Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytelniczka forum

wchodze by rozmawiac a wychodze wkurwiona na maksa

Polecane posty

Gość czytelniczka forum

Czytam, piszę, doradzam, analizuję, słucham i nagle wchodzą jedna z drugą i wyzywają, obrażają słowami wylgarnymi, zachowują sie agresywnie. Nie doradzają, nie pocieszają , ale dowalają.Staram się uspokajac je , prosić o rady, o sokój, o normalną rozmowę. na próżon. Czy tu chodzi o to, by się wyrzywac i wyśmiewac z ludzi, z tematów które nas nie interesują? te tematy , które interesują te agresywne laseczki to piszą na dany temat spokojnie z zaciekawieniem. Wkurza mnie ,że trace czas na przepychanki z tymi jak kto nazywaja kretynkami, idiotkami, debilkami i innymi wyzwiskami. Więc wychodze wkurzona a nie odprężona z forum. I jak tu rozmawiac skoro połowa to szmaty?jadowite węze?, niezaspokojone stare panny, niewyrzyte mezatki, brzydkie grube cioty........zakompleksione chudzielce, i to wszystko katoliczki, przyszłe matki i zony. Urodzą dzieci i pokazą im jak nalezy szanowac człowieka pokazując im swoje wypociny na forum. Katoliczki w welonach.....wstyd..Zaraz mnie tez wyzwą. Wiadomo, ale niechodzi to u oto bo swiata nie zmienią. Poprostu napisałam aby taki temat w sóród tego chwastu powstał.

Gość czytelniczka forum
a ja czekam na jadowite jaszczurki:D Lee pokaż co potrafisz.Czas ci szybciej zleci.:O

Gość nie mamy wpływu
na to kto tu pisze :) forum jest dla wszystkich otwarte i to ma swoje konsekwencje niestety w postaci udziału w rozmowach osób z problemami (że tak to subtelnie określę) ;)

Gość czytelniczka forum
mam rozdowjenie jaźni, wyzywam ludzi, bo sama nie mam kabaczka zeby sie zaspokoic. wchodze tutaj zeby sie dowiedziec jak namowic mojego owczarka niemieckiego na slub, gdyż jesteśmy razem już pól roku a on sie nie okreslil :(

Sorry, ale czego ty chcesz. Rzucasz się, że ludzie sa chamscy, a sama wyzywasz. Nie oczekuj, że wyzwiesz kogoś a ludzie przyjda i będą mówić, że jesteś cacy.

Gość rthstg
aloze sie że autorką tego topiku jest "jak żyje to nie widziałam " :) te same jaodowite teksty :)

Gość czytelniczka forum
a niby kogo wyzwałam?Rozmawiam spokojnie, zawsze i nie zdarzyło mi sie wyzwac nikogo od debili czy kurew. :O tego epitetu nigdy mi nie wciśniesz w moje usta. Nie jestem obrzydliwa i chamska.

Gość czytelniczka forum
osoby z problemami:D dobrze powiedziane i tak delikatnie:D

Cytat: \"jak tu rozmawiac skoro połowa to szmaty?jadowite węze?, niezaspokojone stare panny, niewyrzyte mezatki, brzydkie grube cioty........zakompleksione chudzielce\". Nie no skąd, w ogóle nie obrażasz. To jest spokojna rozmowa :D Ludzi którzy wrzucają po prostu się ignoruje. Zauważ że np, na topicu nożyczek nikt sie nie wyzywa. Na moim o druhnach też nie. Da się? Da.

Gość czytelniczka forum
napisałam tak aby pokazac jak wygląda rozmowa przy uzyciu takich słów jakich uzywaja te forumowiczki i uzyłam słów. super sie czyt aprawda? jeszcze słowo szmata i ścierwo gdzieś tu wynalazłam , które było uzyte.

