik

szorty, stringi czy koronkowe figi do ślubu?

Polecane posty

Gość liskanik

Gość 678
majtki w krate, takie grube , batchanowe i kudlate!!!:P

Gość a po co
komu będziesz na slubie majty pokazywać? księdzu, gościom... przesadzacie

Gość hiszpanska mandarynka
no tak... bez zapytania innych o rade nawet tylka se nie potrafia podetrzec... to jest kalectwo

Gość liskanik
z ironia załozyłam temat, gdyż jak czytam dziwczyny , które namietnie opisuja jakie będa miały majtki, z jakiej firmy, jakiego koloru z dokładnością czy jest to kremowy, czy smietankowy, czy ecri jascny , czy ecri żółty:O........... dla mnie tez nie ma znaczenia czy wcisbne się w stringi z paseczkiem, czy w szorty czy majteczki koronkowe,. .tak poprostu napisałam, ale mozemy tu napisac , która co założy. Ja myślę o majteczkach koronkowych.napewno nie stringi bo niedaj Bóg aby weszły mi miedzy wargi sromowe i jak je wtedy wyciągnąć?:D a szorciki sa dla osób nieco oryłych by czuły sie komfortowo i aby udo o udo sie nie ocierało:) no i ja nie zakładam stringów jeszce z njednego powodu..wkładam wkładkę i stringi sa wężśze od wkładki i będzie dyskomfort /

Gość 678
*barchanowe :classic_cool:

Gość liskanik
Nie uważam by mój topik był głupi do "o ludzie". To jest najbardziej normalny temat.Skoro panny rozmawiają o kolorach zawieszek, o tamponie, o problemie w ubikacji, o kolorach sukien to dlaczego temat bielizny tak ciebie razi.? Temat o załatwianiu się w ubikacji nie był mój, ale chętnie go podniose jak znajdę bo jest ciekawy i byc może dowiem się czy jest jakiś spoób na ułatwienie sobie załatwienia się.

Gość wez idz lepiej capo
ja tez czytam topiki z przygotowań. Znam dziewczyny i ch problemy są monstrualne jeżeli chodzi o rodzaj kwiatka we włosach, rodzaj zaproszenia , koloru, tasiemki. nas interesuje każdy poruszony temat od majtek po kibel.Teraz ja założe temat o tym czy o tamtym i okazę się ,że i mnie "o ludzie" posądzi o to ,że nie jestem sobą. :O

Gość a jesli chodzi
o te majty >>>>>>>>>>>>>.to pod dluga kiecka mozna i beeeeeezzz

Gość wez idz lepiej capo
Skoro są na forum poruszane tematy koloru pończoch i jakości koronek, staników gładkich, staników bardotek, staników miekkkich, staniów na fiszbinach, cielistych, kremowych, ercri to czemu nie rozmawiac o stringach ?,o majtkach?

Gość liskanik
Można i bez:D i wtedy łatwiej sikać:) ale samo to ,że posiadamy na sobie seksowne koronki dodaje nam seksapilu. jednakże jeżeli chcemy miec wkładkę to już majteczki muszą być.

Gość skoro juz poruszamy takie
tematy, to ja jestem ciekawa jednego... No bo tak: do fryzjera idziecie zapewne rano. Potem wracacie do domu, no i chyba macie zamiar sie myc przed wbiciem w suknie? no to jak sie teraz myc? no bo jka ktoras bedzie miała rozpuszczone włosy to włosy nawilgotnieją i sie wszystko rozwali. Jak to chcecie załatwic?

Gość liskanik
jak idziesz do fryzjera to po to aby ciebie uczesała więc nie będziesz miała wilgotnych włosów bo będziesz miała koczek. No chybaze chcesz miec rozpuszczone , no ale zanim wrócisz do domu to i tak juz włosy ci zwilgotnieją, poczuchrają się. Ja zawsze na sylwestra mam opolakierowane włosy rozpuszczone i po wyjściu juz zginają sie, oklapuja, gdzies tam przygniotą.Nigdy więc nie polecam a juz napewno na slubik rozpuszczonych. chcesz rozpuszczone?

Gość liskanik
Tez rano wybieram się do gfryzjera, oczywiście umyje sie wykąpię przd ta wizyta by nie musiała wąchac potu:) Potem wracam i sie tez myję dokładnie, antyprespirantuje i jestem świeża i czysta do ubrania sukni. Pozatym jestem szczupła i moje ciało nie wydziela tyle potu by kapac się kilka razy. Wystarczy antyprespirant tylko potem.

chyba nie zroumiałas... mi nie chodzilo o to że włosy beda wilgotne jak wyjde od fryzjera, tylko o to, że jak sie bede myła do mogą nawilgotniec od wody (ktorą bede sie myła) rozumiesz? lakier nic nie pomoze a wlosy planuje miec pol upiete pol rozpuszczone

p.s ja tez jestem szczupla i sie nie poce jak swinia, ale w taki dzien jest tyle stresu że najlepszy dezodorant ci nie pomoze

Gość rozumiem ze
co ma szczuplosc do potu kretynki>? :O

Gość liskanik
ale tobie chodzi o co o to ze do dnia sluby od rana wybrudzisz ciało nie wiem kurzem i potem?uwierz nie stanie sie tak. :D Bynajmniej ja tak obserwuje po sobie idąc na sylwestra i wesela. Nie śmierdzi człowiek przeciez jak umyje się rano i w południe.:) i jak uzyje antyprespirantu.czego się obawiasz?

Gość liskanik
szczupłość kredtynko ma dużo do potu. Szczupłe nie wydzielają tyle potu co osoby otyłe, nie wiesz? to obserwuj , czytaj zanim się wypowiesz.

boże ale ty jestes niekumata :o

Gość skoro juz poruszmy takie
to było do liskanik

p.s zgadzam sie nieprawda że otyłe osoby bardziej sie pocą

Gość liskanik
to uzyj sobie na całe ciało antyprespirantu jak się boisz ze nagle do ślubu zakurzysz się spocisz i ze będziesz smierdziała. Na szczęście ja takiego problemu z potem nie mam.

podszywaczu akurat bylo to do liskanik wiec wiele nie namieszłaes :p

podszywaczu akurat bylo to do liskanik wiec wiele nie namieszłaes :p

:o liskanik... brak mi słow.... :o

Gość liskanik
widzisz może brak ci słów bo bardzo się pocisz i potem wydzielasz zapach z ciała nieprzyjemny.Mówiłam,że akurat ten temat mnie nie dotyczy , co w tym dziwnego? Zawsze się myję, chodze do pracy wracam i skóra jest czysta .a tu będzie się ciagle w domu, za kazdym wejściem do łazienki masz wodę, nie przebywasz w kurzu, nie biegasz.....masz dziwny problem.

Gość Lee___
"brak ci slow, bo sie pocisz" buhahaha ale idiotka

a ty masz problem z logicznym mysleniem, tak zauwazylam :o

Gość wąski nos
Ryle panien młodych brało ślub i żadna nie miała kłopotu z myciem:D Rano prysznic, pachy, nogi itp....częsci, potem fryzjer.Dom, ponowny prysznic, uzycie kosmetyków , dezedorantu i kwita. Potem stoi w tej kiecce jak słup i jak ma sie spocić?nie ma szans:P