Gość donowanka
popiram autorkę. Duzo suk tu siedzi:O przykre. Agatuś, ty zmień nick bo inaczej będziemy wiedziały , który czarny nick popiera agresję.:(

Gość donowanka
a słyszałas ze agresja rodzi agresję. Ja bym te dziwki i suki i ścierwa jeszcze bardziej powyzywała, Wkurwiają wszystkich i należy im sie okreslenie tak jak autorka wymieniła. Zgadzam się z tym.

Właśnie nie popieram. Czemu służy ten topic jak nie agresji? Autorka wyzywa, zaraz zlezą sie tu inne i będzie jedna wielka pyskówka.

Gość Madziaaaaaaaaa
czytelniczko forum ---> wiem o co Ci chodzi,ale zauwaz,że sama wyzywasz cytuję: "I jak tu rozmawiac skoro połowa to szmaty?jadowite węze?, niezaspokojone stare panny, niewyrzyte mezatki, brzydkie grube cioty........zakompleksione chudzielce, i to wszystko katoliczki, przyszłe matki i zony. Urodzą dzieci i pokazą im jak nalezy szanowac człowieka pokazując im swoje wypociny na forum. Katoliczki w welonach.....wstyd..Zaraz mnie tez wyzwą. " :o :o :O a ponoć twierdzisz,że to tylko inni wyzywają od szmat, idiotek i debili ... :o

Widzisz, właśnie o to chodzi, że jak ona wyzywa to jest ok, tylko jak ją wyzywają to niedobrze. A utopcie się wszystkie w tej żółci co Was zalewa.

Gość Madziaaaaaaaaa
ups :/ teraz przeczytałam cycat Aguś :) przeprasam - wcześniej nie wiedziałam tej Twojej wypowiedzi :)

Gość Madziaaaaaaaaa
hahahahahaha * cytat :p

Gość donowanka
ona specjalnie to napisała. Ja ją rozumiem o co jej chodziło. Nie chciała byc w tym topiku miła tylko chciała tak samo sie zachowac jak te szmaty i suki itp. A co nie jestescie jadowite?

Gość donowanka
a ja ma tu być? Skoro sa zakładane miłe topiki to je gnoicie, wyzywacie i wez tu człowieku załóż topik. Dlatego załozyła "agresywny". No i sa zwolenniczki agatus na czele.

zaloze sie że w wiekszosci te piomaranczowe niki to jedna i ta sama osoba

Masz problemy z tekstem pisanym? Gdzie napisałam, że jestem zwolenniczką? :O Nie uda Ci się mnie sporowkować, zajdź sobie kogoś innego do powyzywania.

Gość Madziaaaaaaaaa
Jeśli mnie nikt nie wyzywa to ja nie jestem jadowita :) Ale jak ktoś wchodzi na mój topic byle tylko żeby mnei wyzwać to mi się ciśnienie podnosi :p

Gość Madziaaaaaaaaa
:D ja jestem tylko w jednej osobie :p nie miałabym siły produkowac się tutaj za 5 osób :D

Gość donowanka
madzia własnie o to chodzi , że człowiek zakłada topiki , udziela się, czyta rady, rozmawia i nagle jakies podszywacze, jakieś kobiety , które "maja inne zdanie" i je ukazuja w agresywny sposób, potem wyzwiska od debilek. I masz prawo się wkurzyć.

Gość donowanka
majówko - alez zakłądaj się.Proszę. :O Jałowa dyskusja.I ja żegnam bo widze ,że nie ma co z wami rozmawiac i o czym.

Gość Madziaaaaaaaaa
poza tym majowka---> ksoro wpadłaś na taki "super" pomysł,zę to ejdna i ta sama osoba to pewnie tez tak robisz :D a moze to Ty założyłaś ten topic i jestes czytelniczką forum , majowka i jeszcze innymi :D oprócz Madziaaaaa oczywiście :p ja rozumiem autorkę topicu b.dobrze bo to wkurza , dlatego chyba powinien tu byc przymus czarnych nicków :D wtedy moderatorzy mogliby wywalac tych obrażajacych :D choć ja tez nie jestes czarna :)

Gość Madziaaaaaaaaa
* nie jestem :)